DR. CUYLE PIETER-JAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CUYLE PIETER-JAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.920.687

Publication

28/11/2013
ÿþ~

(b'1T Mod Wafd 11.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleinzapstraat 35, 3120 Tremelo

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean Michel Bosmens, te Leuven, op 4 november 2013, nog te registeren, dat de Heer CUYLE Pieter-Jan Albert René, geboren te Leuven, op 3 oktober 1980, echtgenoot van Mevrouw DE LANGHE Ellen, woonachtig te 3120 Tremelo, Kleinzapstraat 35 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

1. De burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft als benaming "DR. CUYLE PIETER-JAM',

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3120 Tremelo, Kleinzapstraat 35.

3. De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, specialisme gastro-enterologie door de geneesheer vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt.

Hij mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van zijn maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, aile onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goed huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt hij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal werd volstort ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00-¬ ), door storting in geld door hem uitgevoerd op een geïndividualiseerde rekening met nummer BE83 9731 0171 2315, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Argenta. Het bankattest gedateerd van 26 oktober 2013.

5. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

6. Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

131 6 2

Ondernemingsnr : S ~~ , g 2p . 6 ?,--4-

Benaming

(voluit) : DR. CUYLE PIETER-JAN

(verkort) :

Vc

behc

aar

Belc

Staal

;,üJj:7itc {la u

te Leuven, de

i 8 Nov. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

d

\Cet  Gehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan is ieder van hen indi-'vhdueel bevoegd om de vennootschap in alle akten en in rechte te vertegenwoordigen,

Nochtans zullen aile zaakvoerders gezamenlijk hun toestemming moeten verlenen voor elke akte houdende aankoop, vervreemding of hypotheekstelling van onroerende goederen, voor het bekomen van leningen, investeringskredieten, kaskredieten en elke andere vorm van externe financiering.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder(s), zelfs indien deze handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. De bekendmaking van de statuten alteen is hiertoe geen voldoende bewijs.

7. De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 25 juni om 20uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

8, Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Op het einde van ieder maatschappelijk jaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening die uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting bestaat en een geheel vormt.

9. Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

-ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

-over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s), door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

10. Bij ontbinding van de vennootschap is (zijn) de zaakvoerder(s) die op dat tijdstip in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s), tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, tasten en kosten van de vereffening,.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep warden gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting heeft de enige vennoot volgende beslissingen genomen:

1.Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit deze akte op de bevoegde griffie en eindigt op 31 december 2014_

2.De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op 25 juni 2015.

3.Wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap, de comparant in deze, te weten de heer Cuyie, hier aanwezig, die aanvaardt en bevestigt dat de aanvaarding van zijn taak niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf dat ogenblik tot op de datum van neerlegging overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen,

4. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

5.Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan MDMJ Accountants bvba, Molderdijk 124, 2400 Mal, of eenieder erkend Ondemerningsloket, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor zoveel ais nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen in de zin van de Wet van zestien januari tweeduizend en drie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend, alsook, desgevallend, al het nodige te doen bij ieder andere administratie, waaronder deze van de BTW, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat, alsmede bij de provinciale raad van de orde der geneesheren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge







VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Michel Bosmans

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, cheque KBC nr. 42.6177



Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. CUYLE PIETER-JAN

Adresse
KLEINZAPSTRAAT 35 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande