DR. AC VIJVERMAN NEUROLOGIE

Divers


Dénomination : DR. AC VIJVERMAN NEUROLOGIE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 550.933.076

Publication

09/05/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het BelgiscF

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2 8 APR, zot

ter griffie van deifilederlandstalige

---------------------- ----- ------

- «.__..... `.. 0__. _______ rechtbank-van-koophancitl_Rrtisse y

Ondernemingsrir : d55-o 3133 1,E

Benaming (voluit) : DR. AC VIJVERMAN NEUROLOGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastoriestraat 4

1860 Meise

Onderwerp akte :Oprichting f benoeming

Uit een akte verleden voor notaris Ludwig Vermeulen te Merelbeke, op 22 april 2014, afgeleverd voor,; registratie, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba "DR. AC VIJVERMAN NEUROLOGIE" werd opgericht met de volgende kenmerken:

1.Zetel: 1860 Melse, Pastoriestraat 4.

2.Duur: onbepaalde duur.

3.Oprichter: Mevrouw VIJVERMAN Anne-Catherine Michèle Marie Stefanie, geboren te Dendermonde op 18'i september 1982, ongehuwd, wonende te 1860 Meise, Pastoriestraat 4.

4.Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 euro, verdeeld in 186 aandelen op naam, zonder nominale waarde. De oprichter heeft op aile 186 aandelen in geld ingeschreven. Op het gehele maatschappelijke kapitaal werd aldus ingeschreven. Het kapitaal werd volstort ten belope van 12.400 euro. Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van 12.400 euro voorafgaandelijk aan de oprichting:; overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd bij de KBC (attest afgeleverd op 22/04/2014).

5.Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december.

6.Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek;; van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt: 1/ tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot;; vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende (1110e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt; over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met;; j éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering,! vatbare bedragen. - Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld overeenkomstig het,; ;: Wetboek van Vennootschappen.

7.Vertegenwoordigding: Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of:i dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen: waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes (6) jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere;; zaakvoerder afzonderlijk.

8.Commissarissen: geen.

9.Doel: De vennootschap heeft tot doel :

De uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot, specialist in de neurologie in naam en voor; rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de geneeskundige pliichtenleer, ondermeer` betreffende het beroepsgeheim.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteifn gemeenschap te brengen.

Dit omvat eveneens :

Het verwerven, huren, ter beschikking stellen van een volledige infrastructuur, medische apparatuur ene, accommodatie voor de praktijk van de arts-vennoot.

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig;,

zijn voor de uitoefenen van de voornoemde activiteiten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

i

1 0X85

neergelegd/ontvangen op

mod 11.1



behouden aan aan het Belgisch Staatsblad - Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het'geven van lezingen over voormelde medische

onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

- De organisatie en deelname aan seminaries en overige opleidingen in verband met de voornoemde activiteiten

De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap kan leningen toestaan aan de vennoten en borg staan ten gunste van vennoten voor zover de wettelijke bepalingen dit toestaan.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De vennootschap mag ook deelnemen, hetzij door inbreng, een samenwerkingsverband, inschrijving of op andere wijze in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven en kan eveneens de functies van vereffenaar, bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen met een gelijkaardig doel waarnemen, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen van een onroerend en roerend vermogen alsmede aile handelingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van haar onroerende en roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, onder uitdrukkelijke voorwaarde dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding kunnen geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Het beleggen of investeren van haar middelen mag worden gefinancierd door leningen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

10. Jaarvergadering, toelating, uitoefening stemrecht: De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand juni om negentien (19.00) uur. Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. -Er zijn geen toelatingsvoorwaarden voor de algemene vergadering. -Ieder aandeel geeft recht op één stem.  De uitoefening van het stemrecht is overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Overgangsbepalingen:

Onmiddellijk na de oprichting heeft de vennoot volgende beslissingen genomen:

1. Het eerste maatschappeliik iaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit deze akte op de bevoegde griffie en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

2. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni tweeduizend zestien om negentien (19.00) uur, hetzij vierentwintig juni tweeduizend zestien.

3. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder: Mevrouw VIJVERMAN Anne-Catherine, voornoemd. Die aanvaardt en bevestigt dat de aanvaarding van haar mandaat haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Haar mandaat is voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap en bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstaande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de vennoot en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

4. Overname verbintenissen. De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn gesteld vanaf één februari tweeduizend veertien.

Voor ontledend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd voor de neerlegging op de

griffie van de rechtbank van koophandel

Notaris L. Vermeulen

lesamen neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Lurk B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. AC VIJVERMAN NEUROLOGIE

Adresse
1860 Meise

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande