DR. A. HAEKENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. A. HAEKENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.845.418

Publication

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 30.07.2013 13380-0021-010
26/07/2011
ÿþti

MO 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oiiderner-iingsnr : t4Ç {,k

Elenan-.!ng

ivalurt1 : Dr. A. HAEKENS

Rec' tsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de Vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Tiensesteenweg 192 te 3001 Heverlee

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt Uit een akte verleden op 6 juli 2011, voor Notaris Bruno MARTENS, geassocieerd notaris te Kortenberg, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, dat hiernagenoemde oprichter een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, heeft opgericht onder de naam "Dr. A. HAEKENS" en waarvan de zetel gevestigd wordt te 3001 Heverlee, Tiensesteenweg, 192 .

Mevrouw HAEKENS An Maria Antoon, geneesheer, RIZIV-nummer 1 08525 18 780, geboren te Geel op negentien juni negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 3001 Heverlee, Tiensesteenweg 192;

De oprichtende partij verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600-¬ ) volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in honderd(100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Door inbreng in geld worden navolgend aantal aandelen geplaatst;

Op de honderd (100) aandelen werd in geld ingeschreven en volstort als volgt:

Dokter HAEKENS, voornoemd, verklaart in te schrijven op achttienduizend zeshonderd euro (18.600-¬ ) en verklaart inbreng te doen in geld van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400-E), waarvoor haar honderd (100) aandelen toegekend zijn. Het nog niet volgestort aandeel van haar inbreng bedraagt bijgevolg zesduizend tweehonderd euro (6.200-E).

De oprichtende partij verklaart dat twee/derden, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (12.400-¬ ) werd volstort. De oprichtende partij verklaart dat ieder aandeel voor minstens één/vijfde volstort is.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij

KBC-bank onder rekeningnummer 731/0187447/18 , geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering.

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (12.400-¬ ), overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, zoals blijkt uit voormeld bankattest.

!I. STATUTEN

De Burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid is opgericht onder de naam "Dr. A. HAEKENS"

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3001 Heverlee, Tiensesteenweg, 192 .

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder. Iedere zetelverplaatsing dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde, als psychiater, door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doe! te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Op de laatste biz. van i. ik_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

ei

*11114751*

r De vennootschap heeft tevens tot bijkomstig doel het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken en onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet gewijzigd wordt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge - Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600-¬ );

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, maar die elk éénfhonderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbeta-'lin-gen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden het wetbek van vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 19 juni om achttien uur.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, ten minste vijftien dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is. De oproeping vermeldt de agenda. Ieder aandeel geeft recht op één stem. Behalve de gevallen voorzien door de wet of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Gaat het om een wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die bevoegdheid niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Boekjaar 

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de algemene vergadering voorgelegd. Ten minste één maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld. Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting. Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt :

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1110) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen. De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Tij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.lndien de vereffenaar geen arts is moet hij voor de overdracht van de medische dossiers bijgestaan worden door een arts.De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

Iedere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn tussen partijen na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De clausules of artikels van onderhavige statuten die in tegenstrijd zouden zijn met de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer worden geacht niet geschreven te zijn.

III. TIJDELIJKE BEPALINGEN -- BENOEMINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen

door de neerlegging ter griffie op de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2012.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

3. Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder en commissaris

De vergadering beslist als zaakvoerder, voor de duur van diens medische activiteiten binnen de

vennootschap, te benoemen :

Dokter HAEKENS An, voornoemd, die aanvaardt.

De vergadering beslist voorlopig geen commissaris te benoemen.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

4. Volmacht

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan, met mogelijkheid van indeplaatsstelling

en met de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden: GLOBAL ACCOUNT, BV ovv BVBA, Bourlastraat, 3/6,

2000 Antwerpen, haar vertegenwordigers en personeelsleden, , met volgende machten :

- Alle inschrijvingen of aanvragen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de administratie van de

Belasting over de Toegevoegde Waarde of wijziging hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de

vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.

- alle administratieve formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bruno MARIENS, geassocieerd notaris te Kortenberg,

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

"

Voo r- eehoudEn aan hot , Begtsch Staatsblad

~ y

Op de laatste biz, van Lulli B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 25.09.2015 15602-0286-011
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.06.2016, NGL 20.07.2016 16336-0448-012

Coordonnées
DR. A. HAEKENS

Adresse
TIENSESTEENWEG 192 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande