DOKTERS LIEVENS & DEBROCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERS LIEVENS & DEBROCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.522.445

Publication

09/09/2013
ÿþ~ Mad Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oridernemingsnr : 0460.522.445

Benaming

(voluit): Dokters Lievens & Debrock 'in vereffening'

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grote Molenweg 72 b - 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 14 augustus 2013:

"1. De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar van 31 juli 2013 en de vereffeningstaat van die datum en keurt deze goed. Op 16 juli 2013 heeft de Rechtbank van Koophandel te Leuven het vonnis

ter goedkeuring aan het activaverdelingsplan, opgesteld op 26 juni 2013, uitgesproken.

2. Bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen bekomt de vereffenaar kwijting voor het door hem uitgeoefende mandaat tijdens de periode van vereffening. Aan de heer Lievens Cari wordt ontslag verleend per heden.

3. De bijzondere algemene vergadering verklaart de vereffening gesloten en besluit de activa te verdelen, zoals vooropgesteld in de balans per 31 juli 2013, dat uitgaat van het activaverdelingsplan, dat door de Rechtbank van Koophandel te Leuven werd goedgekeurd.

De resterende activa en passiva worden overgedragen aan de vennoten, de heer Carl Lievens en mevrouw Debrock Maria. Carl Lievens krijgt volmacht om de bankrekeningen van de vennootschap te beheren en af te sluiten.

Er werden geen gelden geconsigneerd, gezien bijna alle schulden werden aangezuiverd en/of zullen worden aangezuiverd met beschikbare middelen op rekening.

4. De bijzondere algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootsohap gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn van 5 jaar te bewaren op het volgende adres : Grote Molenweg 72b, 3020 Herent..

5. De afsluiting van de vereffening zal worden bekendgemaakt overeenkomstig de artikelen 67 en 73 van het Wetboek van vennootschappen. De vergadering verleent de voimatht aan de heer Lievens Carl, hoger vernoemd, en Accountingteam NV, Veldkant 13 te 2550 Kontich, om alle wettelijke formaliteiten in het kader van de afsluiting van de vereffening te vervullen, zoals onder meer de neerlegging ter publicatie van deze besluiten tot afsluiting van de vereffening, de aangifte in de roerende voorheffing, de aangifte in de vennootschapsbelasting, de doorhaling van de inschrijving in de Kruispuntbank, enz."

neergelegd: notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 14/08/2013 en de Beschikking van de i Rechtbank van Koophandel te Leuven dd. 16/07/2013

Dr. Lievens Carl

Vereffenaar

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A







Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 2 9 iA1. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

30/01/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dei

Rechtbank van iioophande.

te Leuven. de 1 ó JA!;. 2913 DE GRIFFGriIER

1 017982*

i

u

8

4ndernamingsrir : BE0480.522.445

Benaming (voluit) : Dokters Lievens & Debrock

{verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Molenweg 72/B

3020 Herent

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING - ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 27 december 2012, geregistreerd te Naacht, vier bladen geen verzendingen, op 28 december daarna, boek 5177 blad 5 vak 17, tegen het recht van vijfentwintig euro (¬ 25,00), dat de

" buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke professionele

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokters Lievens & Debrock" heeft besloten:

-het huidige boekjaar van de vennootschap te verlengen, zodat de afsluitdatum ervan verplaatst

wordt naar 30 november 2013,

-het boekjaar van de vennootschap te wijzigen, zodat dit zal aanvangen op 1 december en eindigen

op 30 november van elk jaar.

-de datum van de jaarvergadering te wijzigen, zodat deze voortaan zal doorgaan op de derde

woensdag van de maand mei om twintig uur en dit voor de eerste maal in 2014.

-vast te stellen dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vennoten, zodat kan

aangesloten warden bij de conclusies erin vervat.

-tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en haar vereffening uit te spreken te rekenen

" vanaf heden.

-als volgt de statuten van de vennootschap te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met

voorgaande beslissing die genomen werd:

De vergadering beslist in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen:

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is

gesteld.,"

De vergadering beslist Artikel 2 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

:: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te. 3020" Herent, Grote Molenweg 72/B,

De beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na

homologatie door de Rechtbank van Koophandel. De homologatie wordt bij verzoekschrift

aangevraagd door de vereffenaar(s)."

De vergadering beslist Artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap is opgericht op 14 april 1997 voor een onbepaalde duur. Zij werd in vereffening

gesteld door een buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden op 27 december

2012."

De vergadering beslist de eerste zin van Artikel 13 van de statuten te vervangen door de volgende

tekst:

'De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand mei om twintig

uur.

De vergadering beslist de Artikelen 20 tot en met 24 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

1s

mod 11.1

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Indien de vereffenaar geen arts is, moet hij voor de" overdracht van de medische dossiers bijgestaan worden door een arts.

De vereffenaar(s) heeftlhebben de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Zij/Hij mogen/mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Zij/Hij mogen/mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; zij/hij mag/mogen verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van " alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar(s) wordt/worden ontslagen inventaris op te maken en mag/mogen zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Zij/Hij mogen/mag, onder hun/zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun/zijn machten, die zij/hij zullen/zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij/zij vaststelt/vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar(s) die ten overstaan van derden van geen voorafgaande besluit door het college van vereffenaars moeten doen blijken.

De opdracht van de vereffenaars) wordt kosteloos uitgeoefend."

De vergadering beslist de eerste zin van Artikel 26 van de statuten te vervangen door de.volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één december en eindigt op dertig november van elk jaar."

-ontslag te verlenen aan de zaakvoerders: de heer LIEVENS Cari en mevrouw DEBROCK Maria, samen wonende te 3020 Herent, Grote Molenweg 72/b en hen kwijting te verlenen in hun hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, voor hun bestuur over de burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm ván een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokters Levens & Debrock".

-het aantal vereffenaars vast te stellen op één en te benomen als vereffenaar: de heer LIEVENS Carl, voornoemd, die verklaarde de opdracht te aanvaarden.

-de vereffenaars hebben de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, Zij mogen de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Zij mogen de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; zij mogen verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaars warden ontslagen inventaris op te maken en moeten zich aan de boeken van de vennootschap houden..

Zij mogen, onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun machten, die zij zullen bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door " de vereffenaars die ten overstaan van derden van geen voorafgaande besluit door het college van vereffenaars moeten doen blijken.

De vereffenaars moeten de bepalingen van de artikelen 189bjs en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, inzonderheid met betrekking tot het verdelingsplan, eerbiedigen.

De opdracht van de vereffenaars wordt kosteloos uitgeoefend.

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de comparanten op de verplichtingen

voortvloeiende uit de artikelen 189bis en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, inzonderheid met betrekking tot het opmaken en voorleggen aan de Rechtbank van Koophandel van het verdelingsplan door de vereffenaar(s) alvorens tot de afsluiting van de vereffening kan besloten worden.

-een bijzondere volmacht te verlenen aan de zopas benoemde vereffenaars om namens de vennootschap het verzoekschrift in te dienen tot bevestiging door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Leuven van hun benoeming als vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

-bijzondere volmacht te verlenen aan de naamloze vennootschap "Accounting Team", met zetel te 2550 Kontich, Veldkant 13, rechtspersonenregister nummer 0430.953.479; en alle door haar aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen;

Om volgende taken uit te voeren: ~ - . - -

*de vennootschap op papier of elektronisch te vertegenwoordigen bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank, de sociale secretariaten en sociale verzekeringsfondsen, de griffie van de rechtbank van koophandel, de directe en indirecte belastingen, provinciale en gemeentelijke overheden;

*inzage nemen in het dossier en documenten en brief- of mailwisseling te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van het dossier bij voormelde diensten; -het elektronisch verwerken van de boekhouding: aankoopfacturen, verkoopfacturen en bankuittreksels;

*inzage hebben over de elektronische bankbestanden en rekeninguittreksels die onder vorm van CODA aangeboden worden;

*neerlegging van de jaarrekening, indienen van de aangifte BTW, personenbelasting en vennootschapsbelasting, op papier of elektronisch via internet of anderszins; formuleren van antwoorden op vragen van de voormelde overheden en indienen van bezwaarschriften. Het sluiten en ondertekenen van akkoorden naar aanleiding van belasting en/of BTW-controles. "

De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever, Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven omschreven doel,

-aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle te verlenen machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter ' zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoordineerde statuten,

- kopie bevestigingsbeslissing Rb Koophandel te Leuven dd. 10/01/2013.

r w.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur b

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.07.2012, NGL 14.08.2012 12404-0030-012
12/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.07.2011, NGL 11.08.2011 11390-0279-013
12/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.07.2010, NGL 11.08.2010 10398-0529-012
18/02/2009 : LET000697
20/06/2008 : LET000697
22/06/2007 : LET000697
28/06/2005 : LET000697
08/06/2005 : LET000697
06/08/2004 : LET000697
29/08/2003 : LET000697
03/07/2003 : LET000697
20/07/2001 : LET000697
01/12/1998 : LET697
29/04/1997 : LET697

Coordonnées
DOKTERS LIEVENS & DEBROCK

Adresse
GROTE MOLENWEG 72 B 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande