DOKTER WILLY DE PAUW

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER WILLY DE PAUW
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.363.307

Publication

13/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

11-04-2011



Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302599*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DOKTER WILLY DE PAUW

0835363307

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 1790 Affligem, Boekhoutstraat 7

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver, ter standplaats Liedekerke op 08.04.2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

De heer DE PAUW Willy Georges, geboren te Erembodegem op zes augustus negentienhonderd vijftig, echtgescheiden, wonende te Affligem (ex-Hekelgem), Boekhoutstraat, 7, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op onder de naam "DOKTER WILLY DE PAUW", met zetel te 1790 Affligem (ex-Hekelgem), Boekhoutstraat 7.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de oprichting.

Het kapitaal van de vennootschap, bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle uitgegeven aandelen waarop door de comparant-oprichter is ingetekend, zijn in geld volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 ¬ ) zodat de vennootschap kan beschikken over een som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 ¬ ).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, geneesheren-vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerder herleid tot zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar. Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Wordt benoemd als statutair zaakvoerder: de heer Willy De Pauw, en dit voor de periode van dertig jaar.

Het mandaat van de zaakvoerder zal al dan niet bezoldigd zijn.

De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede donderdag van de maand juni om twintig uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend twaalf. De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in tweeduizend dertien.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Alle door de comparant in naam van de vennootschap sinds één februari tweeduizend en elf gedane of afgesloten verrichtingen, zullen worden beschouwd als gedaan zijnde voor rekening, ten bate en voor risico s van de huidige vennootschap.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt :

1. tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerders door alle vennoten beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop dividenden zullen worden uitbetaald.

De vennootschap kan worden ontbonden door de beslissing van de algemene vergadering volgens de regels voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De statuten van de vennootschap vastgesteld zijnde, heeft de comparant handelend in naamd van de algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen :

1. er wordt geen commissaris benoemd daar uit de verrichten schattingen blijkt dat de

vennootschap, voor haar eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in artikel 142 van de vennootschappen wet.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.09.2015, NGL 29.09.2015 15610-0049-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 30.08.2016 16508-0486-011

Coordonnées
DOKTER WILLY DE PAUW

Adresse
BOEKHOUTSTRAAT 7 1790 HEKELGEM

Code postal : 1790
Localité : Hekelgem
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande