DOKTERSPRAKTIJK WAGENWEG 16

Divers


Dénomination : DOKTERSPRAKTIJK WAGENWEG 16
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 444.715.801

Publication

13/06/2014
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14116220*

Netrogire tià,e àrafid dét

Rechtbank van Koophandet

te Leuven, de 03 JUNI 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr :0444.715.801

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : DOKTERSPRAKTIJK WAGENWEG 16

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Wagenweg 16

3000 Leuven

Onderwerp akte :Sluiting van de vereffening van de vennootschap met toebedeling van een onroerend goed

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Hugo Van Elslande te Leuven op éénentwintig mei tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering vanu hierboven genoemde vennootschap in vereffening volgende beslissingen genomen heeft:

1. Kennisname van het vereffeningsverslag en kennisname van het akkoordvonnis over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de Rechtbank , van Koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en goedkeuring van het vereffeningsverslag en het verdelingsplan.

Mevrouw MATTHYS Rite brengt verslag uit over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke ' activa en legt ter staving op het bureau de rekeningen en de stukken voor, onder meer een staat van de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap samengevat op dertig september tweeduizend dertien alsook op negentien februari tweeduizend veertien, zoals dit verdelingsplan werd gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel te Leuven op vijftien mei tweeduizend veertien.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en het akkoordvonnis van het verdelingsplan eenstemmig goed te keuren en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren

2. Verzaking door de enige vennoot aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikt betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken.

3. Kwijting aan de vereffenaar voor de uitoefening van haar mandaat.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar,

mevrouw MATTHYS Rite, voor de door haar vervulde vereffeningsopdracht.

4. Definitieve sluiting van de vereffening en vaststelling van de overgang van het onroerend goed dat, toebehoort aan de vennootschap.

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTERSPRAKTIJK WAGENWEG 16, in vereffening definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij stelt eveneens vast dat krachtens de bevoegdheden haar verleend door de buitengewone algemene vergadering van drieëntwintig december tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien februari tweeduizend veertien onder nummer 14043877, de vereffenaar aile rechtshandelingen, bewerkingen en formaliteiten mag stellen, zoals opgelegd voor de afsluiting van de vereffening.

Vaststelling van de overgang van het onroerend goed

Mevrouw MATTHYS Rite stelt vast dat de nog niet vereffende vermogensbestanddelen van de vennootschap, ten gevolge van de sluiting van de vereffening, van rechtswege eigendom wordt van de enige vennoot,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

*Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Mevrouw MATTHYS Rita, als vereffenaar, verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap AFGIFTE WORDT GEDAAN VAN DE HIERONDER VERMELDE ONROERENDE GOEDEREN AAN DE VOORMELDE VENNOOT, te weten:

Mevrouw MATTHYS Rite Maria Gratienne, geboren te Leopoldstad (Belgisch Kongo) op

zesentwintig februari negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 3000 Leuven, Bondgenotenlaan 121

wordt bijgevolg eigenaar in volle eigendom van de volgende onroerend goederen:

Stad LEUVEN - vierde afdeling

1. Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden, gelegen Wagenweg 16 volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie E nummer 187/G, voor een oppervlakte van twee are zevenentachtig centiare (2a87ca).

2. Een perceel grond, gelegen Wagenweg, voorheen nummer 14, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie E nummer 183/B, voor een oppervlakte van éénenzestig centiare (61ca).

3. Een perceel grond, gelegen Wagenweg, voorheen nummer 12, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie E nummer 182/D, voor een oppervlakte van zesenvijftig centiare (56ca).

De onroerende goederen worden toebedeeld inachtgenomen de staat waarin ze zich bevinden, zonder waarborg van maat, hoe groot het verschil ook moge wezen met actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

De enige vennoot is gehouden vanaf heden de lasten betreffende de voormelde onroerende goederen te voldoen,

5. Beslissing dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaar bewaard zullen worden op het adres te 3000 Leuven, Wagenweg 16.

6. Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan mevrouw

MATTHYS Rite, voornoemd, teneinde na sluiting van de vereffening:

- het vereffeningssaldo uit te keren aan de enige vennoot;

- de geprovisioneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BOFIDI BRUSSELS, met zetel te 1040 Brussel (Etterbeek), Tervurenlaan 32, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bewerkstelligen door middel van de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op neerlegging ter griffie voor de publicatie

Hugo VAN ELSLANDE, geassocieerd notaris te Leuven

Wordt tegelijk hierbij neergelegd:

- uitgifte van de akte

- akkoordvonnis van de rechtbank van Koophandel te Leuven

- verslag van de vereffenaar



"



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

17/02/2014
ÿþ mod tt.t



B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

hehouden aan het Belgisch

Staatsblad

illingiff

flr~á.eeetei 1º%e ~3 i ~i6

ven Kolheià. 2414

i_~:%bY,~ d~

~ t-YS Pete.PRz

Griffie

Ondernemingsnr :0444,715.801

Benaming (voluit) : DOKTERSPRAKTIJK WAGENWEG 16

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wagenweg 16

3000 Leuven

Onderwerp akte : BV onder de rechtsvorm van een BVBA: verlenging boekjaar - ontbinding

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Luc TALLOEN te Leuven op drieëntwintig december tweeduizend dertien, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1) Verlenging van het lopende boekjaar tot dertig juni tweeduizend veertien.

2) Bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato tien december tweeduizend dertien, waarbij een verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt gegeven;

Onderzoek van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op dertig september tweeduizend dertien.

Bijzonder verslag door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren, met zetel te 2610 Wilrijk, Prins Boudewijniaan 116 2V, vertegenwoordigd door de heer NIJS Karef, bedrijfsrevisor de dato dertien december tweeduizend dertien over de staat van activa en passiva

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

'BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap Dokterspraktijk Wagenweg 16 BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2013, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.422.578, 83 EUR en een netto-actief van -L158.090,29 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat, onder voorbehoud van het feit dat artikel 28, § 2 van het koninklijk besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen niet werd gevolgd bij de bepaling van de waarde van het gebouw en een personenwagen en deze aldus overgewaardeerd zijn voor een nettobedrag (na belastingen) van 467.166, 74 EUR en onder voorbehoud voor het al dan niet voorkomen van navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden" gevestigd of aan de vennootschap betekend, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Wilrijk, 13 december 2013

Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA

(getekend)

Vertegenwoordigd door Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en revisor erkend door de FSMA voor ICB's

Zaakvoerder"

3) Ontbinding van de vennootschap;

4) Kennisname ontslag van de zaakvoerder, zijnde mevrouw MATTHYS Rita Maria Gratienne, wonende te 3000 Leuven, Bondgenotenlaan 121;

5) Tussentijdse kwijting over het mandaat van de zaakvoerder;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belg,iscti Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

6) De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar mevrouw MATTHYS Rita Maria Gratienne, wonende te 3000 Leuven, Bondgenotenlaan 121.

De vereffenaar voornoemd, hier aanwezig en die verklaart deze opdracht onder gezegde modaliteiten te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Zij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van dezelfde wet zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen; zij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Zij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een gedeelte van zijn machten die zij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbindt, zelfs deze waanart een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden geen voorafgaande besluit moet doen blijken. De opdracht van vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris te Leuven

Wordt tegelijk hierbij neergelegd;

- uitgifte van voormelde akte;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- verslag van de zaakvoerder;

- afschrift van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar uitgesproken door de

Rechtbank van Koophandel te Leuven op 21 januari 2014.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : LET000327
20/08/2012 : LET000327
14/07/2011 : LET000327
02/08/2010 : LET000327
01/09/2009 : LET000327
07/07/2008 : LET000327
29/05/2007 : LET000327
14/06/2005 : LET000327
11/10/2004 : LET000327
15/06/2004 : LET000327
25/07/2003 : LET000327
29/06/2002 : LET000327
06/10/2001 : LET000327
01/07/2000 : LET000327
01/06/1999 : LET000327
01/01/1997 : LET327
01/01/1995 : LET327
09/02/1994 : LET327
01/01/1993 : LET327
07/03/1992 : LET327

Coordonnées
DOKTERSPRAKTIJK WAGENWEG 16

Adresse
3000 Leuven

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande