DR. DALEMANS LINE, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DALEMANS LINE, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.743.418

Publication

02/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

31-03-2015

Griffie

*15305691*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627743418

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dr. Dalemans Line, huisarts

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor ons, meester Michaël ADRIAENS, notaris te Leuven, op 31 maart 2015, welke binnen de wettelijke termijn zal worden neergelegd ter registratie, blijkt dat:

Mevrouw DALEMANS Line, geboren te Leuven op 8 april 1984, wonende te 3390 Tielt-Winge, Haldertstraat 4, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam  Dr. Dalemans Line, huisarts .

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186) aandelen werden volledig onderschreven door voornoemde mevrouw DALEMANS Line, titularis van honderd zesentachtig (186) aandelen. Totaal honderd zesentachtig (186) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twee derden (2/3e).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank Heverlee-Centrum.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3390 Tielt-Winge (Houwaart), Haldertstraat 4. De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Iedere verandering van de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt tevens door toedoen van de zaakvoerder voorafgaandelijk ter kennis gebracht aan de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, een bijkomende praktijk oprichten, mits voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde in het algemeen en meer in het bijzonder de huisartsgeneeskunde, door de arts-vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag overgaan tot het huren, leasen of aankopen van alle medische apparaturen en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kosten van een volledige materiële

Onderwerp akte :

Haldertstraat 4 3390 Tielt-Winge

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot.

De vennootschap heeft tevens tot doel het scheppen van mogelijkheden om de vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. Zij heeft meer bepaald tot doel de hiertoe nodige middelen ter beschikking te stellen van de vennoten, de inning der erelonen en het dragen van de uitgaven van deze activiteit, de verwezenlijking van professionele bijscholing en internationale contacten, het inrichtingen van een medische bibliotheek, het verschaffen van alle materiële, technische, administratieve en financiële organisatie en infrastructuur, zonder dat deze opsomming beperkend is. De activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met inachtname van wettelijke en administratieve regels terzake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van de geneeskundige producten en collusie te weren.

De vennootschap mag geen overeenkomsten afsluiten, die voor een arts verboden zijn.

De vennootschap zal geen multipele kabinetten en geen activiteiten in het buitenland uitoefenen. De vennootschap zal niet zelf de geneeskunde beoefenen; dit zal enkel gebeuren door de door de vennootschap aangewezen vennoot (vennoten), wiens professionele aansprakelijkheid onbeperkt is. De arts-vennoot verbindt zich er toe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap te brengen en uit te oefenen.

De vennootschap heeft tevens als bijkomstig doel het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige doeleinden.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken op de wijze en volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken binnen de perken van de deontologie. Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie, deelname door financiële tussenkomst of op een andere wijze in elke vennootschap, onderneming, groepering of verrichtingen die een gelijkaardig doel nastreeft of die van aard zijn de verwezenlijking van het eigen maatschappelijk doel te vergemakkelijken.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten, benoemd door de algemene vergadering en aangeduid in de statuten van de vennootschap.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering.

De duur van het mandaat van de zaakvoerders wordt bepaald door de algemene vergadering. Indien bij een mandaat beperkt in tijd  bij de afloop van de termijn  de algemene vergadering nog geen nieuwe zaakvoerder heeft benoemd, blijft de bestaande zaakvoerder in functie om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. De opdracht van de zaakvoerders kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inacht¬ne¬ming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerder herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap.

Benoeming statutair zaakvoerder

Werd als statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd, Mevrouw DALEMANS Line, geboren te Leuven op 8 april 1984, wonende te 3390 Tielt-Winge, Haldertstraat 4, en dit voor de duur van haar medische activiteiten binnen de vennootschap.

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de zaakvoerder niet-arts, wiens mandaat beperkt is tot aangelegenheden van louter administratieve aard.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde niet-medische aangelegenheden opdragen.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van het college van zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering wordt gehouden op elke derde zaterdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen vóór de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

Iedere vennoot kan per brief, e-mail, fax of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen. De volmachtdrager moet vennoot zijn. Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen. De zaakvoerder mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens drie werkdagen vóór de algemene vergadering op de in de oproeping aangeduide plaats worden neergelegd.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld staan, tenzij alle vennoten persoonlijk op de vergadering aanwezig zijn en ze met eenparigheid besluiten tot uitbreiding van de agenda.

Behoudens andersluidende wettelijke, statutaire of deontologische bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Wanneer bij een benoeming geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen behaalt, gaat men over tot een herstemming tussen de beide kandidaten die de meeste stemmen hebben behaald. Indien bij de herstemming het aantal stemmen gelijk is, is de oudste kandidaat in leeftijd verkozen.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Er kan eventueel op schriftelijke wijze algemene vergadering gehouden worden mits :

- alle besluiten bij eenparigheid van stemmen genomen worden;

- het voorwerp van de besluiten tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoort met uitsluiting van die besluiten welke bij authentieke akte moeten genomen worden.

Bij gebrek aan eenparigheid van stemmen over alle besluiten vervallen alle besluiten en dient tot algemene vergadering in de gebruikelijke vorm overgegaan te worden.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

VERDELING:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de nettowinst, met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de vennoten gepresteerde werk.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden:

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vereffening door vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaar(s). Indien de vereffenaar geen arts is, moet hij voor de overdacht van de medische dossiers bijgestaan worden door een arts.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 januari 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN:

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: voornoemde Mevrouw DALEMANS Line, als statutair zaakvoerder zoals voormeld, die verklaart te aanvaarden en die bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling,

Cockaers Els, Kesseldallaan 95 te 3010 Kessel-Lo, aan wie de macht verleend wordt om de nodige

formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de

Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Michaël ADRIAENS.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 30.08.2016 16542-0502-012

Coordonnées
DR. DALEMANS LINE, HUISARTS

Adresse
HALDERTSTRAAT 4 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande