DOKTER VANHOOF - DOKTER VAN BRANTEGHEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VANHOOF - DOKTER VAN BRANTEGHEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.641.050

Publication

12/05/2014 : BLT003050
15/05/2014
ÿþOp de laatste hlz van Luik i3 vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vende perso(o)n(on) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

B

Mccl 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" neergeiegaontvangcn op

"

"

05 MEI 2011t

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van glóbehandel Brussel

Ondernemingsnr : 0457.641.050

Benaming

(voluit) : DR VANHOOF DR VAN BRANTEGHEM

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: Aarschotsebaan 65, 1910 Kampenhout

Onderwerp akte: herbenoeming zaakvoerders

Uitreksel uit Verslag van de Algemene Vergadering 07/02/2014:

4. Worden herbenoemd als zaakvoerders voor een termijn van zes jean

De heer Marc Vanhoof

Mevrouw Van Branteghem Audrey.

5. Ontlasting wordt gegeven aan de zaakvoerders voor het uitoefenen van hun mandaat tijdens het boekjaar 20122-2013.

Deze balans stemt overeen met deze neergelegd op de Nationale Bank.

De dagorde is uitgeput en de vergadering die aanving te 15.00 uur wordt te 20.00 uur geheven.

Voor eensluidend afschrift, de zaakvoerders, Marc Vanhoof, Audrey Van Branteghem,

11,1111j11111Jall

V bah aa Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2014
ÿþ:

Stm heh Be

as 1IIl!~u~~~~wuuuMi

91 36

Ondernemingsnr : 0457.641.050

Benaming

(voluit) : Dr. Vanhoof - Dr. Van Branteghem

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1910 Kampenhout, Aarschotsebaan 65

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Tom Wilsens, te Leuven, op achttien april tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap', met beperkte aansprakelijkheid Dr, Vanhoof  Dr. Van Branteghem, met maatschappelijke zetel te 1910 Kampenhout, Aarschotsebaan 65, geregistreerd, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

A. Afschaffing nominale waarde van de aandelen

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de nominale waarde van de aandelen

af te schaffen zodat voortaan elk aandeel een fractie vertegenwoordigt van het maatschappelijk kapitaal.

B. Kapitaalverhoging

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, en in uitvoering van een beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering op 3 april 2014, het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zevenhonderd eenendertigduizend vijfhonderd drieëntwintig euro eenendertig cent (731.523,31 EUR) om het: van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro twee cent (18.592,02 EUR) te brengen op zevenhonderd; vijftigduizend honderd vijftien euro drieënderig cent (750,115,33 EUR) door inbreng in natura.

Beschrijving van de inbreng in natura

Voorgaande kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt als volgt

1.door de heer Marc Vanhoof, voormeld, voor een som van driehonderd vijfenzestigduizend zevenhonderd; eenenzestig euro zesenzestig cent (365.761,66 EUR);

2.door mevrouw Audrey Van Branteghem, voormeld, voor een som van driehonderd vijfenzestigduizend zevenhonderd eenenzestig euro zesenzestig cent (365.761,66 EUR);

Die verklaren bij wijze van kapitaalverhoging inbreng te doen In natura van een lopende rekening ontstaan, door de dividenduitkering ter gelegenheid van vastklikken van beschikbare reserves in het kader van artikel 537. WIS, eigendom van de Heer Marc Vanhoof en Mevrouw Audrey Van Branteghem, ten belope van zevenhonderd een-endertigduizend vijfhonderd drieëntwintig euro eenendertig cent (731.523,31 EUR), Welke uitkering van dividenden is beslist geweest op een Bijzondere Algemene Vergadering van de vennootschap op 3 april 2014.

Verslag bedrijfsrevisor

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig activabezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van de rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het hieraan gehecht verslagschrift de dato acht april tweeduizend veertien op-igemaakt door mevrouw Ann Willekens, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 1910 Kampenhout, Sparrendreef 27.

Om te voldoen aan de voorschriften van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt hier akte van genomen dat dit verslag in volgende termen besluit :

Ondergetekende, Ann WILLEKENS, bedrijfsrevisor met kantoor te 1910 Kampenhout, Sparrendreef 27,, verklaart dat

'de inbreng in natura voor een bedrag van 731.523,31 EUR ge-daan door de Heer Marc Vanhoof en Mevrouw Audrey Van Bran-teghem, ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de B.V.B.A. DR. VANHOOF DR, VAN BRANTEGHEM, bestaat uit een schuld in rekening courant voortvloeiend uit een schuld ontstaan door, de uitkering van een netto dividend ten opzichte van de voornoemde personen,

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitge-vaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake in-breng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is' voor de waardering van de ingebrachte be-standdelen, voor de bepaling van het aantal door de vennoot-schap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in na-tura, alsook voor de naleving van de fiscale regels

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bilaliet ~(gisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleggingïëi'gri re IfgefedlErletvangen op

. -::"1,:...-

ter, r' R1

t ?:

z~Û~l~`.ZÓf4 ¬ ...~.. ..

gr~e y

an de Nederlandstalige

rechtbank van koopban,~~,r

~ál'tf~uSsej

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

a ~

Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

met betrekking fat de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

Onder voorbehoud dat alle aandeelhouders gebruik zullen maken van voormelde mogelijkheid de uitgekeerde dividenden na aftrek van 10% roerende voorheffing, aan te wenden om het maatschappelijk kapitaal te verhogen ben ik van oordeel dat:

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

" dat de door partijen weerhouden methode van waardering be-drijfseconomisch verantwoord is en de waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde (desgevallend met het agio) van de tegen de inbreng uit te geven aan-delen, zodat deze niet overgewaardeerd is.

" de tegenprestatie voor de inbreng van 731.523,31 EUR bedraagt 3.480 nieuw te creëren aandelen van de B.V.B.A. DR. VANHOOF - DR. VAN BRANTEGHEM, die worden toegekend aan de Heer Marc Vanhoof (1.740 aandelen) en Mevrouw Audrey Van Branteghem (1.740 aandelen), overeenkomend met hun gezamelijke inbreng in natura van 731.523,31 EUR.

De conclusies van dit verslag zijn geldig onder voorbehoud dat er geen debet rekening courant bestaat ten opzichte van de inbrengers op datum van de voorgestelde transactie waardoor eventueel schuldvergelijking dient te worden gemaakt tussen deze debet rekening-courant en de rekening courant dividend en dat er geen ; verliezen gerealiseerd worden tijdens het boekjaar afsluitend op 30 september 2014, Ondergetekende werd op ' datum van ondertekening van dit verslag nog niet in het bezit gesteld van een recente interimsituatie van 2014.

Ondergetekende wenst eraan te herinneren dat zij volgens de nomen inzake inbreng in natura van het Instituut Der Bedrijfsrevisoren geen uitspraak doet omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrich-ting.

Gedaan te goeder trouw,

Kampenhout, 8 april 2014

Ann WILLEKENS, Bedrijfsrevisor B.V.B_A.,

vertegenwoordigd door

Ann Willekens

Bedrijfsrevisor

Verslag van de raad van bestuur

Tevens wordt hieraan het bijzonder verslag gehecht, opgemaakt door de raad van be-stuur van de vennootschap overeenkomstig artikel 313 en volgende van het Wetboek van Ven-+nootscháppen omtrent de inbreng in natura.

C. Creatie en uitgifte van nieuwe aandelen

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om, als vergoeding voor deze inbreng drieduizend vierhonderd tachtig (3.480) nieuwe maatschappelijke aandelen van de bvba Dr, Vanhoof  Dr. Van E3ranteghem te creëren en uit te geven. Aan de nieuwe maatschappelijke aandelen zijn dezelfde rechten en voordelen verbonden als aan de thans bestaande zevenhonderd vijftig (750) maatschappelijke aandelen,

De nieuwe maatschappelijke aandelen zullen in de winstuitkering deelnemen vanaf heden.

De nieuwe maatschappelijke aandelen worden aan hoger genoemde inbrengers toegekend als volgt: 1.aan de inbrenger hierboven vermeld onder nummer 1 de heer Marc Vanhoof, voormeld, duizend zevenhonderd veertig (1.740) aandelen zonder nominale waarde;

2.aan de inbrenger hierboven vermeld onder nummer 2, me-vrouw Ann Van Branteghem, voormeld, duizend zevenhonderd veertig (1.740) aandelen zonder nominale waarde.

D. Volstorting van de aandelen

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de drieduizend vierhonderd tachtig (3.480) nieuwe aan-delen vol te storten door hogervermelde inbreng in natura ontstaan door dividenduitkering ter gelegenheid van vastklikken van beschikbare reserves in het kader van artikel 537 WIB. De inbrengers verklaren dat alle aandelen volledig afgelost zijn en dat het bedrag van het kapitaal, na de kapitaalverhoging ter beschikking staat van de vennootschap.

E. Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan de

genomen beslissingen en artikel 5 te schrappen en te vervangen door volgende tekst

"Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op zevenhonderd vijftigduizend honderd vijftien euro

drieënderig cent (750,115,33 EUR) en is verdeeld in vierduizend tweehonderd dertig (4230) aandelen, zonder

nominale waarde."

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Tom Wilsens

Tevens neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/05/2013 : BLT003050
11/05/2012 : BLT003050
05/05/2011 : BLT003050
05/05/2010 : BLT003050
08/05/2009 : BLT003050
13/05/2008 : BLT003050
29/04/2008 : BLT003050
02/04/2007 : BLT003050
14/04/2006 : BLT003050
19/04/2005 : BLT003050
10/05/2004 : BLT003050
14/05/2003 : BLT003050
12/04/2002 : BLT003050
25/02/1999 : BLT003050

Coordonnées
DOKTER VANHOOF - DOKTER VAN BRANTEGHEM

Adresse
AARSCHOTSEBAAN 65 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande