DR. CAROLINE HENS, ANESTHESIST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CAROLINE HENS, ANESTHESIST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.258.333

Publication

05/12/2011
ÿþJl~l

{

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rveergelegd ter griffie dei Rechtbank van Koophande te Leuven, deNOV. 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

111*11 IIa18IIII2560 +IIIIIIIBIIII

V beh

aa

Bel Sta

Ondernemingsnr: gif  /I zÇg, jeS

Benaming

(voluit) : Dr. Caroline HENS, anesthesist

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kwikstaartweg 103, 3110 Rotselaar

Onderwerp akte : BVBA Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Luc Talloen te Leuven op veertien november tweeduizend en elf, geregistreerd, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam 'Dr. Caroline HENS, anesthesist", met zetel te 3110 Rotselaar, Kwikstaartweg 103, met onbeperkte duur, door mevrouw HENS Caroline, wonende te 3110 Rotselaar.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) , volledig in geld geplaatst, volgestort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) en vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarop werd ingeschreven door mevrouw Caroline Hens, voornoemd, die een som stortte van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00), waarvoor haar de honderdzesentachtig (186) aandelen worden toegekend, deels volgestort.

Voormeld ingebrachte geldbedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening 363-0969508-33 bij de ING Bank geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door deze bank op veertien november tweeduizend en elf, dat in het dossier van de notaris zal bewaard blijven.

De vennootschap heeft tot doel:

de uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder anesthesie, reanimatie en pijnkliniek door de: geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteiten in gemeenschap te brengen.

Zij heeft meer bepaald tot doel de hiertoe nodige middelen ter beschikking te stellen van de vennoten, de inning der erelonen en het dragen van de uitgaven van deze activiteit, de verwezenlijking van de professionele bijscholing en internationale contacten, het inrichten van een medische bibliotheek, het verschaffen van alle materiële, technische, administratieve en financiële organisatie en infrastructuur;

De activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met inachtname van wettelijke en administratieve regels terzake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van de geneeskunde en collusie te weren;

De vennootschap mag geen overeenkomsten afsluiten, die voor een geneesheer verboden zijn;

De vennootschap zal niet zelf de geneeskunde beoefenen : dit zal enkel gebeuren door de door de vennootschap aangewezen vennoot (vennoten), wiens professionele aansprakelijkheid onbeperkt is;

De vennootschap heeft tevens tot doel het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken en op voorwaarde dat deze handelingen het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang brengen;

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De aandelen zijn ondeelbaar en zijn steeds op naam.

Zij kunnen slechts door geneesheren, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, verworven ' worden.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar afgekocht worden of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

De aandelen van de enige vennoot mogen, op straffe van nietigheid, slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan geneesheren van dezelfde of een aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap hun volledige medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen, tenzij besloten werd het vennootschapsdoel en de naam te wijzigen, zodat het geen professionele doktersvennootschap meer betreft. Indien dit niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.

Elke overdracht moet vooraf worden onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het overlijden van de vennoot de procedure tot wijziging van de statuten met o.a. de aanpassing van de naam en het maatschappelijk doel wordt gestart en ten laatste beëindigd binnen de 5 maanden, zodat elke verwijzing naar een geneeskundige activiteit uit de statuten verdwijnt.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de aandelen.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van al de vennoten.

Bovendien moet de ovememer eveneens een geneesheer van dezelfde of een aanverwante discipline zijn die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De Vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de zaakvoerder.

De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, tenminste acht dagen vôôr de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de vennoten tevens zaakvoerder zijn.

De oproeping vermeldt de agenda.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf procent (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die ééntiende (1110e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk.

De vennootschap kan worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in de gevallen zoals voorzien in artikel 7.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van de stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend dertien.

Voor-

behouden Wordt voor een periode gelijk aan de duur van de vennootschap tot zaakvoerder benoemd, mevrouw-FIENS aan het

Belgisch Caroline.

Staatsbiad VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Luc TALLOEN, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 25.09.2015 15597-0591-011

Coordonnées
DR. CAROLINE HENS, ANESTHESIST

Adresse
KWIKSTAARTWEG 103 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande