DOKTER VEERLE DECORTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VEERLE DECORTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.349.674

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 14.07.2014 14306-0204-011
23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 18.07.2013 13322-0106-012
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 18.07.2012 12314-0533-012
12/01/2011
ÿþ

Luik B-1



*11006586"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mal 2.1

Ondememingsnr : $3~ 3y ~3 " ~C~ -

Benaming

(voluit) : DOKTER VEERLE DECORTE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3061 Leefdaal (Bertem), Blankaart 82.

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas BOES, te Leuven (Heverlee), op 28 december 2010, nog te registreren, dat:

1. Mevrouw DECORTE Veerle Angeline Francine (Nationaal nummer 69.08.09-322.40), arbeidsgeneesheer,i geboren te Leuven op 9 augustus 1969, echtgenote van de heer DECKERS Oliver, samenwonende te 3061; Leefdaal (Bertem), Blankaart 82, houder van alle aandelen, een burgerlijke professionele vennootschap onder:. de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

2. De vennootschap de benaming "DOKTER VEERLE DECORTE draagt.

3. De zetel van de vennootschap gevestigd is te 3061 Leefdaal (Bertem), Blankaart 82.

4. De vennootschap tot doel heeft:

-de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoot van zijn volledige medische activiteit, en

in het bijzonder de arbeidsgeneeskunde in de brede zin van het woord, zoals voorzien in de diverse artikels in het ARAB en de Wet en de Codex over het welzijn op het werk, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer, en onder de specifieke: beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een: vergoeding in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

-het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

-het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voomoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

-de aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines.

-de mogelijkheden scheppen om de geneesheer vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn disciplines bij te blijven.

-met het oog op een optimale professionele samenwerking:

a) het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren, en het aangaan van (kosten) associaties,' professionele vennootschappen, middelenvennootschappen en verenigingen zonder winstoogmerk;

b) vennoot zijn van een (kosten) associatie of een middelenvennootschap van geneesheren, lid zijn vans een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren;

c) toetreden tot een (kosten) associatie, een middelenvennootschap of een vereniging zonder' winstoogmerk.

-het optimaal beheer van de reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan, op voorwaarde dat: deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen. Wanneer de vennootschap twee of= meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de: vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd. Mits in achtneming van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en; vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke; verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met` andere geneesheren of met derden, mogen ook door de vennootschap niet afgesloten worden.

5. Het maatschappelijk kapitaal twintigduizend euro (¬ 20.000,00) bedraagt. Het is vertegenwoordigd door; tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde. Het is bij oprichting volledig volstort.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een geïndividualiseerde; rekening met nummer 652-8142515-29, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Record Bank.' Het bankattest gedateerd van 24 december 2010 zal door de notaris op het kantoor bewaard worden.

6. De vennootschap voor onbepaalde duur is opgericht.

blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Id1ONITEUR BELGE

DIREC ION

0 5'-01- ZLi1 rl~

G iSCH STAATSBLAD

BESTUUR

Ottôtâed eNfee tcriëtâlr.ie `:r~ 4:~" 'y ;~~~~3

letitaene éGri Io jre~,

BE

Voor-,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

7. De vennootschap bestuurd wordt door één of meer zaakvoerders, geneesheren-vennoten. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van zaakvoerders herleid tot maximum zes jaar. Hun opdracht is hernieuwbaar. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

8. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid niet-medische handelingen, zoals de technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale volmachten mogen verlenen voor niet-medische handelingen.

9. 1.1s er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte.

2.Zijn er meerdere zaakvoerders, dan is ieder van hen individueel bevoegd om de vennootschap in alle

akten en in rechte te vertegenwoordigen.

Nochtans zullen alle zaakvoerders gezamenlijk hun toestemming moeten verlenen voor elke akte houdende i

aankoop, vervreemding of hypotheekstelling van onroerende goederen, voor het bekomen van leningen,

investeringskredieten, kaskredieten en elke andere vorm van externe financiering. "

10. De jaarvergadering moet ieder jaar warden bijeengeroepen op eerste zaterdag van juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen tot de algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de

vennoten, ten minste vijftien dagen voor de vergadering. De oproeping vermeldt de agenda. "

Om toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf volle dagen op voorhand de zaakvoerder schriftelijk inlichten omtrent zijn intentie aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen voor dewelke hij zijn stemrecht kan uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

11. Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld; als volgt:

-ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

-over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s), door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

12. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

- 13. Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit de oprichtingsakte op de

bevoegde griffie en eindigt op 31 december 2011.

14. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van juni om twintig uur in 2012.

15. Wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap, mevrouw DECORTE Veerle, die aanvaardt en bevestigt dat de aanvaarding van haar taak haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

16. Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan Accountantskantoor F. Rediger bvba, te 3020 Herent, Wilselsesteenweg 103 of eenieder erkend Ondememingsloket, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen in de zin van de Wet van zestien januari tweeduizend en drie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend, alsook, desgevallend, al het nodige te doen bij ieder andere administratie, waaronder deze van de BTW, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat, alsmede bij de provinciale raad van de orde der geneesheren.

17. Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen warden de verbintenissen overgenomen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 augustus 2010. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor analytisch uittreksel, tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte. (Get.) Thomas BOES, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER VEERLE DECORTE

Adresse
BLANKAART 82 3061 LEEFDAAL

Code postal : 3061
Localité : Leefdaal
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande