DOKTER VAN THILLO ERIC, UROLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VAN THILLO ERIC, UROLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.351.391

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 12.03.2014, NGL 30.04.2014 14104-0398-011
02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 13.03.2013, NGL 29.04.2013 13100-0190-011
29/11/2011
ÿþ Mod 2.1

iu1,1 ~s 0 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Griffie

N bel ai Bc Sta

*11179075

Ondernemingsnr : 0839.351.391

Benaming

(voluit) : DOKTER VAN THILLO ERIC, UROLOGIE

Rechtsvorm : Burg. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schapenstraat 87, 1750 LENNIK

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van artikel 220 W. Venn.

Getekend

Eric VAN THILLO

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van I uik B vermelden : Recto : Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305445*

Neergelegd

16-09-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dokter VAN THILLO ERIC, urologie

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 1750 Lennik, Schapenstraat 87

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op veertien september tweeduizend en elf, voor mij, Dirk VAN DEN HAUTE, Notaris te Sint-Kwintens-Lennik, dat een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht:

1. De vennootschap bekleedt de vorm van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "Dokter VAN THILLO ERIC, urologie"

2. De zetel is gevestigd te 1750 Lennik, Schapenstraat 87.

3. De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan en begint te werken op datum van oprichting.

4. Oprichter

De heer VAN THILLO, Eric, geboren te Berchem (Ant.) op tien april duizend negenhonderdtweeënzestig, van

Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1750 Lennik, Schapenstraat 87.

5. Het kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, en is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 eur).

6. Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven.

7. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

8. Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

9. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd :

VAN THILLO, Eric, geboren te Berchem (Ant.) op tien april duizend negenhonderdtweeënzestig, van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1750 Lennik, Schapenstraat 87.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

0839351391

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

10. Het toezicht van de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen-revisor, doch dit slechts voor zover de wet het vereist.

11. De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, in naam en voor rekening van de vennootschap, en meer in het bijzonder de beroepsactiviteiten die zich bevinden binnen de specialisatie urologie, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

Zij heeft meer bepaald tot doel de hiertoe nodige middelen ter beschikking te stellen van de vennoten, de inning der erelonen en het dragen van de uitgaven van deze activiteit, de verwezenlijking van de professionele bijscholing en internationale contacten, het inrichten van een medische bibliotheek, het verschaffen van alle materiële, technische, administratieve en financiële organisatie en infrastructuur;

De activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met inachtname van wettelijke en administratieve regels terzake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen op commerciële exploitaite en overconsumptie van de geneeskunde en collusie te weren;

De vennootschap mag geen overeenkomsten afsluiten die voor een geneesheer verboden zijn;

De vennootschap zal niet zelf de geneeskunde beoefenen; dit zal enkel gebeuren door de door de vennootschap aangewezen vennoot (vennoten), wiens professionele aansprakelijkheid onbeperkt is; De geneesheer-vennoot verbindt zich er toe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen; De vennootschap heeft tevens tot doel het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende geoderen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken en op voorwaarde dat deze handelingen het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang brengen;

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orden van Geneesheren meegedeeld werd.

12. De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand maart om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

OVERGANGSBEPALINGEN.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

OVERNEMING VAN DE VERBINTENISSEN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten sinds 1 augustus 2011 laatst ondernomen door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 1 augustus 2011 en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

VOLMACHTEN

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, wordt hierbij benoemd als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap :

De heer Philippe Vaeremans, wonende te 9620 Zottegem, Gentse Steenweg 68, met hierna volgende machten:

De vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Kruispuntbank voor ondernemingen om er alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Inzonderheid zal de volmachthouder alle nuttige formaliteiten kunnen verrichten en alle documenten ondertekenen teneinde een inschrijving te bekomen in het ondernemingsregister en voor alle latere wijzigingen en eventuele doorhaling van het ondernemingsregister.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Dirk Van Den Haute

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER VAN THILLO ERIC, UROLOGIE

Adresse
SCHAPENSTRAAT 87 1750 LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Gaasbeek
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande