DOMINIQUE PIETERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOMINIQUE PIETERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.628.712

Publication

21/03/2014
ÿþMod Word 11.1

-~~~~~~4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i

III



O

Griffie

Ondernemingsnr : 0809628712

Benaming

(voluit) : DOMINIQUE PIETERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Tervuursesteenweg 119, 1820 Perk

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 14 februari 2014 blijkt::

De benoeming van De Heer Dominique Pieters, wonende te 1820 Perk, Tervuursesteenweg 119,

RR 630922 071-73, als zaakvoerder met ingang van heden.

Vercammen Katefijne, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 02.07.2013 13278-0197-012
25/03/2013
ÿþmod 11.1

er

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

------~Lüik ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2013

BRuSSELt iffie

Ondememingsnr : 0809.628.712

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : DOMINIQUE PIETERS

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Tervuursesteenweg 119

1820 STEENOKKERZEEL

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

j Blijkens akte, verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem, notaris te Temse, vervangende zijn] ambtgenoot Lucas Neirinckx, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met; standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van dei Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 26 april 2012, op 8 maart 2013, heeft de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid "DOMINIQUE PIETERS", met zetel gevestigd te 1820 Steenokkerzeel Tervuursesteenweg 119, BTW BE 0809.628.712 RPR Brussel, de volgende beslissingen genomen: Punt 1: Wiiziginq doel vennootschap:

-Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap de dato 19 februari 2013, waarin het voorstel tot navermelde wijziging van het doel wordt toegelicht, met aangehechte staat van activa en passiva, niet ouder dan drie maanden. -Verklaring van de enige vennoot voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van het bestuursorgaan ontvangen te hebben, met aangehechte staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden.

-Beslissing om het doel van de vennootschap te wijzigen in navermelde tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het i management en het bestuur van om het even welke ondernemingen, het optreden als vereffenaar. De vennootschap kan onder eender welke vorm, participaties verwerven en aanhouden, alsook deelnemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling te stimuleren, te plannen en te coördineren van de vennootschappen waarin zij participeert.

Het verstrekken van diensten, zoals managementadvies, juridisch advies, het verrichten van consultancy werkzaamheden en projectmanagement en in het algemeen alle daarmee verbonden administratieve taken en hulpverlening.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vorm, aan welk danige derden, zoals bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, op het vlak van beheer, controle, toezicht, organisatie, management, enzovoort ; het verlenen van adviezen, intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden, onder welke vorm ook, van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software, al dan niet zelf ontwikkeld; het uitvoeren van projecten, dienstbetoon inzake organisatie, toepassing van verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen en organiseren van bedrijfsleiding, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, van handels- ni verheids- of andere ondernemingen, onder om het even welke vorm en zonder enige beperking.

Net verlenen van bijstand aan en prospectie voor ondernemingen voor het verwerven van contracten voor levering van goederen en/of diensten.

;, De studie, redactie van en medewerking aan het tot stand brengen van werken van juridische, sociale,fiscale en wetenschappelijke aard, alsmede het sluiten van overeenkomsten voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 14.1

uitgave, verspreiding en informatisering ervan. Het uitvoeren en ten gelde maken van" wetenschappelijk onderzoek Het organiseren van lezingen.

De vennootschap kan optreden als makelaar, zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair, publiciteitsbureau, bureau voor databeheer, raadgevend bureau inzake juridische en sociale aangelegenheden en alle deelactiviteiten.

De vennootschap kan een patrimonium verwerven, beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden, bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen.

Deze opsomming is louter aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële en financiële verrichtingen doorvoeren, die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij zal rechtsreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, gelijkaardig of verwant voorwerp, of die een activiteit uitoefenen die nuttig kan zijn voor de verwezenlijking van haar eigen doel. Deze deelname aan de werking kan geschieden door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze."

De statuten van de vennootschap worden overeenkomstig aangepast, zoals hierna weergegeven. Punt 2: Aanpassing van en/of wijziging aan de statuten, naar aanleiding van de penomen beslissinq[ien):

-De enige vennoot beslist artikel 3 van de statuten aan te passen, zoals hiervoor vermeld.

-De nieuwe tekst van artikel 3 is voortaan als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen, het optreden als vereffenaar. De vennootschap kan onder eender welke vorm, participaties verwerven en aanhouden, alsook deelnemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling te stimuleren, te plannen en te coördineren van de vennootschappen waarin zij participeert.

Het verstrekken van diensten, zoals managementadvies, juridisch advies, het verrichten van consultancy werkzaamheden en projectmanagement en in het algemeen alle daarmee verbonden administratieve taken en hulpverlening.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vorm, aan welk danige derden, zoals bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, op het vlak van beheer, controle, toezicht, organisatie, management, enzovoort ; het verlenen van adviezen, intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden, onder welke vorm ook, van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software, al dan niet zelf ontwikkeld; het uitvoeren van projecten, dienstbetoon inzake organisatie, toepassing van verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen en organiseren van bedrijfsleiding, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, van handels- nijverheids- of andere ondernemingen, onder om het even welke vorm en zonder enige beperking,

Het verlenen van bijstand aan en prospectie voor ondernemingen voor het verwerven van contracten voor levering van goederen en/of diensten.

De studie, redactie van en medewerking aan het tot stand brengen van werken van juridische, sociale,fiscale en wetenschappelijke aard, alsmede het sluiten van overeenkomsten voor de uitgave, verspreiding en informatisering ervan. Het uitvoeren en ten gelde maken van wetenschappelijk onderzoek. Het organiseren van lezingen.

De vennootschap kan optreden ais makelaar, zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair, publiciteitsbureau, bureau voor databeheer, raadgevend bureau inzake juridische en sociale aangelegenheden en alle deelactiviteiten,

De vennootschap kan een patrimonium verwerven, beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden, bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen

Deze opsomming is [outer aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële en financiële verrichtingen doorvoeren, die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan geheel of ten dele vergemakkelijken,

Op de laatste blo. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

o-

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij zal rechtsreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, gelijkaardig of verwant voorwerp, of die een activiteit uitoefenen die nuttig kan zijn voor de verwezenlijking van haar eigen doel. Deze deelname aan de werking kan geschieden door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze."

- Beslissing van de enige vennoot om de artikelen 20, 21 en 22 van de statuten samen te voegen tot één artikel 20, en de tekst ervan integraal te schrappen en te vervangen door navermelde tekst "In geval van ontbinding van de vennootschap wanneer ook en om welke reden dan ook, zal de algemene vergadering hiervoor één of meer vereffenaars benoemen.

Vervolgens zal zij de bevoegdheden en de vergoedingen van deze vereffenaar(s) vaststellen, alsmede de vereffeningswijze van de vennootschap.

De vereffenaar(s) treedt (treden) in functie, vanaf het ogenblik dat zijn (hun) benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is gehomologeerd.

Na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap, zal het maatschappelijk vermogen in gelijke delen verdeeld worden, tussen alle aandelen."

-Doorheen de hele tekst van de statuten wordt de nummering aangepast,

Punt 3: Ontslaglbenoeminq van zaakvoerder:

a) De heer PIETERS Dominique neemt ontslag als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf heden. De vergadering verleent hem kwijting over zijn beheer tot heden,

b) De comparant benoemt tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf heden en voor onbeperkte duur:

Mevrouw VERCAMMEN Katelijne Clementine Julia, geboren te Wilrijk op 5 augustus 1961, met rijksregisternummer 61.08.05-524.81, met identiteitskaartnummer 590-8466757-41, echtgenote vn de heer Dominique Pieters, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Tervuursesteenweg 119.

Het mandaat van deze nieuwe niet-statutaire zaakvoerder zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Punt 4: benoeming vaste vertegenwoordiger :

Beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap:

ingeval de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOMINIQUE PIETERS", voornoemd, aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, dan wordt de hiernavermelde natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap aangesteld, gelast met de uitvoering van dit mandaat, in naam en voor rekening van de besturende vennootschap, met name ; mevrouw VERCAMMEN Katelijne, voornoemd, dewelke dit mandaat aanvaardt.

Het mandaat van vaste vertegenwoordiger wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Punt 5: Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de penomen beslissingen - volmacht: -Machtiging van het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissing en coördinatie van de statuten.

-Verlening van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer Donald Pieters, accountant, met kantoor te 9200 Sint-Gillis-Dendermonde, Jozef Van Bogaertstraat 19, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissing, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel:

Patrick Van Ooteghem, notaris.

Tepelijk hiermee neergelegd:

-Uitgifte akte wijziging statuten.

-Coördinatie statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.08.2012, NGL 02.10.2012 12598-0538-012
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.07.2011, NGL 31.08.2011 11509-0398-011
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.07.2010, NGL 30.08.2010 10506-0339-011
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 07.10.2015 15642-0067-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16554-0043-012

Coordonnées
DOMINIQUE PIETERS

Adresse
TERVUURSESTEENWEG 119 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande