DORISOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DORISOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.824.747

Publication

18/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111319111

09 itILI 20%

ter griffie vareeeNederlandstalige

d I Brussel

rechtbank man. vop an

Onel?rneuhgsnr 05.55. #2q-

EienarMue

r,caie) " DoriSof

iym.km):

neergelegd/ontvangen op

Re.loWweirm . Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zete.A : 1981 Zemst (Hofstade), Joseph Wauterslaan 8

(voiiedE âeir?5)

pndente.rps eksk, OPRICHTING

OPRICHTING.

Uit een nog te registreren akte verleden voor Meester Dirk Luyten, notaris ter standplaats Mechelen op 2 juli 2014 blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer DlERC1CX Frank Leopold Mariêtte, geboren te Diksmuide op vierentwintig oktober negentienhonderd achtenvijftig, iijksregistemummer 58.10.24-365.09, echtgenoot van mevrouw Paelinck Godelieve Paul Dymphina Ghislain Anna, wonende te 1981 Zemst (Hofstade), Joseph Wauterslaan 8.

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro.

Dit kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal wordt als volgt ingeschreven en gestort:

De heer Diercloc Frank, voornoemd, schrijft in op honderd zesentachtig aandelen (186) en verricht tot storting van zijn deel, een betaling groot twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Deponering van de fondsen in een bijzondere bankrekening:

Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, werd het totaal van de inbrengen in geld, hetzij een bedrag van twaalfduizend vierhonderd Euro voor de oprichting van de vennootschap gedeponeerd door de vennoot op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de NV Argenta Spaarbank onder nummer BE78 9731 1744 3186 zoals blijkt uit een bewijs van deponering, welk bewijs door ondergetekende notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

Iedere comparant bevestigt dit wat zijn storting betreft. De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan de Bank bericht gegeven heeft van het verlijden van de akte.

De statuten voorzien, ondermeer, wat volgt:

Artikel 1: NAAM

De vennootschap draagt de naam : "DoriSof' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2: ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1981 Zemst (Hofstade), Joseph Wauterslaan 8.

De zetel kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s) naar gelijk welke andere plaats overgebracht worden

in het Nederlandstalig taalgebied van België of in de agglomeratie Brussel.

- De zaakvoerder(s) zorgt (zorgen) voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de bevoegdheid om deze wijziging authentiek te doen vaststellen in dit

artikel van de statuten.

De vennootschap kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s), kantoren, bijhuizen, agentschappen,

opslagplaatsen inrichten.

Artikel 3: DOEL:

De vennootschap heeft de uitoefening van volgende activiteiten tot doel in België en in het buitenland, voor

eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

Op b..vue, f" ,eedrtyprekleen . ," ..!rl en-" ein lentifk:re:anlericne§e" ven.

-.fun e on %eel%b9e.e.tertx.:464::iDr.,

e:a

: Meer,

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge - Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, met betrekking tot fiscaliteit en aanverwante materies, alsmede op het vlak van bedrijfsbeheer in de ruime zin van het woord, waaronder bedrijfsorganisatie, managementtechnieken en -adviezen, personeelszaken, administratie en financiën, productie, verkoop en marketing en algemeen bestuur.

- Het verlenen van adviezen van fmanciële, technische, commerciële of administratieve aard, en dit in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten en mandaten (onder andere van vereffenaar), het uitoefenen van opdrachten en functies,

- Het verlenen van administratieve prestaties.

- Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A! Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen. B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten..

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best gepast lijken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig of aanvullend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Verder zal de vennootschap alle handels-, industriële-, fmanciële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden; dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht. Artikel 4 M'UR :

De duur van de vennootschap is onbepaald.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone, algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Artikel 5: BELOOP VAN HET KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6: INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL:

Op het kapitaal wordt ingeschreven en gestort zoals blijkt uit de akten van oprichting en kapitaalverhoging._ Artikel 13: BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap:

De heer DIERCKX Frank Leopold Mariëtte, geboren te Diksmuide op vierentwintig oktober negentienhonderd achtenvijftig, rijksregisternummer 58.10.24-365.09, echtgenoot van mevrouw Paelinck Godelieve Paul Dymphina Ghislain Anna, wonende te 1981 Zemst (Hofstade), Joseph Wauterslaan 8.

Aan de zaakvoerder wordt alle machten, voorzien in de statuten, opgedragen.

De aangestelde zaakvoerder verklaart te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet

Indien de zaakvoerder(s) voor onbepaalde duur wordt (worden) aangesteld, zal (zullen) hij (zij) niet geacht worden voor de duur van de vennootschap aangesteld te zijn geweest, zodat de algemene vergadering hem (haar) (hen) ten allen tijde kan ontslaan.

Artikel 14: MACHT VAN DE ZAAKVOERDERS:



L

P

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de uitoefening van een welomschreven deel van zijn (hun) bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn die gezamenlijk handelend de vennootschap verbinden dan dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Artikel 15: VERTEGENWOORDIGING:

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal het volgende gelden iedere zaakvoerder kan alsdan de vennootschap afzonderlijk vertegenwoordigen<

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer handelend.

Artikel 20: JAARVERGADERING:

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand december om elf uur.

Indien de hierboven bepaalde dag een wettelijke feestdag zou zijn, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag.

Artikel 22: BIJEENKOMSTEN:

De algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats in de uitnodiging aangeduid<

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen v66r de vergadering, met opgave van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op éèn stem.

Artikel 24: BOEKJAAR - REKENINGEN "

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. Artikel 25; WINSTVERDELING:

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken, elk verlies, de algemene kosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn. Van de zuivere winst wordt minimum vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve, tot wanneer deze reserve tien ten honderd van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het vrijblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 26: ONTBINDING .VEREFFENING

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Artikel 27: ONTBINDING:

Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars en bepaalt zijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Ingeval de aandelen niet volstort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voer.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1, Het eerste boekjaar neemt aanvang op datum van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, om te eindigen

op dertig juni tweeduizend zestien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

3. Volmacht

etshoadim affl 30t

Stade.lbta e

De bijzondere algemene vergadering der vennoten stelt hierbij aan tot haar bijzondere gevolmachtigde, DBM Taks 84 Accounting bvba, te 1000 Brussel, Paul Lauterstraat 1 box 1; aan wie zij alle macht en opdracht verleent om voor haar en in haar naam, over te gaan tot het uitvoeren van alle nodige formaliteiten en het doorvoeren van alle vereiste verrichtingen en het ondertekenden van de nodige stukken en akkoorden bij het beheer der Directe Belastingen, alsmede bij de BTW-administratiediensten, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbankonderneming en het ondernemingsloket.

4. Benoeming van de zaakvoerder(s)

Op voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, komen comparanten overeen te benoemen tot

vast vertegenwoordiger: er wordt beslist om geen vaste vertegenwoordiger te benoemen.

5. De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de activiteiten overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één juni tweeduizend veertien.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd..

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.) Dirk Luyten, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte oprichting de dato 2 juli 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

..... "

Op deIe ar be é:: : 89e1Q, iw.3ti::ïffltz.Dredc ,9'ir! de peee.15(e)ne.H.:1

ineeoe.fe van " ;.9 ..rndees tel Yed*em-ree>r:diesn:

Ve:r9.n4rfre:ndteae$:ffleve

12/01/2015
ÿþMod Word 7 t.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

slows

Ondernemingsnr : 0555.824.747

Benaming

(voluit) : DoriSof

(verkort)

rechtbank van kiiciphàn:s.! ~rtls~el

1 : ~ r gci/orttvanger>I op

rM14^M14~ 1.4

Griffie ÿ# ce,t~~ueerland alige

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Joseph Wauterslaan 8, 1981 Zemst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Overeenkomstig artikel 2 van de statuten van de bvba Dorisof, beslist de zaakvoerder, de Heer Frank Dierckx, de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar volgend adres : Leopoldlaan 104 bus 52 te 8300 Knokke, en dit vanaf vandaag maandag 22 december 2014.

Frank Dierckx

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DORISOF

Adresse
JOSEPH WAUTERSLAAN 8 1981 HOFSTADE(BT)

Code postal : 1981
Localité : Hofstade
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande