DR. AWADA AHMAD HUSSEIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. AWADA AHMAD HUSSEIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.022.194

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 21.08.2014 14438-0084-008
16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 14.08.2013 13419-0259-008
02/08/2011
ÿþS

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IJ ® VUL L74l V

.... .

-7.---; ., _ , ~ ,1

.,R ri ,,,..t ~~~~{j r

}' E,,,., :,-,

~,

`~~ ~~%/~ ;

Griffie

111IIV~WIINj111VII

Vc

behc aar Bel! Staa'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. Awada Ahmad Hussein

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 40 - 1742 TERNAT

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Mireille Bedert te 1740 Ternat, op 15 juli 2011, ter registratie aangeboden dat de heer AWADA Ahmad Hussein, geboren te Medawar (Libanon) op eenentwintig januari negentienhonderd tweeënzestig, echtgenoot van Mevrouw Steppe Véronique René Germaine, met Belgische nationaliteit, wonende te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Kerkstraat 40, een burgerlijke ' vennootschap heeft opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid als volgt :

1.Rechtsvorm en naam

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam Dr. Awada Ahmad Hussein.

2.Zetel

De zetel is gevestigd te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Kerkstraat 40. Hij mag in elk ander gedeelte; van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten en zal ter kennis worden gebracht van de betrokken Provinciale Raad van de Orde der. Geneesheren.

3.Kapitaal  volstorting  samenstelling

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk; één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. De honderd (100) aandelen werden onderschreven door: de heer Ahmad Awada die inbreng heeft gedaan van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend.

Het kapitaal is volgestort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400 EUR), storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer bij BNP PARIBAS-FORTIS BANK, zoals blijkt uit een bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op 16 juli 2011, dat is overhandigd aan; ondergetekende notaris.

4.Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid

5.Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitoefenen van de geneeskunde in naam en voor rekening van de vennootschap, meer bepaald op hete gebied van de oncologie, dit door tussenkomst van haar organen, die de hoedanigheid van arts hebben en die; wettelijk gemachtigd zijn om in België de geneeskunde uit te oefenen, ingeschreven op het Tableau van de Orde der geneesheren, rekening houdend met de Medische Plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria ' voor de geneeskundige verstrekkingen geïnd worden in naam en voor rekening van de vennootschap en dat de, arts een vergoeding kan ontvangen voor de door haar verstrekte prestaties.

Tot doel van de vennootschap behoren evenzeer:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die of nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

het aanleggen van een reserve om de vereiste medische apparatuur en andere roerende en onroerende' goederen te kunnen aanschaffen, die dienstig zijn voor de uitoefening van het beroep;

- de mogelijkheid scheppen om de arts toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen in voormelde. medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken.

' - wetenschappelijke presentaties houden op conferenties;

38-caa-A.99

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge - vergaderingen en wetenschappelijke besluitvorming betreffende onderzoeksprojecten met nieuwe medicatie;

- redactie van wettenschappelijke artikelen;

- redactie van wetenschappelijke onderzoeksprojecten;

Ten bijkomstige titel mag de vennootschap alle onroerende goederen verwerven als investeringsgoederen om ze zelf te gebruiken of te verhuren aan derden. Tevens kan zij haar liquide middelen beleggen in roerende waarden of deposito'sonder welke vorm ook, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen of aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteiten ook.

Zodra er meerdere vennoten zijn, moeten de vennoten een voorafgaande overeenkomst bereiken betreffende de wijze waarop de investeringen moeten worden samengesteld en de wijze waarop ze worden beheerd. Deze investeringen moeten worden goedgekeurd door ten minste twee/derde van de vertegenwoordigde aandelen.

De vennootschap biedt aan elke arts vennoot de waarborg dat zij vrij en onafhankelijk van elkaar hun beroep kunnen uitoefenen met nakoming van de regels betreffende het medisch beroepsgeheim, de diagnostische en therapeutische vrijheid, alsook de vrije keuze van de patiënt. Ze verbiedt elke vorm van commercialisatie van de geneeskunde, van directe of indirecte collusie, dichotomie en overconsumptie.

6.Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders. Wat betreft de medische aangelegenheden moet de bestuurder een geneesheer-vennoot zijn. De niet-medische aangelegenheden mogen beheerd worden door een zaakvoerder, fysieke persoon of rechtspersoon, die geen vennoot is.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, dan mag de enige vennoot tot zaakvoerder benoemd worden voor de duur van de vennootschap. In geval er meerdere vennoten zijn zal het mandaat van zaakvoerder automatisch herleid worden tot een duur van zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheid slechts aan een vennoot overdragen indien het gaat om het stellen van handelingen die verband houden met het uitoefenen van de geneeskunde.

De gevolmachtigde van de zaakvoerder die geen arts is mag geen enkele handeling stellen die in strijd is met de geneeskundige plichtenleer die hij moet nakomen, en voornamelijk het beroepsgeheim.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

7. Controlerecht

Controle gebeurt door de commissaris. De enige vennoot kan alle bevoegdheden van commissaris uitoefenen, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet. 8.Algemene vergadering - stemrecht

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen. Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

9,Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

10.Bestemming van de winst

De honoraria voortkomende van medische activiteiten die ingebracht worden in de vennootschap van de artsen vennoten, worden ontvangen In naam en voor rekening van de vennootschap.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

11.Overgangsbepalingen

Wordt tot zaakvoerder benoemd: de heer Awada Ahmad die verklaard heeft te aanvaarden.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien.

12.Overneming van verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte en in het bijzonder deze

J

Vgor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

aangegaan vanaf vijftien januari tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de : vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.







VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Mireille Bederf, geassocieerd notaris te 1740 Ternat





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. AWADA AHMAD HUSSEIN

Adresse
KERKSTRAAT 40 1742 SINT-KATHERINA-LOMBEEK

Code postal : 1742
Localité : Sint-Katherina-Lombeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande