DR. BRIGITTE BAUDELET, ANESTHESIE EN REANIMATIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BRIGITTE BAUDELET, ANESTHESIE EN REANIMATIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.472.847

Publication

30/04/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2013, APP 28.03.2014, DPT 29.04.2014 14101-0416-011
19/10/2012
ÿþLuik ,B

mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

º%JeGreecd ter gii43(u der

Rechtbank van Keaphaltidet

te feuver+:, de ~ e nf ~~~~` 207Z

~ii

~ ~ .

e

e

C1D

Ondernemingsnr : t~~ 3 ~ , p~`~..

Benaming (voluit) : DR. BRIGITTE BAUDELET, ANESTHESIE EN REANIMATIE (verkort) :

Rechtsvorm ; BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP MET DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Lijsterlaan 19

j 3080 Tervuren

ji Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 8 oktober 2012, blijkt

dat is verschenen:

Mevrouw BAUDELET Brigitte Jeanine Elisabeth Valérie, dokter in de geneeskunde

!i wonende te 3080 Tervuren, Lijsterlaan 19

Welke comparant, ondergetekende Notaris verzocht heeft in een authentieke akte vast te stellen dat zij een; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid] opricht onder de benaming "Dr. Brigitte Baudelet, Anesthesie en Reanimatie", met maatschappelijke zetel tej 3080 Tervuren, Lijsterlaan 19, en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/;

;j honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel

De vennootschap heeft tot doel: de beroepsactiviteit door de geneesheer vennoot en in het bijzonder de jj beroepsactiviteiten die zich bevinden binnen de specialisatie anesthesie en reanimatie, rekening houdend met -jj de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde, dit wil zeggen dat dei geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning van de honoraria door en voor de vennootschap en de uitkering van' een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap

Om dit doel te verwezenlijken kunnen de volgende middelen aangewend worden:

et ji - het ter beschikking stellen van de nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn;; voor de uitoefening van de voornoemde activiteiten.

- de aankoop en het huren van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor]; jj voornoemde activiteit.

- het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te jj schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

- de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend ais bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende]] goederen, deze goeden verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of van aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar;, toebehoren te bevorderen, onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter ;j de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding;,

et geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

In het algemeen mag de vennootschap alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de ;

verwezenlijking van haar doel

:1 De commerciële exploitatie van de geneeskunde wordt echter uitdrukkelijk uitgesloten. lj

jj De vennootschap mag deelnemen aan aile ondernemingen die een gelijkaardig doe! nastreven, toetreden;

tot een (kosten)associatie, een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid of een middelen j; vennootschap, doch de overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren ofjj derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten.

De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot en benoemd docr de algemene vergadering van de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot maximum zes (6) jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Indien de zaakvoerder geen geneesheer is, zijn diens bevoegdheden slechts beperkt tot niet-medische zaken. In dat geval vormt de zaakvoerder-niet vennoot een college met de zaakvoerder-vennoot waarbij de stem van de zaakvoerder-vennoot beslissend is. Alle beslissingen worden genomen onder de verantwoordelijkheid van deze laatste.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder is benoemd, moet hij, in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen en de Code van Geneeskundige Plichtenleer in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om hem te vertegenwoordigen.Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd: mevrouw BAUDELET Brigitte, voornoemd, die deze opdracht aanvaardt.

Haar opdracht zal worden bezoldigd.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging en de bepalingen van de medische deontologie.

Bijzondere machten

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon-niet vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepelijke volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

Machten -- Vertegenwoordiging ten opzichte van derden

Elke zaakvoerder kan - afzonderlijk optredend - alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, uitgezonderd de bevoegdheden welke de uitdrukkelijk zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger(s).

Algemene vergaderingen  oproepingen

De algemene vergadering bestaat uit alle vennoten.

De regelmatig genomen besluiten van de vergadering verbinden aile vennoten, zelfs de afwezige of

weigerende vennoten.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen elke laatste vrijdag van de maand maart, om 18 uur-, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder kan een vergadering bijeen roepen elke keer dit in het belang van de vennootschap is. Ze moet bijeen geroepen worden op vraag van de vennoten dewelke minimum éérdvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergadering bevat een dagorde met aanduiding van de te behandelen onderwerpen; ze worden verzonden in overeenstemming met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake

van :

- de vaststelling van de jaarrekening;

- bestemming van de beschikbare winst;

- benoeming van commissaris (commissarissen);

- vaststelling van salaris van de commissaris zo deze functie door de geneesheer zelf niet waargenomen is;

- het verlenen van kwijting aan zaakvoerder(s) en/of commissaris(sen)

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen aan de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootsohap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Beraadslaging -- stemming  proces-verbaal

Elke vennoot kan zelf een stem uitbrengen of zich bij volmacht laten vertegenwoordigen door een

geneesheer-vennoot. ledere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Uitgezonderd in de gevallen voorzien in de wet, de medische deontologie en de statuten, beslist de algemene vergadering, dewelke voorgezeten wordt door een zaakvoerder, of bij gebreke, door de aanwezige vennoot dewelke het merendeel van de aandelen heeft, bij meerderheid van stemmen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het volgende jaar.

Op deze laatste datum worden de geschriften beëindigd; het bestuur stelt een inventaris en de jaarlijkse rekeningen op, evenals haar beheersrapport en dit alles in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekeningen bevatten een balans, de resultatenrekeningen evenals de bijlagen en vormen één geheel. Ze moeten warden goedgekeurd door de algemene vergadering, binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar. Binnen de dertig dagen na deze goedkeuring door de algemene vergadering, worden de jaarrekeningen neergelegd door het bestuur bij de Nationale Bank van België.

Aanwending van de winsten

Jaarlijks wordt er van de netto winsten, minstens één/twintigste voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve; Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd warden. Onder netto-actief moet warden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake. Het saldo van de nettowinst zal in het bijzonder aangewend wordenvoor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's; Een reserve kan enkel warden aangelegd met eenparig akkoord van de geneesheer-vennoten tenzij de provinciale raad van geneesheren een andere meerderheid aanvaardt; de omvang van de reserve moet overeenstemmen met het doel van de vennootschap en mag geen speculatiedoeleinden verdoezelen noch de belangen van bepaalde vennoten in gevaar brengen.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Na aanneming van de statuten, verklaart de comparant, handelend in naam en in plaats van de algemene vergadering, volgende besluiten te nemen:

Eerste besluit: eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar loopt tot dertig september tweeduizend dertien.

Bijgevolg zal de eerste jaarvergadering doorgaan in maart tweeduizend veertien.

Tweede besluit: overneming van verbintenissen.

De notaris wijst de partijen erop dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de dag van het neerleggen van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Alle handelingen gesteld door de vennootschap alvorens deze rechtspersoonlijkheid zou hebben verworven, worden geacht te zijn aangegaan door de huidige vennootschap, met de eraan verbonden risico's en rechten, voorzover deze verbintenissen overgenomen zullen worden door de vennootschap binnen de twee maanden na voormelde neerlegging. De ondergetekende notaris wijst dus op het belang van het bekrachtigen door een volgende algemene vergadering van alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, vanaf één november tweeduizend en elf, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Derde besluit: volmacht.

De statutaire zaakvoerder, hierboven aangesteld, verklaart hierbij volmacht te geven aan de naamloze vennootschap Devaux & Associés met maatschappelijke zetel te 6760 Virton, Rue Saint-Roch 30, met recht tot indeplaatsstelling, om in haar naam alle nodige formaliteiten te vervullen voor het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap in het register van burgerlijke vennootschappen van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en andere instanties, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving / aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en

docu menten-ondertekenen ,-indeplaatsstellen, en.al-het-nodige" doen-in.deruimste zin-van.#tet.waord,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel.

-1 volmacht

mod 111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 " I A

Coordonnées
DR. BRIGITTE BAUDELET, ANESTHESIE EN REANIMA…

Adresse
LIJSTERLAAN 19 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande