DR VAN HOOF GASTRO-ENTEROLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR VAN HOOF GASTRO-ENTEROLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.104.643

Publication

07/07/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 14.06.2014, DPT 30.06.2014 14250-0368-012
24/07/2013
ÿþ Wad 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

101

13 14 65*

15JUIL. 2013

BRUSSE,L

Griffie

Ondernemingsnr : Dr Van Hoof Gastro ` 8j.- i y.

Benaming eteeeGgee"

(voluit) : Burgelijke BVBA

(verkort)

Rechtsvorm : Prinsedal 12 A 1950 Kraainem

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI-Inbreng

Neerlegging :

- Verslag van de Burgelijke BVBA Dr Van Hoof Gastro-Enterologie, met als permanente vertegenwoordiger,

de Heer Penaud de Borman, dedrijfsrevisor, de dato 26 april 2013

- Verslag van de zaakvoerder de dato 26 april 2013

Van Hoof Marc

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/10/2012
ÿþ~

Ondernerningsnr Benaming

(voluit) : Dr Van Hoof Gastro-Entérologie

(verkort)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1950 KRAAINEM - PRINSEDAL 12A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden op 27 september 2012 voor Meester Olivier DUBUISSON, Notaris met standplaats te Elsene, ter registratie neergelegd, dat de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd "Dr Van Hoof Gastro-Entérologie "werd opgericht, en waarvan de statuten in het nederlands werden vertaald als volgt:

De heer VAN 1100F Marc Lucien Michel, geboren te Leuven, op acht januari negentienhonderd tweeënzestig, van Belgische nationaliteit, wonende te 1950 Kraainem, PrinsedaI, 12A

Heeft ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat hij een burgerlijke vennootschap oprichten en de statuten op te stellen van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd "Dr Van Hoof Gastra-Entérologie ", met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) verdeeld over honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/honderd zesentachtigste (I/186ste) van het maatschappelijk vermogen.

L OPRICHTING Inschrijving met inbrengen in geld

De comparant verklaart zijn totale inbreng in contanten te hebben volgestort, zijnde een som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)

Deze som werd voorafgaand aan de oprichting van de vennootschap gestort op een speciale rekening geopend op naam van de op te richten vennootschap bij BELFIUS bank, zodanig dat de vennootschap vanaf heden uit dien hoofde beschikt over een som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)

Een bewijs van de bank de dato zevenentwintig september tweeduizend en twaalf zal door de instrumenterende Notaris bewaard worden.

II. STATUTEN

Artikel 1: VORM EN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap neemt de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Ze draagt de naam "Dr Van Hoof Gastro-Entérologie". Deze naam moet onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd zijn door de vermelding: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in 't kort "Burgerlijke BVBA" Artikel 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1950 Kraainem, Prinsedal, I2A

De zetel van de vennootschap kan op eenvoudige beslissing van de zaakvoerder die bevoegd is om de daaruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen, worden verplaatst naar elke andere plaats in de Nederlandstalige gemeenschap van België of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De transfer van de maatschappelijke zetel moet worden meegedeeld aan de Provinciale raad van de Orde van geneesheren.

Met het akkoord van de betrokken Provinciale raad van de Orde van geneesheren kan de vennootschap op eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, entiteiten in België of in het buitenland oprichten.

Artikel 3: MAATSCHAPPELIJK DOEL

De ventrootsuhais heefrtoVdoel om de aandeellrocrders-di haar samenstellen; binnun-di grer etren-harrespect-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

Voc behou aan I Belgi Staats

11

I IIN I N

iv

2 8 SEP. 2012

BRUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ voor hun deontologie, toe te laten om de geneeskunde in het algemeen en de gastro-enterologie in het bijzonder uit te oefenen en te organiseren, alsook elke medische handeling die in verband staat met deze discipline en het beheer van alle middelen die de beoefening ervan moet verbeteren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Elke geneesheer-aandeelhouder beoefent de geneeskunde in naam en voor rekening van de vennootschap en die bij de vennootschap het geheel van hun medische activiteit inbrengen.

De beroepsaansprakelijkheid van elke geneesheer-aandeelhouder is onbeperkt.

De erelonen die worden gegenereerd door de medische activiteiten die de geneesheren-aandeelhouders in de vennootschap inbrengen, worden geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

Elke geneesheer-aandeelhouder oefent zijn beroep in alle onafhankelijkheid uit en met respect voor de wettelijke en deontologische bepalingen en meer bepaald de regels betreffende het medisch geheim, de diagnostische en therapeutische vrijheid van de beroepsbeoefenaar en de vrije keuze van de patiënt.

De vennootschap kan ook:

- instaan voor de leiding, de organisatie en het beheer van ziekenhuisdiensten, ziekenhuizen en instellingen

voor verzorging;

- multidisciplinaire wetenschappelijke artikelen en werken publiceren en verspreiden;

- conferenties en seminaries organiseren en bijwonen;

-lessen over haar medische specialiteit geven;

En dit, via haar aandeelhouders-geneesheren, die wettelijk bevoegd zijn om het beroep uit te oefenen in België met respect voor de deontologische regels en in het kader van de bepalingen van de wet van negentienhonderd zevenentachtig.

Het maatschappelijk doel omvat eveneens de beoefening van het beroep in een groepspraktijk, in overeenstemming met artikel 18, lid een van het koninklijk besluit nr. 78 van tien november negentienhonderd zevenenzestig.

De vennootschap kan in het algemeen, met respect voor de wettelijke en deontologische voorschriften, elke activiteit in BeIgië en in het buitenland uitoefenen die vereist en/of nodig is voor de vervulling van haar doeI en via alle middelen belangen nemen in alle zaken, ondernemingen, vennootschappen met een identiek, analoog of aanverwant doel die van aard zijn om de ontwikkeling van haar eigen activiteit te bevorderen, onder voorbehoud van de voorafgaande goedkeuring van de bevoegde Provinciale raad van de Orde van geneesheren.

Verder kan ze alle financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die haar een voordeel kunnen opleveren met het oog op haar ontwikkeling en een meer rationeel beheer en in het bijzonder om deze ter beschikking te stellen van haar zaakvoerder-geneesheer, zonder het burgerlijk karakter van de vennootschap en de medische roeping van de vennootschap te veranderen en meer bepaald elke roerende of onroerende handeling betreffende de medische lokalen, de aankoop van medisch en ander materiaal, de aanwerving van administratief verzorgend personeel, geneesheren of personen die in de vennootschap de geneeskunde zullen beoefenen.

Elke vorm van commercialisering van de geneeskunde, van rechtstreekse of onrechtstreekse collusie, dichotomie en overconsumptie is uitgesloten.

De vennootschap kan als bijkomstige activiteit een roerend of onroerend patrimonium samenstellen, beheren en waarderen, meer bepaald via de aankoop, de verkoop, de huur, de verhuring, de bouw, in de meest uitgebreide zin, op voorwaarde dat noch het burgerlijke karakter, noch de prioritair medische roeping wordt veranderd en deze handelingen, die binnen de grenzen van een beheer "als goede huisvader" passen, niet repetitief ën commercieel van aard zijn.

De investeringsmodaliteiten moeten vooraf worden goedgekeurd door de aandeelhouders bij een meerderheid van ten minste tweederde (2/3).

Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap werd vastgelegd op de som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk een/honderd zesentachtigste van het vermogen vertegenwoordigen,

Artikel 6: STEMMING DOOR DE EVENTUELE VRUCHTGEBRUIKER

Bij opsplitsing van het eigendomsrecht van de aandelen, worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker tot op het ogenblik dat het opgesplitste eigendomsrecht terug samengevoegd wordt in handen van één vennoot, hetgeen dient plaats te hebben binnen de zes maanden te rekenen vanaf het evenement dat aanleiding heeft gegeven tot de opsplitsing van het eigendomsrecht. In ieder geval, kan de opsplitsing van het eigendomsrecht slechts toevallig en tijdelijk zijn, Hetzelfde geldt voor wat betreft een onverdeeldheid,

Artikel 9: AANDUIDING VAN DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, van wie ten minste een aandeelhouder moet zijn, voor een bepaalde duur benoemd door de algemene vergadering. Indien de vennootschap slechts een aandeelhouder telt, kan de enige aandeelhouder benoemd worden tot zaakvoerder voor de volledige duur van de vennootschap.

Indien er meerdere aandeelhouders zijn, wordt het mandaat van zaakvoerder beperkt tot maximum zes jaar, eventueel verlengbaar.

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerder die geen geneesheer is, kan geen medische handelingen stellen. Hij is niet gehouden tot het naleven van de medische deontologie te respecteren; hij dient een strikte plicht tot terughoudendheid in acht te nemen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) kan op elk moment worden beëindigd bij beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 10: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

in overeenstemming met artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere zaakvoerder alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Blke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte aIs eiser of ais verweerder. Hij mag speciale volmachten geven aan gevolmachtigden. De zaakvoerder mag zijn bevoegdheden voor handelingen die verband houden met de uitoefening van de geneeskunde enkel delegeren aan een dokter in de geneeskunde.

De zaakvoerder die geen geneesheer is, kan geen medische handelingen stellen. Hij is niet gehouden tot het naleven van de medische deontologie; hij dient een strikte plicht tot terughoudendheid in acht te nemen. De zaakvoerder zorgt ervoor dat de onderscheiden aansprakelijkheid van de vennootschap verzekerd is. Deze delegaties mogen slechts voor een periode van meer dan één jaar gegeven worden, mits akkoord van de algemene vergadering, die de omvang van de gedelegeerde bevoegdheden en hun duur bepaalt; mits dit akkoord van de algemene vergadering, zal de delegerende zaakvoerder ontlast zijn van elke aansprakelijkheid in verhouding tot de gevolgen van deze delegatie.

Artikel 12: CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt er geen commissaris benoemd zolang de vennootschap voldoet aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen.

In dat geval heeft elke aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissarissen; hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van deze laatste komt enkel ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding doorhaar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 13: VERGADERING VAN DE ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering der aandeelhouders wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand

mei van elk jaar, om tien (10) uur, hetzij op de maatschappelijke zetel, hetzij op elk ander adres

dat in de oproeping wordt vermeld.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de volgende werkdag.

Artikel 14: STEMRECHT

Op de vergaderingen geeft elk aandeel recht op een stem, onder voorbehoud van de wettelijke of statutaire

bepalingen die de aandelen zonder stemrecht regelen.

Artikel 16: JAARREKENINGEN

Het boekjaar van de vennootschap begint jaarlijks op eerste januari en loopt af op eenendertig december van

elk jaar.

Op eenendertig december van elk jaar worden de boeken vastgesteld en stelt de zaakvoerder een inventaris en

de jaarrekeningen op in overeenstemming met de wet.

Artikel 17: WINSTDELING

De erelonen van de geneesheren-aandeelhouders worden geïnd in naam en voor rekening van de

vennootschap.

flet overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, de lasten en afschrijvingen die uit

de goedgekeurde jaarrekeningen voortvloeien, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze nettowinst wordt jaarlijks een bedrag afgenomen van vijf procent (5 %) voor de vorming van een

reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De afneming wordt opnieuw verplicht indien de reserve om een

willekeurige reden wordt gebruikt.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder, en met respect

van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, bepaalt.

De dividenden worden betaald op de plaatsen en de tijdstippen die de zaakvoerder bepaalt.

De vorming van een conventionele reserve vereist het unanieme akkoord van de aandeelhouders.

Artikel 19: VEREFFENING - VERDELING

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk moment ook, wordt de vereffening

uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in dienst, onder voorbehoud van het vermogen van de algemene

vergadering om een of meerdere vereffenaars aan te duiden en hun bevoegdheden en bezoldigingen vast te

leggen.

Indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar geen geneesheer is die wettelijk bevoegd is ont

de geneeskunde te beoefenen in België, moet hij zich laten bijstaan door een geneesheer voor het beheer van

de medische dossiers en voor alle kwesties betreffende het privéleven van de patiënten en/of het

beroepsgeheim van de aandeelhouders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de hiervoor vereiste sommen, wordt het netto-actief verdeeld onder de aandeelhouders.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht voor ze de verdelingen uitvoeren, hetzij door bijkomende opvragingen ten laste van de onvoldoende volgestorte aandelen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen ten voordele van de aandelen die in grotere mate zijn volgestort.

Het netto-actief wordt onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot de aandelen die ze bezitten, waarbij elk aandeel een gelijk recht toekent.

Artikel 22: MEDISCHE DEONTOLOGIE

De aandeelhouders verbinden zich ertoe om de regels van de Code van medische plichtenleer te respecteren. De Provinciale raad van de Orde van geneesheren is exclusief bevoegd voor alle geschillen van deontologische aard.

Deze statuten werden goedgekeurd door de betrokken Provinciale raad van de Orde van geneesheren.

Elke wijziging aan de statuten en aan het reglement van inwendige orde moet vooraf ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale raad van de Orde van geneesheren.

Indien een of meerdere aandeelhouders toetreden tot de vennootschap, dan moeten deze hun statuten en hun reglement van inwendige orde voorleggen aan de Provinciale raad van de Orde van geneesheren waaronder ze ressorteren.

Overeenkomstig de code van Medische deontologie, moet de beroepsverantwoordelijkheid van elk der geneesheren die voor de maatschappij werken, verzekerd zijn teneinde de eventuele veroorzaakte schade te herstellen.

Elke geneesheer die in de vennootschap werkt, moet de aandeelhouders inlichten over elke beslissing op tuchtrechtelijk, burgerlijk, strafrechtelijk of administratief vlak die gevolgen kan hebben voor hun professionele relaties. De algemene vergadering beslist bij enkelvoudige meerderheid welk gevolg aan deze beslissingen wordt gegeven.

De opschorting van het recht om de geneeskunde te beoefenen in België, leidt voor de betrokken geneesheer tot het verlies van de voordelen van het contract voor de duur van de opschorting.

De geschorste geneesheer mag zich niet laten vervangen voor de duur van de sanctie. Dit verbod ontslaat deze geneesheer niet van de plicht om maatregelen te treffen die de continuïteit verzekeren van de zorgverlening aan de patiënten die hij behandelt op het moment waarop hoger vermelde sanctie van kracht wordt. De genomen beschikkingen dienen ter kennis te worden gebracht van de provinciale raad waaronder deze geneesheer ressorteert. Bij gebrek aan deze beschikkingen, zal de provinciale raad de nodige, maatregelen treffen.

Indien een aandeelhouder van de Tabel van de Orde van Geneesheren wordt geschrapt, moet hij zijn aandelen aan de aandeelhouders overlaten. Indien hij enige aandeelhouder is, moet hij ofwel zijn aandelen overlaten, ofwel de vennootschap ontbinden, ofwel de naam en het maatschappelijk doel veranderen en elke medische activiteit uitsluiten.

Op medisch vlak, heeft de geneesheer een effectief gezag ten aanzien van het personeel dat hem bijstaat. Dit gezag beperkt zich tot bevelen met betrekking tot de zorgen aan de patiënten, alle andere aanmerkingen dienen door hem voorgelegd te worden aan de verantwoordelijke van de vennootschap. Deze laatste zal erop letten dat het personeel de medische instructies van de geneesheer nauwkeurig uitvoert en hem van zijn Ioyale medewerking verzekert.

ITI. OVERGANGSBEPALINGEN

Heden, heeft de vennoot verklaard bijeengekomen te zijn en heeft de volgende beslissingen genomen, die pas in voeg treden wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben, namelijk de dag dat het uittreksel van de huidige akte wordt neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1. Het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging en wordt afgesloten op éénendertig december

tweeduizend en dertien.

2. Eerste jaarlijkse algemene vergadering:

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden in juni tweeduizend en veertien.

3. Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder:

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders vast te leggen op één (1).

Tot deze functie wordt geroepen: De heer VAN HOOF, voornoemd, die aanvaardt.

De zaakvoerder wordt benoemd voor de ganse duur van de vennootschap, zolang deze een

eenpersoonsvennootschap blijft, en kan de vennootschap geldig verbinden zonder beperking in waarde,

Zijn mandaat is bezoldigd.

4. Commissaris:

De vergadering beslist geen commissaris aan te duiden, aangezien de vennootschap die verplichting niet heeft.

5. Overname van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting:

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die hi haar naam werden aangegaan toen ze in oprichting was en dit sinds één maart tweeduizend en twaalf

De comparanten keuren uitdrukkelijk alle verbintenissen van de vennootschap goed die genomen werden of moeten worden voor de neerlegging van huidige akte bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, onder de opschortende voorwaarde dat die neerlegging gebeurt. De comparanten geven de nodige volmachten aan de vertegenwoordigers van de vennootschap, die elders zijn aangeduid, om de maatschappelijke activiteiten te voeren; de gewone neerlegging bij de griffie houdt van rechtswege de overname in van deze verbintenissen door de vennootschap.

6. Volmacht:

De vennootschap Deg & Partners te 1050 Brussel, Waelhemstraat 68, vertegenwoordigd door de heer Maurizio D'Auria, krijgt alle machten toegekend, met een vermogen tot vervanging, om de vennootschap in te schrijven bij een ondernemingsloket (Kruispuntbank van Ondernemingen) en bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

Olivier DUBUISSON

NOTARIS

Uitgifte van de akte met in bijlage franstalige versie van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

n Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

%

..J .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 02.05.2015, DPT 23.07.2015 15338-0016-012
05/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 07.05.2016, DPT 30.08.2016 16527-0285-012

Coordonnées
DR VAN HOOF GASTRO-ENTEROLOGIE

Adresse
PRINSEDAL 12A 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande