DR. BOLLEN NOEL, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BOLLEN NOEL, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.252.341

Publication

14/02/2014
ÿþ ' Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL 0 5 FEB 2014

Griffie

Voor-

behoucte

aan het

Belgiscl'

Staatsblë

1

1409 381*



Ondernemingsnr : 0836252341

Benaming

(voluit) : Dr. BOLLEN NOËL, HUISARTS

(verkort)

Rechtsvorm : bugerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1800 Vilvoorde, Franklin Rooseveltlaan 74

(volledig adres)

Onderwer" akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Backer, te Mechelen, op tweeëntwintig' januari tweeduizend veertien, geregistreerd twee bladen en geen verzending op 23 januari 2014 te Mechelen l,, boek 992 blad 64 vak 06, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de bugerlijke: vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. BOLLEN NOËL, HUISARTS", met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Franklin Rooseveltlaan 74, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

Eerste besluit: Kapitaalsverhoging,

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van vijfenveertig duizend negenhonderd euro (¬ : 45.900,00), teneinde het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) 'op' achtenzestig duizend honderd euro (¬ 68.100,00), door incorporatie in het kapitaal van een netto bedrag, na' betaling van roerende voorheffing, van een bedrag van vijfenveertig duizend negenhonderd euro (¬ 45.900,00)' dat wordt afgenomen van de beschikbare reserves, met creatie van honderd en vijf (105) nieuwe aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

De aandeelhouder van de vennootschap verklaart, en de vergadering erkent, dat voormelde kapitaalsverhoging ten belope van vijfenveertig duizend negenhonderd euro (¬ 45.900,00) door hem volledig volstort is door storting in gelden op rekeningnummer BE65 3631 2923, geopend op naam van de vennootschap bij de bankinstelling ING België Naamloze Vennootschap te Brussel. Een bewijs van de bank de dato negen januari tweeduizend veertien wordt aan ondergetekende notaris overhandigd.

De vergadering verzoekt de werkende notaris vast te stellen dat de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en volstort, met creatie van honderd en vijf (105) nieuwe aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op achtenzestig duizend honderd euro (¬ 68.100,00) en is vertegenwoordigd door tweehonderd eenennegentig (291) aandelen, zonder vermelding van: de nominale waarde.

Ingevolge voormelde beslissing besluit de vergadering om artikel 5 van de statuten te wijzigen door de tekst: ervan te vervangen door de volgende tekst :

" Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achtenzestig duizend honderd euro (¬ ' 68,100,00), verdeeld in tweehonderd eenennegentig (291) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde."

Tweede besluit : Volmacht.

De vergadering gelast en machtigt de zaakvoerder met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de: nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd: - uitgifte akte; - uittreksel; - gecoördineerde statuten Notaris Marc De Backer

Op de laatste blz. van Luim vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 26.08.2013 13455-0386-012
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 30.08.2012 12516-0498-012
25/05/2011
ÿþMai 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111J111,1.19111,1j1!! in

be

a

B Sti

3 'M A i 2011i

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DR. BOLLEN NOËL, HUISARTS

Rechtsvorm : BURGERLIJKE PROFESSIONELE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1800 VILVOORDE, FRANKLIN ROOSEVELTLAAN, 74

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge een akte verleden voor Meester Charles DE RUYDTS, notaris te Vilvoorde, op zes mei; tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie op het registratiekantoor te Vilvoorde, werd het volgende: uittreksel opgemaakt : is verschenen : de Heer BOLLEN Noël, wonende te 1800 Vilvoorde, Franklin Rooseveltlaan 74, die ons aanzocht heeft in authentieke vorm de statuten vast te stellen van een burgerlijke! professionele vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid welke; hij heeft opgericht, onder de benaming "DR. BOLLEN NOËL, HUISARTS", met zetel te 1800 Vilvoorde, Franklin Rooseveltlaan 74, en waarvan het maatschappelijk kapitaal bepaald wordt op achttienduizend zeshonderd; Euro, vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale: waarde. De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600; EUR) voor twee derde geplaatst is. Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding; van een nominale waarde. De oprichter verklaart in te schrijven op het kapitaal in geld van een bedrag van; achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR) waarvoor hem honderdzesentachtig (186) aandelen worden; toegekend. De oprichter verklaart dat alle aandelen voor twee/derde volstort zijn. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de Dexia Bank te Brussel, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde instelling op: 03 mei 2011, dat is overhandigd om in het dossier van ondergetekende notaris bewaard te blijven. De oprichter: verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen de verbintenissen! overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één januari tweeduizend en elf.

Artikel 1.

De vennootschap is een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een eenhoofdige! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "DR. BOLLEN NOËL, HUISARTS".

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is bij de oprichting gevestigd te 1800 Vilvoorde, Franklin Rooseveltlaan 74.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitoefenen van de geneeskunde, het verstrekken van de middelen voor de uitoefening en de bevordering van de huisartsgeneeskunde en dit onder de persoonlijke en onbeperkte beroepsaansprakelijkheid' .' van de geneesheervennoten en met inachtname van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, ondermeer_ betreffende het beroepsgeheim, met dien verstande dat de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingen; geïnd en beheerd worden voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheervennoten een vergoeding; kunnen ontvangen van de vennootschap voor de door hen verrichte prestaties.

Tot doel van de vennootschap behoren evenzeer :

" het ier beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer;

" het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat nuttig of nodig voorde uitoefening van de voornoemde activiteiten;

" hei verwerven en/of huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de praktijk! van de geneesheer;

" het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur en andere roerende° en onroerende goederen, noodzakelijk en bevorderlijk om de medische discipline van de geneesheer uit te oefenen;

" de mogelijkheden scheppen om de geneesheervennoten toe te laten zich bij te scholen en zich verder te bekwamen, teneinde hun medische activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen. De'

geneesheervennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen. "

36-25-2.3(14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de Code van Geneeskundige Plichtenleer en de deontologische regels in het algemeen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. Kortom de vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen of dewelke verband houden met bovengenoemd doel op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Artikel 4.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf één januari tweeduizend en elf.

Artikel 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR), verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, gekozen onder de geneesherenvennoten. Hij wordt door de algemene vergadering benoemd. Zijn mandaat is hernieuwbaar.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herteid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hemieuwbaar.

De zaakvoerder kan één of meerdere gevolmachtigden een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden inzake dagelijks bestuur, tijdelijk afstaan en dit met uitzondering van de eigenlijke medische activiteiten. De zaakvoerder bepaalt in dit geval de bijzondere vergoedingen die met deze functies gepaard gaan.

Artikel 17.

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissaris te moeten benoemen ; in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

Artikel 18.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur. Is deze dag een feestdag dan wordt ze verplaatst naar de eerstvolgende werkdag.

Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap en wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder.

Artikel 25.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder voorgelegd aan de algemene vergadering.

Ten minste één maand voor de algemene vergadering overhandigt de zaakvoerder deze stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Artikel 27.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen verdeeld als volgt :

1 Q' ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt ;

20 over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder door de algemene vergadering beslist, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk.

Artikel 28.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

Artikel 29.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel

7.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Voor-behoZ.!d9n aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is,

van rechtswege vereffenaar.

Indien de vereffenaar geen arts is, moet deze voor de overdracht van de medische dossiers bijgestaan

worden door een arts."

SLOTVERKLARINGEN.

1. De comparant verwijst naar het Wetboek van vennootschappen voor alles wat niet in bovenstaande statuten is voorzien, ofschoon het sociaal voorwerp van de vennootschap specifiek burgerlijk is.

Dientengevolge worden de beschikkingen van dit Wetboek waarvan niet uitdrukkelijk zou zijn afgeweken geacht opgenomen te zijn in huidige akte en worden de bedingen die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepalingen van deze wetten geacht niet geschreven te zijn.

2. In geval van betwisting aangaande deontologische aangelegenheden is de Provinciale Raad van Brabant van de Orde der Geneesheren enkel bevoegd om in laatste aanleg te oordelen.

Indien er meerdere vennoten zijn en in geval van betwisting tussen de vennoten aangaande de uitvoering of interpretatie van huidig contract, zullen dezen een verzoening nastreven op initiatief van een lid van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Bij gebrek aan verzoening zal het geschil overeenkomstig de artikelen 1676 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek beslecht worden door een scheidsrechter die moet aangeduid worden door partijen. Bij gebrek aan aanwijzing binnen de veertien dagen zal een scheidsrechter aangeduid worden door de Heer Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg op verzoek van de meest gerede partij. Deze scheidsrechter zal, op de manier die hem het meest geschikt lijkt, de wijze van procedure regelen, de mededeling der stukken, de verschijning der partijen, de debatten. De uitspraak is vatbaar voor hoger beroep.

De kosten en erelonen van de scheidsrechter zullen ten laste vallen en betaald worden door de verliezende partij. De scheidsrechter zal het origineel van de uitspraak neerleggen ter griffie van de Rechtbank van Eerste Aanleg.

3. De clausules of artikels van onderhavige overeenkomst die in tegenstrijd zouden zijn met de bepalingen van de Code van Plichtenleer worden geacht niet geschreven te zijn.

4. Het ontwerp van de oprichtingsakte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, het !. ontwerp van overeenkomst tussen de geneesheer en de vennootschap, het ontwerp van statuten en het huishoudelijk reglement van de vennootschap, evenals alle voorstellen van wijziging van deze teksten, moeten voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waarbij de geneesheervennoot is ingeschreven.

5. Het eerste boekjaar begint op één januari tweeduizend en elf en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf.

6. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf, overeenkomstig de statuten.

7. Alle verbintenissen, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparant namens en voor rekening van de vennootschap in oprichting, zowel vóór de ondertekening van deze akte -en dit vanaf één januari tweeduizend en elf-, als gedurende de periode begrepen tussen de datum van deze akte en de datum van het neerleggen van het uittreksel ervan op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank, worden overgenomen door de bij deze opgerichte vennootschap.

De aldus voor rekening van de vennootschap in oprichting aangegane verrichtingen en de daaruit voorvloeiende verbintenissen, zullen geacht worden vanaf het begin onderschreven te zijn geweest door de bij i deze opgerichte vennootschap. Deze overname zal echter pas uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkregen hebben.

BENOEMING.

PROCES-VERBAAL VAN DE EERSTE ALGEMENE VERGADERING.

De statuten aldus vastgesteld zijnde, de oprichter bevestigende dat aldus de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht is, besluit terstond een eerste buitengewone algemene vergadering te houden, onder opschortende voorwaarde van publicatie van de oprichtingsakte in het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering beslist de Heer BOLLEN Noel, voornoemd, als zaakvoerder te benoemen voor de duur van de vennootschap van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd tot dat een algemene vergadering er anders over beslist. "

Volmacht"

Voornoemde zaakvoerder, de Heer BOLLEN Noel, verleent bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan de BVBA Robert Van Cauwenberg, te 1800 Vilvoorde, Gevaertstraat 25 bus 1.1, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen, sociale verzekeringskas en alle andere nodige formaliteiten met betrekking tot de huidige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Charles DE RUYDTS.

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 29.08.2016 16538-0104-011

Coordonnées
DR. BOLLEN NOEL, HUISARTS

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 74 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande