DOKTER VAN HERREWEGHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VAN HERREWEGHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.220.082

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 11.06.2014 14162-0410-010
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 02.10.2012 12587-0254-009
18/04/2011
ÿþ Mod 2.1

ES In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



E Hh1l *i1m10ii 58am865iuu" ir

Ondernemingsar : (:)"71)-b 5 .©. oe6~

Benaming

(voluit) : Dokter VAN HERREWEGHE

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3200 Aarschot, Amerstraat 145 bus 1

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een oprichtingsakte verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 30 maart 2011, met registratierelaas " Geregistreerd negen bladen geen vetzendingen te Aarschot op 1 april 2011, boek 574 blad 66 vak 7, ontvangen 25 euro (getekend) de ea inspecteur a.i. W.Rens " dat is verschenen:

Mevrouw VAN HERREWEGHE Kristine Maria Hendrika, geneesheer, geboren te Wilrijk op 9 juli 1959, rijksregister nummer 59.07.09-358.78, echtgescheiden, wonende te 3201 Aarschot (Langdorp), Kiekopstraat 15.

De verschijnster verzoekt mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die hij heeft opgericht onder de naam "Dokter VAN HERREWEGHE", met maatschappelijke zetel en eerste adres te 3200 Aarschot, Amerstraat 145 bus 1.

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle honderd (100) aandelen wordt a pari, ingeschreven door voormelde verschijnster die verklaart en erkent dat de geplaatste aandelen volstort zijn ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00), zodat de vennootschap vanaf heden vrij beschikt over een kapitaal van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de genoemde bedragen werden gedepo-neerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE64 7340 3159 7252 geopend bij de KBC Bank op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een attest, afgegeven door voomoemde instelling op 29 maart 2011, dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam "Dokter VAN HERREWEGHE".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3200 Aarschot, Amerstraat 145 bus 1.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde door geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen, meerbepaald volgende handelingen:

-het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de activiteit;

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en aanverwante accomodaties inclusief gebouwen;

-het ter beschikking stellen van een volledige infrastructuur aan geneesheren-vennoten;

-het verstrekken van informatie en/of onderricht, in de ruimste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een commerciële activiteit mag aannemen.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. De vennootschap mag deelnemen aan alle vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten. De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende en roerende goederen en rechten van welke aard ook.

Het verwerven, aanhouden van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten vennootschappen. Het deelnemen aan het beheer, bestuur, vereffening en toezicht.

Bij toetreding van vennoten kan dit doel slechts worden nagestreefd nadat een schriftelijk akkoord yan de vennoten over hun investeringsbeleid, wordt meegedeeld aan de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam. Zij kunnen slechts verworven worden door geneesheren die op de lijst van de Orde der Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap. Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar of naakte eigenaar door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend : 1/ nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toehorende aandelen.

21 de gedane stortingen.

3/ de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, aan de hand van hetwelk de eigendom van de effecten wordt bewezen. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

De verdeling van de aandelen onder de geneesheren-vennoten mag niet beletten dat elke geneesheer vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk. Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Rekening houden met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

Elke geneesheer-vennoot met de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk 1X van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen doch enkel in niet-medische aangelegenheden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk IX van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om 16 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 30 van de statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behóuden aan het Belgisch Staatsblad

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig de bepalingen van het Vennootschappenwetboek.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en de commissaris te geven kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig geldig als de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste vijf ten honderd (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds éénitiende van het kapitaal bereikt heeft.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid, op voorstel van de zaakvoerder, over de bestemming van het saldo, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels die vereist zijn voor de wijziging van de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van een persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

De enige vennoot heeft van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

In uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap heeft de verschijnster, handelend als eerste algemene vergadering beslist, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte zoals voormeld, waarvan zij mij, notaris, verzoekt akte te verlenen.

Wordt tot eerste zaakvoerder benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap:

Mevrouw VAN HERREWEGHE Kristine, hier aanwezig, die verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Haar mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2011.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni 2012.

De vergadering beslist, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank van ondernemingen en alle andere administraties, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OUTCOME met zetel te Machelen, Dorpsplein 2, haar zaakvoerders en haar aangestelden, elk met macht om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid van indeplaatsstelling,

Voor ontledend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 30.09.2015 15623-0279-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 30.08.2016 16530-0329-010

Coordonnées
DOKTER VAN HERREWEGHE

Adresse
AMERSTRAAT 145, BUS 1 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande