DOMINIQUE BUYSSCHAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOMINIQUE BUYSSCHAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.799.483

Publication

08/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter g le van de akte

neergelegd/ontvangen op

28

" At16. 21114

te.r griffie van de Nederlandstalige

IABgWrfciel Brussel

II

*14166121*

Ondernemingsnr : 0439.799.483

Benaming

(voluit) : DOMINIQUE BUYSSCHAERT

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een eenpersoons besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3090 Overijse, Schransdreef 91

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging doel statutenwijziging

Er blijkt uit proces-verbaal gesloten voor notaris Thomas Boes op 27 juli 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOMINIQUE BUYSSCHAERT", waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 3090 Overijse, Schransdreef 91, Ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Leuven met ondememingsnummer 0439.799.483., met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - kennisname van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passive afgestoten per 30 juni 2014.

TWEEDE BESLISSING - De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van artikel 3 van de statuten, en de vergadering beslist om in aanvulling van voormelde beslissing, de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de deontologische beginselen van toepassing op het beroep van Advocaat en dienvolgens de huidige statuten volledig te vervangen door volgende statuten aangereikt door de Orde van de Vlaamse Balie:

1. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een eenpersoons-besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam "DOMINIQUE BUYSSCHAERT'.

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Brussel, te 3090 Overijse, Sobransdreef 91.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat door een persoon ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van Brussel op de lijst van de stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst voor zover van toepassing, hetzij alleen, hetzij met anderen met wie zij zich mag associëren overeenkomstig de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en de eigen reglementen van de Orde van Advocaten te Brussel en aile aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, voor zover toegelaten door de deontologische beginselen, de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en de reglementen van de Orden van Advocaten waarvan de zaakvoerder en de vennoten deel van uitmaken.

Zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, didactische en andere activiteiten die verband houden met het recht, zoals het geven van lessen en het houden van conferenties, seminaries, colloquia en academische cursussen in België en in het buitenland, de publicatie van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

Zij mag, hetzij alleen, hetzij met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor haar rekening of voor rekening van derden, aile roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde overheden, eerbiedigen.

5. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zevenhonderdvijfenvijftig euro (¬ 18.755,00). Het is (volledig) geplaatst en verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders die advocaat moeten zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

sr-uden +n het elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

leder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te

verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van

die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ioder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd dan dienen zij gezamenlijk te handelen.

Tot statutair zaakvoerder werd benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer Dominique

BUYSSCHAERT.

7. Jaarlijks op één december wordt de jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap om 14 uur of op de plaats aangeduid in de oproeping. Indien die dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de commissarissen en zaakvoerders.

Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en de aandelen niet zijn volgestort, komt de bevoegdheid om aanvullende stortingen of de volstorting van de aandelen te vragen uitsluitend toe aan de algemene vergadering die tevens de voorwaarden, de termijn en de wijze van volstorting bepaalt.

8. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni.

9. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

PERDE BESLISSING - De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren en aan ondergetekende notaris om de statuten te coördineren, alsook volmacht aan notaris Thomas Boes, evenals aan zijn medewerkers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor eensluidend uittreksel

Thomas Boes

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte akte, verslag zaakvoerder, staat van actief en passief en de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/08/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0439.799.483

Benaming

(votutt) : DOMINIQUE BUYSSCHAERT

verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een eenpersoons besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3090 Overijse, Schransdreef 91

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap werd op 23 maart 2014 me unanimiteit beslist:

1. De aanvaarding van het ontslag van mevrouw Marie Hoet, wonende te 3090 Overijse, Sohransdreef 91, als zaakvoerder van de vennootschap, ingediend door mevrouw Heet op 21 maart 2014.

2. De ontlasting aan de ontslag nemende zaakvoerster, mevrouw Heet.





Voor eensluidend uittreksel

Thomas Boes

Notaris





Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch

na neerlegging ter griffie vari"e'akte

rechtbank van koophancle/ ertissei

-

Stàatsblageanift%

j elen op,

maken kopie

lie 2014

ter greffe ver? ils Nederiendstege

Griffie

111111M198

Voor

behouctE aan hel Belgisc Staatsbk

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 28.01.2014 14016-0104-012
22/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

.!l , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

L na neerlegging ter griffie van de akte

RIEVAlu

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 ll1í 1 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0439.799.483

Benaming

(voluit) : DOMINIQUE BUYSSCHAERT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELEKHEID

Zetel : Bierbeekstraat 93 te 3360 Bierbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel

Door beslissing van de zaakvoerders wordt de zetel vanaf 13 juni 2013 vanuit 3360 Bierbeek, Bierbeekstraat 93, naar 3090 Overijse, Schransdreef 91 verplaatst.

Dominique BUYSSCHAERT Marie HOET

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 05.02.2013 13027-0514-012
13/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 09.02.2012 12029-0042-012
31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 25.01.2011 11015-0198-012
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.12.2009, NGL 01.02.2010 10035-0117-012
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 23.07.2008 08445-0350-012
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.06.2007, NGL 28.06.2007 07301-0013-013
04/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 03.08.2006 06604-3656-013
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 30.09.2004, NGL 23.06.2006 06293-0111-013
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2003, GGK 30.09.2003, NGL 23.06.2006 06293-0110-014
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2000, GGK 30.09.2000, NGL 23.06.2006 06293-0107-013
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.1999, GGK 30.09.1999, NGL 23.06.2006 06293-0106-013
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2002, GGK 30.09.2002, NGL 23.06.2006 06293-0109-014
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2001, GGK 30.09.2001, NGL 23.06.2006 06293-0108-014
27/07/2005 : LET000403
15/10/1999 : LET000403
15/10/1999 : LET000403
15/10/1999 : LET000403
01/01/1993 : LET403
02/04/1992 : LET403
01/01/1992 : LET403

Coordonnées
DOMINIQUE BUYSSCHAERT

Adresse
SCHRANSDREEF 91 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande