DR M. GEBOERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR M. GEBOERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.933.848

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 05.08.2014 14406-0328-012
21/02/2014
ÿþ ilod Weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nniaiin~u~niiiin

19 9 98*

eexce,

1.12 FEN.

Griffie

Ondernemingsnr : 0466.933.848

Benaming

(volah) : DR. M. GEBOERS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 1860 Meise, Kardinaal Sterckxlaan 104

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op 28 januari 2014, geregistreerd twee bladen en geen verzending op 30 januari 2014 te Meeheien 1, boek 992 blad 66 vak 08, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. M. GEBOERS", met maatschappelijke zetel tel 860 Meise, Kardinaal Sterckxlaan 104, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit : Verslagen.

Bij eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter om de verslagen van de raad van bestuur en voormelde vennootschap "BDO Bedrijfsrevisoren" voor te lezen.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen; iedere aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie Van de verslagen.

Het verslag van voormelde bedrijfsrevisor besluit met het volgende:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DR. M. GEBOERS, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA DR. M. GEBOERS verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 112.500,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 112.500,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering lelden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 883 aandelen van de BVBA DR. M, GEBOERS, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DR. M. GEBOERS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Tweede besluit: Kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (112.500,00 EUR), teneinde het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderd eenendertigduizend honderd euro (131.100,00 EUR), door incorporatie in het kapitaal van een netto bedrag, na betaling van roerende voorheffing, van een bedrag van honderd en twaaifduizend vijfhonderd euro (112.500,00 EUR) dat wordt afgenomen van de beschikbare reserves, door de creatie van achthonderd drieëntachtig (883) nieuwe aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van dc instrumenterende noteris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handlekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ mi

genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt tot beloop van honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (112.500,00 EUR) door inbreng van een schuldvordering toebehorend aan de aandeelhouder van honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (112.500,00 EUR), welke waarde overeenstemt met de waarde vermeld in het verslag van voormelde bedrijfsrevisor.

De inbreng in natura van honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (112.500,00 EUR) zal worden vergoed door de uitgifte van achthonderd drieëntachtig (883) nieuwe aandelen, die worden toegekend aan voornoemde heer Marc Geboers.

De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen bedraagt honderd zevenentwintig euro eenenveertig eurocent (127,41 EUR) per aandeel en ligt hoger dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Het verschil vomit het agio of de uitgiftepremie. De inbrengwaarde stemt overeen met het aantal en met de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt in twee fasen:

* in de eerste fase wordt het kapitaal verhoogd met achthonderd drieëntachtig (883) aandelen maal eenendertig euro (31,00 EUR) (de fractiewaarde van de bestaande aandelen) wat gelijk is aan zevenentwintigduizend driehonderd drieënzeventig euro (27,373,00 EUR), te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (112.500,00 EUR), Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, namelijk honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (112.500,00 EUR) min zevenentwintigduizend driehonderd drieënzeventig euro (27.373,00 EUR) is gelijk aan vijfentachtigduizend honderd zevenentwintig euro (85.127,00 EUR), zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies;

* in de tweede fase wordt het kapitaal verhoogd door incorporatie van de uitgiftepremie van vijfentachtigduizend honderd zevenentwintig euro (85.127,00 EUR) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Derde besluit: Verwezenlijking van de inbreng.,

Op het kapitaal wordt ingeschreven door voornoemde heer Marc Geboers, door inbreng van zijn aandeel in voormelde schuldvorderingen.

Deze inbreng in natura wordt onmiddellijk en volledig volstort. Het totaal bedrag van de inbreng in natura bedraagt honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (112.500,00 EUR), zijnde de geschatte waarde van de ingebrachte schuldvordering, welke waarde overeenstemt met de waarde die vermeld wordt in voormeld verslag van de revisor.

Vierde besluit: Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalsverhoging - vergoeding.

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en volstort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderd eenendertigduizend honderd euro (131.100,00 EUR) en is vertegenwoordigd door duizend vierhonderd drieëntachtig (1.483) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Als vergoeding van deze inbreng in natura werden achthonderd drieëntachtig (883) nieuwe aandelen gecreëerd en toegekend aan de heer Marc Geboers voornoemd. Deze aandelen zijn volgestort en zullen delen in de winst zoals voormeld.

Vijfde besluit: wijziging van de statuten.

De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen om in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen van kapitaalsverhoging.

Zij beslist artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5: Beloop van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd eenendertigduizend honderd euro (131.100,00 EUR) en is vertegenwoordigd door duizend vierhonderd drieëntachtig (1.483) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

Zesde besluit : Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van wat voorafgaat en in het bijzonder de coördinatie van de statuten van de vennootschap.

-Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte akte;

- uittreksel;

- gecoördineerde statuten

Notaris Marc De Becker

Voor-

's behouden

aan het

Belgisch

c Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid ven de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

03/09/2013 : BLT005848
03/09/2012 : BLT005848
24/02/2015
ÿþ 4Y" . J,,~ Vz~.~Y Motl Word 11.1

4 - ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neeraelegd/ontvangen op



te re

12 FEB. 2015

r griffie van de Nederlandstalige chtbank van koop igniaeI Brussel

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad'

r

" 15029 6 x

ill

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0466.933.848

Benaming

(voluit) : DR. M. GEBOERS

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.O.V,V,B,V,B.A.

Zetel : Kardinaal Sterckxlaan 104 te 1860 Meise

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONBEZOLDIGD MANDAAT ZAAKVOERDER

Met unanimiteit van stemmen beslist de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders

dd. 31/12/2014 éénparig dat het mandaat van zaakvoeder Marc Geboers wonende te Kardinaal Sterckxlaan

104, 1860 Meise onbezoldigd wordt met ingang vanaf 3111212014.

Geboers Marc

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2011 : BLT005848
26/08/2010 : BLT005848
05/08/2009 : BLT005848
13/02/2009 : BLT005848
05/08/2008 : BLT005848
30/08/2007 : BLT005848
22/08/2006 : BLT005848
01/08/2005 : BLT005848
05/08/2004 : BLT005848
12/08/2003 : BLT005848
21/11/2002 : BLA103102
07/08/2002 : BLA103102
07/10/1999 : BLA103102

Coordonnées
DR M. GEBOERS

Adresse
KARDINAAL STERCKXLAAN 104 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande