DOKTER VERHAEGHE

Divers


Dénomination : DOKTER VERHAEGHE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 829.150.951

Publication

08/04/2014
ÿþMod Wort 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r-

tRIMIll I

 2~

4

2 7 MU 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0829150951

Benaming

(voluit) : Dokter Verhaeghe

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Nieuwstraat 12 -1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging door inbreng in natura

(Uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering van vennoten gehouden op de zetel d.d. 27/1212013) Eerste beslissing:

De vennoten nemen kennis van het voorstel van de enige zaakvoerder om een kapitaalverhoging door middel van een inbreng in natura door te voeren in het kader van artikel 537 WIB 92, De zaakvoerder heeft voorgesteld om het kapitaal van de vennootschap te verhogen door middel van de inbreng in het kapitaal van de vorderingen die de heer Verhaeghe en mevrouw Coucke hebben op de vennootschap en die ontstaan zijn naar aanleiding van de uitkering van het tussentijds dividend zoals beslist door de vennoten op 6 december 2013.

De voorzitter bevestigt dat de heer Verhaeghe en mevrouw Coucke reeds uitdrukkelijk bevestigt hebben dat zij zich ertoe verbinden om de ontvangen bedragen van de dividenden aan te wenden om een kapitaalverhoging door inbreng in natura door te voeren.

Tweede beslissing:

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van drieënzeventig duizend achthonderd euro (73.800 EUR) om het te brengen van drie duizend (3.000 EUR) op zesenzeventig duizend achthonderd euro (76.800 EUR) door inbreng van de schuldvordering die de heer Verhaeghe en mevrouw Coucke alsook mevrouw Coucke hebben jegens de vennootschap, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Later doorgevoerde kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Neergelegd: notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten d.d. 27/12/2013 Neergelegd: gecoördineerde statuten d.d. 27/12/2013

Verhaeghe Marc

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DOKTER VERHAEGHE

Adresse
NIEUWSTRAAT 12 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande