DOKTERS DE KEYSER - AERTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERS DE KEYSER - AERTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.539.732

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 25.06.2014 14222-0321-010
10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 03.07.2013 13273-0314-011
06/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaisosaa* IB

Griffie

Ondernerningsnr : 0841.539.732

Benaming

tvoluit) : DR. CHRISTOPHE DE KEYSER-OOGARTS

(verkort):

Bijlágën bij" hët Bélgisëh st átsbl d - 06/0/2- 012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1850 Grimbergen, Vilvoordsesteenweg 372 bus 00.02

(volledig adres)

Onderwerp akte : naamswijziging, doelsuitbreiding, statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Martien GRAULS te Aarschot op 23 juli 2012, geregistreerd,

" te Aarschot op 8 augustus 2012, 3 bladen geen verzendingen, boek 579 blad 65 vak 2, ontvangen 25 ¬ ," getekend de EA Inspecteur, W. Rens, is gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van ' de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. CHRISTOPHE DE KEYSER - OOGARTS", met maatschappelijke zetel te 1850 Grimbergen, Vilvoordsesteenweg 372 bus 00.02.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Danny Geerinckx, geassocieerd notaris te Aarschot op 28'november 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 15 december daarna, onder nummer 0188480. ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder ondernemingsnummer 0841.539.732 , en bekend bij de belasting over de toegevoegde waarde onder nummer BE841.539.732.

Waarvan de statuten ongewijzigd bleven tot op heden volgens verklaring, waarop alle aandelen aanwezig waren, en volgende besluiten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING -Naamswijziging

De vergadering beslist de naam van de vennootschap "DR. CHRISTOPHE DE KEYSER - OOGARTS" te wijzigen in "DOKTERS DE KEYSER - AERTS" met ingang vanaf heden.

Bijgevolg zal het nieuw artikel 1 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Er wordt een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap, met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

Haar naam luidt: "DOKTERS DE KEYSER - AERTS" burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid."

TWEEDE BESLISSING

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 23 juli 2012 over de hierna vermelde doelswijziging, opgesteld overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen. Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd die dateert van 30 juni 2012, hetzij minder dan drie maanden oud.

Iedere vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te vervangen door de tekst zoals weergegeven onder punt 3 van de agenda.

Bijgevolg zal het nieuwe artikel 3 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België, voor eigen rekening:

De uitoefening van de volledige beroepsactiviteit door de geneesheren-oogheelkundigen binnen de medische discipline oogheelkunde - ophtalmologie, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer en met het beroepsgeheim qua uitoefening door de geneesheren vennoten onder hun eigen verantwoordelijkheid, doch dat de erelonen door de vennootschap worden geïnd voor rekening van de vennootschap en dat de aldus geïnde sommen zullen worden aangewend door de vennootschap voor het optimaal ter beschikking stellen van alle materiële en financiële middelen voor de uitoefening van het beroep geneesheer  oogheelkundige ophtalmoloog. De ontvangst van erelonen of vergoedingen gebeurt door de vennootschap, die een vergoeding kan uitkeren op basis van de door de vennoten geleverde prestaties.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan, geneesheren-oogheelkundigen, die tot de vennootschap zijn toegetreden.

De uitoefening van de volledige beroepsactiviteit door de arts-vennoot, binnen de medische discipline dermatologie en venerologie, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer en met het

Op de taaiste blz van Lu:,. H 'errliettden ; Recto Naa" n f.n hoedanigheid van de instrurnenterenrtr' r di:ms netzij van de perso(o)n(en)

bevu'"gd Tse rechtspersoon ten aanzien van ders r11 w vet'egenwoordigen

Verso Naar,' ent handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 06109/2012 Anneces' dn Mbïiitënr bêlgê

beroepsgeheim qua uitoefening door de geneesheren vennoten onder hun eigen verantwoordelijkheid, doch dat de erelonen door de vennootschap worden geïnd voor rekening van de vennootschap en dat de aldus geïnde sommen zullen worden aangewend door de vennootschap voor het optimaal ter beschikking stegen van alle materiële en financiële middelen voor de uitoefening van het beroep geneesheer  dermatoloog of veneroloog. Dit alles in naam en voor rekening van de venn000tschap, rekening houdend met de regelen van de medische deontologie. De ontvangst van erelonen of vergoedingen gebeurt door de vennootschap, die een vergoeding kan uitkeren op basis van de door de vennoten geleverde prestaties.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan, geneesheren-dermatologen, die tot de vennootschap zijn toegetreden.

De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van de bovenvermelde activiteiten.

De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de eigen praktijk.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de , bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen,

De mogelijkheid scheppen om de geneesheren vennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in hun disciplines aan de spits van de evoluties te blijven.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen in rechtstreeks verband met deze doelstellingen uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen evenmin door de vennootschap mogen worden afgesloten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening. De geneesheer vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap uit te oefenen."

ViERDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist naast de huidige zaakvoerder, de Heer De Keyser, voornoemd, te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap:

Mevrouw AERTS Carolien, geboren te Brussel op 4 augustus 1983, wonende te 3000 Leuven, Marrainenplein 1 bus 102, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Haar mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande beslissingen uit te voeren. ACHTSTE BESLUIT

De comparant verklaart aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCS Accountants", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3200 Aarschot, Amerstraat 147, om het nodige te doen voor inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de , inschrijving van de vennootschap in het register der vennootschappen en bij Kruispuntbank der Ondernemingen.

Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie van de akte, verslag zaakvoerder aangaande de doelswijziging, staat van activa en passiva, gecoördineerde statuten

Getekend Martien Grauls, geassocieerd notaris te Aarschot

Op de laatste Catz. van L u3k $ vermeiden . Recto tst.a:.iin en hoedanigheid van de instrumenterende naar« het7il van de perso(o)n(en) '.)vvuegd de rechtspersoon ten aanzien van derden !c :ertegenwroord!gen

Verso ti,:,irn en handtekening

31/01/2012
ÿþMod Worp 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van KoopBaridej

te Leuven, de 11 JAIS

2012

~GRIFFIER,

rifle

III I I I1 II II III I hfl11

*12027200*

fl

V

heil

aa Be Stal

Ondernemingsnr : 0841.539.732

Benaming

(voluit) : DR. CHRISTOPHE DE KEYSER - OOGARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Brusselsestraat 216 bus 0101

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

Er blijkt uit een beslissing van de zaakvoerder van de Burgerlijke vennootschap onder de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de dato 11 januari 2012 dat de vennootschap met onmiddellijke ingang verplaatst wordt van 3000 Leuven, Brusselsestraat 216 1850 Grimbergen, Vilvoordsesteenweg 372 bus 00.02.

(get.) Christophe De Keyser, zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

vorm van een

zetel van de

bus 0101 naar;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

15/12/2011
ÿþ Mai Word 34.4

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111t9M111111!1111

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophance

te Leuven, de 0 5 DEC. 2011

DE GF FFIER,

ri le

Ondernemingsnr : eiA _ S

Benaming

(voluit) : DR. CHRISTOPHE DE KEYSER - OOGARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Brusselsestraat 216 bus 0101

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Danny Geerinckx te Aarschot, op 28 november 2011, voor registratie neergelegd, werd de burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. CHRISTOPHE DE KEYSER - OOGARTS", met zetel te 3000 Leuven, Brusselsestraat 216 bus 0101, voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

De Heer DE KEYSER Christophe, geboren te Tienen op 13 november 1983, echtgenoot van Mevrouw AERTS Carolien, wonende te 3000 Leuven, Brusselsestraat 216 bus 0101.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop wordt ingetekend op de volgende wijze:

De heer DE KEYSER Christophe, voornoemd, voor achttienduizend zeshonderd (18.600,00 ¬ ) euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen.

Dat elk aandeel in contanten volgestort is ten belope van twee/derden, hetzij in totaal voor twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ),

Deze fondsen werden gedeponeerd bij KBC Bank, te Leuven door storting of overschrijving op de speciale rekening nummer 735-0295383-06.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening:

De uitoefening van de volledige beroepsactiviteit door de geneesheren-oogheelkundigen binnen de

medische discipline oogheelkunde - ophtalmologie, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer en met het beroepsgeheim qua uitoefening door de geneesheren vennoten onder hun eigen verantwoordelijkheid, doch dat de erelonen door de vennootschap worden geïnd voor rekening van de vennootschap en dat de aldus geïnde sommen zullen worden aangewend door de vennootschap voor het optimaal ter beschikking stellen van alle materiële en financiële middelen voor de uitoefening van het beroep geneesheer  oogheelkundige ophtalmoloog. De ontvangst van erelonen of vergoedingen gebeurt door de vennootschap, die een vergoeding kan uitkeren op basis van de door de vennoten geleverde prestaties.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan, geneesheren-oogheelkundigen, die tot de vennootschap zijn toegetreden.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van de bovenvermelde activiteiten.

De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de eigen praktijk.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen.

De mogelijkheid scheppen om de geneesheren vennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in hun disciplines aan de spits van de evoluties te blijven.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen in rechtstreeks verband met deze doelstellingen uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen evenmin door de vennootschap mogen worden afgesloten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening. De geneesheer vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap uit te oefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

S~r 'oor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot maximum zes (6) jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht.

Wordt in hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder benoemd, voor de duur van zijn medische activiteiten binnen de vennootschap: de Heer DE KEYSER Christophe,. voornoemd, hier aanwezig zoals gezegd, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en Terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand juni om twintig uur.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de

vennoten, ten minste acht dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige

vennoot tevens enig zaakvoerder is.

De oproeping vermeldt de agenda.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Behalve de gevallen voorzien door de wet of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand mei van hef jaar tweeduizend dertien om twintig uur,

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begonnen bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid wordt afgesloten op 31 december 2012.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met

eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering

vatbare bedragen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte, financieel plan en bankattest

Getekend Danny Geerinckx, notaris te Aarschot



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge























































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTERS DE KEYSER - AERTS

Adresse
VILVOORDSESTEENWEG 372, BUS 00-02 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande