DR. CRANINX M.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CRANINX M.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.445.183

Publication

16/09/2014
ÿþ mat 1 1.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





*14170195*

NEERGELEGD

I5 SEP. 2G14

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuu'Griffie

Annexes du Moniteur belge

16/09/2014

ernemingsnr : 0865.445,183

Benaming (voluit) : Dr. Crardrix NI.

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Rijkenhoekstraat 10

3191 Boortmeerbeek (Hever)

Onderwerp akte :Bvba-ontbinding

Tekst:

CRANINX M."

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3191 Boortmeerbeek, Rijkenhoekstraat 10

Ondernemingsnummer 0865.445.183

ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE

Er blijkt uit een akte verleden op tweeëntwintig augustus tweeduizend veertien, voor Kris Ducatteeuw, notaris te Edegem, ten kantore, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. CRANINX M." met zetel te 3191 Boortmeerbeek, Rijkenhoekstraat 10, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen j onder nummer 0865.445.183.

Gans het kapitaal was vertegenwoordigd.

Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genomen: Eerste besluit - Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de Vennootschap moeten j worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

a) op 4 jull 2014 heeft het bestuursorgaan van de Vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de Vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 19 augustus 2014 heeft de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A Audit, vertegenwoordigd door de heer Jan Pieter Huygens,

bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van .....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. Craninx M.", een boekhoudkundige staat in discontinuïteit afgesloten op 30 juni 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 1.568.265,04 en een netto-actief van EUR 1.552.892,78.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden. Wij dienen een voorbehoud te maken voor fiscale, sociale of andere controles met betrekking tot voorgaande boekjaren, tot op datum van 30 juni 2014 en de eventuele impact hiervan op de schulden ten aanzien van derden die in hoofde van de vennootschap als gevolg hiervan zouden ontstaan.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop ,wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 154.049,28 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.".

De zaakvoerder verklaart dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen, en dat alle schulden werden betaald of geconsigneerd.

De zaakvoerder verklaart bovendien dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die opgenomen zijn in de staat van activa en passiva volgens artikel 181, § 1 W.Venn. of in de bijkomende informatie meegedeeld aan de bedrijfsrevisor.

Neeriegginq

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Notariële wettigheidsverklaring.

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de Vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Tweede besluit Verslaggeving.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad11,1

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staetsbtad

afschrift van te hebben ontvangen.

Derde besluit - Ontbinding en invereffeningstelling van de Vennootschap zonder benoeming van een vereffenaar overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeid artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan :

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De enige vennoot legt mij, notaris, een schrijven dd. 13 augustus 2014 voor van de KBC Bank waaruit blijkt dat het krediet, waarvoor inschrijving werd genomen op het tweede hypotheekkantoor te Leuven op 29 april 2008, voor een bedrag in hoofdsom van tienduizend euro (¬ 10.000,00) en duizend euro (¬ 1.000,00) als bijhorigheid, ingevolge akte van kredietopening verleden voor ondergetekende notaris op 22 april 2008, in het voordeel van de KBC Bank te Brussel, volledig werd terugbetaald, en dat er bijgevolg geen enkel krediet meer bestaat dat rust op de vennootschap.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De zaakvoerder verklaart dat hij erop werd gewezen dat, bij gebreke aan benoeming van een vereffenaar (bij toepassing van artikel 184, § 5, eerste lid, 10 W.Venn.), het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaar wordt beschouwd, bij toepassing van artikel 185 W.Venn.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de enige vennoot zal worden teruggenomen, na betaling van de in te houden roerende voorheffing.

Vierde besluit Goedkeuring van de rekeningen en van de verrichtingen van het lopende boeklaar tot de datum van de algemene vergadering.

De algemene vergadering neemt kennis van de rekeningen en van de verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van huidige algemene vergadering. Zij bespreekt de jaarrekening, bestaande uit een balans, resultatenrekening en toelichting, in extenso.

Na voormelde bespreking keurt de algemene vergadering de jaarrekening goed.

Vijfde besluit  Vernieuwing en beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder.

De algemene vergadering bevestigt hierbij dat het mandaat van de zaakvoerder, de heer CRANINX Michel werd vernieuwd met ingang van 6 mei 2014 voor een duur van 10 jaar.

De algemene vergadering beslist hierna met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van de zaakvoerder, de heer CRANINX Michel, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 11.1

Zesde besluit - Kwifting aan de zaakvoerder.

De algemene vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor de

uitoefening van zijn mandaat in het afgelopen boekjaar.

Zevende besluit - Onmiddellijke sluiting van de vereffening.

De enige vennoot, aanwezig, beslist, gezien het voorgaande, de

vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap definitief

opgehouden heeft te bestaan.

Achtste besluit  Bewaring van boeken en bescheiden.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de

Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet

verplichte termijn op volgende adres: 3191 Boortmeerbeek, Rijkenhoekstraat

10.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de heer CRANINX Michel, teneinde het vereff'eningssaldo uit te keren aan de enige vennoot, na het betalen van de in te houden roerende voorheffing.

Negende besluit - Volmacht formaliteiten.

De vergadering verleent.bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiscalis-W.R.", te '2850 Boom, Dirkputstraat 382, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket Met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in.de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Onroerend goed.

De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap eigenares is van 99 % In volle eigendom van het hierna vermeld onroerend goed: Beschrijving van het onroerend goed

Gemeente BOORTMEERBEEK Afdeling HEVER

Een WOONHUIS, op en met grond, met aanhorigheden, gelegen aan de Rijkenhoekstraat 10, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel wijk B nummer 524/C, met een oppervlakte van 15 are 64 centiare.

Kadastraal inkomen, niet geïndexeerd: 2.968 euro.

Oorsprong van eigendom

Voormeld goed hoort de vennootschap voor 99 % in volle eigendom toe om de grond verkregen te hebben jegens 1) mevrouw DE WESER Ivonna Isabella Alfonsina, geboren te Boortmeerbeek op vijf januari negentienhonderd achtendertig, en 2) de heer DE WESER Maurits Ferdinand, geboren te Boortmeerbeek op één november negentienhonderd eenenveertig, ingevolge akte van verkoop verleden voor ondergetekende notaris met tussenkomst van notaris Bernard Tuerlinckx te Haacht op 12 juni 2007, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven op 28 juni daarna, formaliteit nummer 73T-28/06/2007-06765, en de gebouwen om deze zelf te hebben laten oprichten.

Afgifte

I. De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap afgifte wordt gedaan van het voormeld onroerend goed aan de voormelde vennoot, de heer CRANINX Michel.

De afgifte van voormeld onroerend goed wordt gedaan en aanvaard

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behoudèn aan het Belgisch

$taatsblad





onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Het onroerend goed wordt toebedeeld voor vrij zuiver en onbelast van alle inschrijvingen, behoudens voormelde hypothecaire inschrijving.

2. Het onroerend goed wordt toebedeeld inachtgenomen de staat waarin het zich bevindt, zonder waarborg van oppervlakte, hoe groot het verschil ook moge wezen, met actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

3. De vennoot is gehouden van heden de lasten betreffende het voormeld

onroerend goed te voldoen.

II. Het resterend actief wordt eveneens, ingevolge de vereffening, door

de enige vennoot teruggenomen.

Bodem

a) De vennootschap verklaart dat er op de grond, die samen met de constructies het voorwerp is van deze akte, bij haar weten geen risicoinrichting gevestigd is of was die opgenomen is in de lijst van inrichtingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 2 van het decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

b) De comparanten verklaren dat de vennoot op de hoogte werd

gebracht van de inhoud van het bodemattest.

De vennootschap legt het bodemattest voor dat betrekking heeft op het

goed en dat werd afgeleverd door de OVAM op 27 februari 2014.

De inhoud van dit bodemattest luidt:

"...2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met

betrekking tot de bodemkwaliteit. '

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend onderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

c) De vennoot erkent te weten dat de aflevering van voormeld attest geen garantie inhoudt dat het eigendom niet verontreinigd zou zijn.

d) De vennootschap verklaart met betrekking tot het goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennoot of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de vennootschap ter goeder trouw afgelegd werd, neemt de vennoot de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de vennootschap tot geen vrijwaring gehouden zal zijn.

e) De instrumenterende notaris bevestigt op basis van de verklaringen van de comparanten en het voorgaande dat de bepalingen van afdeling II van "Hoofdstuk VIII: overdrachten" van voormeld decreet werd toegepast.

Pro fisco

Voor de heffing van het registratierecht verklaart de comparant de onroerende goederen toebehorend aan de vennootschap te schatten op



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

zevenhonderdzeventienduizend vijfhonderd euro (C 717.500,00), hetzij zevenhonderdvijfentwintigduizend euro (C 725.000,00) voor de geheelheid in volle eigendom.

De notaris heeft lezing gegeven van art. 203 W. Reg.

De comparant verklaart dat de afgifte voldoet aan de voorwaarden van artikel 129, derde lid, 20 van het Registratiewetboek:

Deze afgifte, die het louter gevolg is van een juridisch feit, is overeenkomstig artikel 129, derde lid onderworpen aan het algemeen vast registratierecht.

De vennootschap heeft het hierboven vermeld onroerend goed verkregen ingevolge akte verleden voor notaris Kris Ducatteeuw te Edegem, met tussenkomst van notaris Bernard Tuerlinckx te Haacht op 12 juni 2007, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven, op 28 juni 2007, formaliteit nummer 73-T-28/06/2007-06765, met betaling van het voor de verkopingen bepaald registratierecht.

De vennoot in deze was de enige vennoot van de vennootschap toen deze voormeld onroerend goed verkreeg.

De notaris heeft de comparant er op gewezen dat, voor de vennootschapsbelasting, naast de verwezenlijkte meerwaarden, tevens meerwaarden naar aanleiding van de verdeling van het vermogen van de vennootschap kunnen vastgesteld worden. Die meerwaarde (verschil tussen de boekwaarde van het onroerend goed op de datum van invereffeningstelling en de werkelijke waarde) is belastbaar tegen het normale tarief.

Ontslag van inschrijving

De bevoegde Heer Hypotheekbewaarder wordt voor zoveel als nodig, uitdrukkelijk ontslagen ambtshalve inschrijving te nemen bij het overschrijven van deze akte.

Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering dezer doen de vennootschap en haar vennoten keuze van woonplaats op hun respectievelijke zetel en voornoemde woonplaats. Informatie  raadgeving

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hun op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

Bevestiging identiteit

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hoger vermelde bevvijskrachtige identiteitsbewijzen.

De ondergetekende notaris waarmerkt de naam, de rechtsvorm, de zetel, de datum van de oprichting en het ondernemingsnummer van de

vennootschap.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Sluiting van de vergadering.

De vergadering wordt gesloten om 14.00 uur.

KOSTEN.

De kosten, verbonden aan deze statutenwijziging worden geraamd op

duizend zeshonderdnegenentachtig euro zesendertig cent (C 1.689,36).

Voor- ,

behoudèn aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS (get. F. Van Cauwenbergh)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

raad 11.1

Mee neergelegd: - afschrift

- verslag zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

Voor-

behouan

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.05.2013, NGL 18.07.2013 13322-0140-012
04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 30.05.2012 12136-0116-012
06/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 27.05.2011 11129-0222-012
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 27.07.2010 10354-0234-012
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 16.06.2009 09237-0376-012
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 22.05.2008, NGL 18.06.2008 08253-0214-011
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.05.2007, NGL 11.06.2007 07217-0105-014

Coordonnées
DR. CRANINX M.

Adresse
RIJKENHOEKSTRAAT 10 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande