DOKTER YOERI VANKAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER YOERI VANKAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.234.156

Publication

14/01/2014
ÿþ3

Matl word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 111111 IIiI 1111 II1i' 1111111111 1111f 11111 11fl 11I

" 1901Q291*

Neergelegd ter gare der

(Rechtbank van KooP I N~ 2014

te Leuven, de

DE GRIFFIES

Griffie

Ondernemingsar : 0833.234.156

Benaming

(voruit) : DOKTER YOERI VANKAN

(verkort)

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 3140 KEERBERGEN, LEEUWERIKWEG 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Volgens een akte opgemaakt door Bart Amauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op 17 december 2013, heeft de algemene vergadering het volgende beslist:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder met een staat van actief en passief afgesloten op 31 oktober 2013, opgesteld met het oog op de omstandige verantwoording van de voorgestelde doelswijziging.

Het verslag luidt als volgt:

"VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

ik stel voor om het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteit De vennootschap kan onroerende en roerende goederen aankopen, verkopen en beheren, voor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt; voormelde activiteit mag evenwel geen regelmatig en commercieel karakter vertonen. De vennootschap kan haar roerende en onroerende goederen zowel deze in volle eigendom als deze in vruchtgebruik, ter beschikking stellen van de zaakvoerder. De bijgevoegde staat van actief en passief geeft de toestand van de vennootschap weer op 31 oktober 2013. Sindsdien zijn er enkel normale exploitatiekosten ten faste van de vennootschap gevallen. Opgemaakt te Keerbergen op 17 december 2013".

De algemene vergadering beslist om het doet van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteit

"De vennootschap kan onroerende en roerende goederen aankopen, verkopen en beheren, voor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt; voormelde activiteit mag evenwel geen regelmatig en commercieel karakter vertonen. De, vennootschap kan haar roerende en onroerende goederen, zowel deze in voile eigendom als deze in vruchtgebruik, ter beschikking stellen van de zaakvoerder".

De algemene vergadering beslist voormelde activiteit toe te voegen in artikel 4 van de statuten.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdzesenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 156.600,00) om het te oren-rgen op honderdvijfenzeventigduizend tweehonderd euro (¬ 175.200,00) door inbreng in geld door de enige vennoot, zonder creatie van nieuwe aandelen.

De inbreng wordt volledig geplaatst en volgestort door de enige vennoot door inbreng in geld, voortkomende van de uitkering van dividenden door de vennootschap, beslist in de algemene vergadering de data 3 december 2013 waarbij de vennoot uitdrukkelijk heeft verklaard toepassing te maken van artikel 537 wetboek inkomstenbelasting en zich heeft verbonden het uitgekeerde dividend na aftrek van de roerende voorheffing in. het kapitaal in te brengen.

De algemene vergadering neemt kennis van het attest, uitgereikt door KBC Bank, waaruit blijkt dat het bedrag van honderdzesenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 156.600,00) gedeponeerd werd op een geblokkeerde bankrekening.

De vennoot bevestigt uitdrukkelijk dat de ingebrachte gelden voortkomen van het door hem ontvangen dividend, besloten door de algemene vergadering de dato 3 december 2013. De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging gerealiseerd werd

De notaris stelt vast dat de wettelijke voorschriften met betrekking toi de inschrijving en de volstorting van de kapitaalverhoging, werden nageleefd.

De algemene vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm

Voor-

" bekouden

aan het Belgisch Staat blad

Tevens neergelegd: uitgifte van de akte met verslag van de zaakvoerder, gecoördineerde statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2012
ÿþ-º%

4 f "

r'

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergeleaa ter griffie aet Rechtbank van Koophinde,

te Leuven, de 2 b SE-P. 2+319

DEeR FFIER,

rl le

11111111111111111111111111

*12164875*



Ondernerningsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : 0833.234.156

DOKTER YOERI VANKAN

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Breughelwijk 104, 3150 Haacht, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing.

Tekst.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder,

" Vankan Yoeri, Leeuwerikweg 5 te 3140 Keerbergen,

wordt vanaf 01 september 2012 de maatschappelijke zetel verplaatst van Breughelwijk 104 te 3150 Haacht naar Leeuwerikweg 5 te 3140 Keerbergen.

Haacht, 04 september 2012

Vankan Yoeri

Zaakvoerder

Op de faalsle blz. van Luik B vermelden : Recto : Náam en hoedánigflëid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 19.07.2012 12316-0314-009
31/01/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

aankoop, het huren en/of leasen van alle medische paparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot voor de voornoemde activiteiten. Mits inachtname van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, mag de vennootschap alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, te vergemakkelijken of te begunstigen met respect voor het burgerlijk karakter van deze vennootschappen.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig om voornoemd doel te bereiken, evenals het beheer van deze reserves als een goed huisvader. De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De geneesheren-vennoten die allen ingeschreven dienen te zijn op de Lijst van de Orde der Geneesheren en die hun beroep op actieve wijze dienen uit te oefenen, verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit in de vennootschap te brengen en alle daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De vennoten zullen steeds de Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van de Geneesheren naleven.

5) Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van

één/honderdzesentachtigste (1/186ste) ieder.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichter ingetekend voor honderd (100) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR), door de heer VANKAN Yoeri, voornoemd.

Op de aandelen werd als volgt gestort in speciën door de heer VANKAN Yoeri voornoemd voor een totaal bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR). Zodat er thans een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR) ter beschikking is van de vennootschap.

Dit bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR) werd gedeponeerd op rekening nummer BE90 7340 3107 1432 geopend bij de naamloze vennootschap KBC BANK, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op elf januari tweeduizend en elf.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum

van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt door de oprichter tot gewone zaakvoerder benoemd, de heer VANKAN Yoeri voornoemd die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9) Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om vijftien (15) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11) Eerste jaarvergadering en boekjaar

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op

de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend en twaalf om vijftien (15) uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte tot en met eenendertig december tweeduizend en elf.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van alle vennoten nodig. De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Bij de afweging van de respectieve rechten van de vennoten zal meer rekening gehouden worden met de in de vennootschap verrichte prestaties dan met het geïnvesteerde kapitaal of de anciënniteit.

13) Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen terug tot één januari tweeduizend en elf, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte d.d. 27 januari 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER YOERI VANKAN

Adresse
LEEUWERIKWEG 5 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande