DR. ELISABETH DE GREEF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ELISABETH DE GREEF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.620.520

Publication

05/11/2014
ÿþ~ ~ F

mod 11.1

~. _ t ln de bijsagen bij het Bejgisch Staatsblad bekend te maken kopie

____ _______ ____ _____

(Lnna neerlegging ter griffvan

~

elegd/ontvangen op

~" ' 2? OKT. 2014

te ir`&ffie van de Nederlandstalige

J-99 X#u tel ' naei Brussel

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

; Ondememingsnr : 828620520

Benaming (voluit) : Dr. Elisabeth De Greef

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Tenboslaan 8

1560 Hoeilaart



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING  NAAMSWIJZIGING - VASTSTELLING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom VERHAEGEN, te Overijse, vervangende Notaris Jean-Philippe CLAESEN te Hoeilaart, wettelijk belet, op 20 oktober 2014, nog niet geregistreerd, dat deo buitengewone' algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. Elisabeth De Greef, met zetel te 1560 Hoeilaart, Tenboslaan: 8, BE0828.620.520 , volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING :

De vergadering- beslist om de maatschappelijke benaming van de vennootschap in "JEPELIS" te wijzigen en: !I de eerste alinea van artikel 1 van de statuten te wijzigen als volgt om het in overeenstemming te brengen met; de beslissingen hiervoor genomen:

"De vennootschap draagt de naam "JEPELIS" en neemt als burgerlijke vennootschap de vorm aan van een. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

TWEEDE BESLISSING :

VERSLAG

De vennoot en de zaakvoerder verklaren een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de,' zaakvoerder, dat een verantwoording van de voorgestelde doelwijziging inhoudt, met daarbij gevoegd een staat: waarop het actief en passief van de vennootschap zijn samengevat afgesloten per 31 juli 2014.

DOELWIJZIGING

De vergadering beslist om het maatschappelijk doet van de vennootschap te wijzigen en artikel 3 van statuten te wijzigen als volgt:

""Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen'; naam :

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,: de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het;; algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het,; productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en;; verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande en op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen, waarin ze;' een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede he verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële:; tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen In aile bestaande of op te richten vennootschappen of! bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met;, het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

=1 11.1

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vernield zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zou zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. »

Aanpassing van artikel 3 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissing.

DERDE BESLISSING :

De vergadering beslist de statutaire zaakvoerder, mevrouw Elisabeth De Greef, voornoemd, te ontslaan.

De vergadering beslist ais niet-statutaire zaakvoerders te benoemen

1) de heer Jean-Philippe Jozef Victor Marie CLAESEN, geboren te Brugge op 1 mei 1976, nationaal

nummer 76.05.01-035-14, echtgenoot van mevrouw Elisabeth De Greef, wonende te 1560 Hoeilaart, Tenboslaan 8;

2) Mevrouw Elisabeth DE GREEF, voornoemd,

beiden hier aanwezig en die verklaard hebben te aanvaarden, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerders is voor onbepaalde duur en onbezoldigd.

VIERDE BESLISSING :

De vergadering besluit, mede in kader van de opheffing van de doktersactiviteit, tot (her)formulering van de modaliteiten in de statuten inzake: de duur van de vennootschap, de samenstelling van het kapitaal; uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld; overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden; ondeelbaarheid van effecten; benoeming, duur, bevoegdheid en bezoldiging van de zaakvoerder(s) en commissaris(sen); bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding en vereffening; omzetting, en tot aanpassing van de statuten aan de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen om ze in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten en dit na herschikking en hernummering van de tekst van de statuten, alsook na schrapping van de overbodig geworden bepalingen.

Na bespreking van elk artikel, wordt overgegaan tot goedkeuring artikel per artikel.

De nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt::

ARTIKEL I. NAAM VORM.

De vennootschap heeft de vorm van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam "JEPELIS".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, zal de naam steeds voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten-Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid", of de afkorting "13V BVBA", de nauwkeurige aanwijzing van de zetel en het woord "Rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in wiens rechtsgebied de vennootschap is gevestigd, met het inschrijvingsnummer. Indien de vennootschap BTW-plichtig is, dient het: ondernemingsnummer te worden voorafgegaan door de vermelding "BTW BE".

ARTIKEL 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1650 Hoeilaart, Tenboslaan 8.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Vlaamse Gewest of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij beslissing van de zaakvoering die dient te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande en op te richten, -industriëte,-commerciële;-financiële,-Landbouw--of fmmobiliënvennootschappen-of--ondememingen;-waarin-ze Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek af in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zou zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ARTIKEL 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd, met ingang op de datum van oprichting.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals voor een wijziging van de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de datum van haar ontbinding overtreft.

ARTIKEL 5, KAPITAAL.

Het geplaatste kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ARTIKEL 6. AANDELEN.

De aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer, In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register.

De aandelen zijn ondeelbaar.

tndien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort zat de uitoefening van de daarbij behorende rechten worden geschorst tot de aanwijzing van één enkele persoon als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

Ingeval van overlijden van een vennoot oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

ARTIKEL 7. KAPITAALVERHOGINGEN VOORKEURRECHT.

Het kapitaal van de vennootschap kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering, beraadslagend zoals voor een wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dit kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hiervoor bepaald, kan slechts worden ingeschreven door de vennoten, de echtgenoot van vennoten, of bloedverwanten in de rechte opgaande of nederdalende lijn van vennoten, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die samen ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

ARTIKEL 8. OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN.

De rechten van iedere vennoot in de vennootschap blijken slechts uit de oprichtingsakte, uit de akten houdende wijziging ervan en uit de regelmatige overdrachten van aandelen.

Het getal aandelen van iedere vennoot, met vermelding van de gedane stortingen, en de overdrachten en overgangen wegens overlijden met hun datum, worden ingeschreven in het register dat berust op de maatschappelijke zetel, waar elke vennoot of derde belanghebbende er kennis mag van nemen.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van de vennoten.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met de toestemming van de andere vennoten.

Deze instemming is evenwel niet vereist voor de overdracht of overgang wegens overlijden van de hoedanigheid van vennoot aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater en aan bloedverwanten in de rechte opgaande of nederdalende lijn.

De regelen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon,

Bij overlijden hebben de overblijvende vennoten steeds een recht van voorkeur voor de overname van de aandelen toebehorende aan de overledene.

Voor-

ti" behouden

aan het Belgisch Staatsblad



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Ingeval van weigering van overdracht van aandelen onder levenden, zullen de belanghebbenden verhaal kunnen uitoefenen voor de bevoegde rechtbank, de weigerende vennoten behoorlijk gedagvaard.

Behoudens akkoord van de betrokken partijen, zullen de afkoopwaarde en de modaliteiten bepaald worden" door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij, de wederpartij behoorlijk gedagvaard. ARTIKEL 9. AFKOOP VAN AANDELEN.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet werden toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgelaten aandelen.

Zij mogen daarvan de afkoop vragen bij ter post aangetekend schrijven tot de zaakvoering van de vennootschap gericht, en waarvan onmiddellijk door de zaakvoering aan de verscheidene vennoten afschrift wordt verzonden bij aangetekend schrijven.

Behoudens bijzondere overeenkomst onder de belanghebbenden, worden prijs en voorwaarden bepaald zoals geregeld in voorgaand artikel van de statuten, De vennoten onderling hebben een recht van voorkeur naar rato van het aantal aandelen dat zij bezitten,

De erfgenamen en legatarissen, zelfs minderjarigen en onbekwamen, zullen nooit het leggen van zegels of het opmaken van een inventaris kunnen eisen.

ARTIKEL 10. VERKRIJGING VAN AANDELEN DOOR DERDEN ZEKERHEDEN

De vennootschap mag geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de verkrijging van haar aandelen door derden.

ARTIKEL 11. BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, voor de duur die de vennoten vaststellen.

Interne bestuursbevoegdheid

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem £ toegekend.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten, dat het doel overschreden is, Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Externe bestuursbevoegdheid

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder. In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoering mag zich onder haar persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen in haar betrekkingen met derden door lasthebbers of afgevaardigden, op voorwaarde dat de lastgeving of afvaardiging speciaal weze, en van tijdelijke aard.

Behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerder(s) onbezoldigd.

ARTIKEL 12. CONTROLE.

De controle op de verrichtingen van de vennootschap zal worden uitgeoefend volgens de bepalingen van artikels 130 tot 167 van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 13. BOEKJAAR. JAARREKENING EN JAARVERSLAG.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar,

leder jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede een jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

Indien vereist stellen de zaakvoerders bovendien een verslag op, waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dit verslag bevat de inlichtingen voorzien in artikel 96 van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 14. ALGEMENE VERGADERING.

Jaarlijks wordt op de zetel van de vennootschap of op elke andere in de oproepingsbrieven aangeduide plaats, een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden, op de eerste zaterdag van de maand juni om 14u,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zat de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag worden gehouden.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de jaarrekening.

Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening, en, wat verrichtingen. betreft die strijdig zijn met de statuten of met dit wetboek, wanneer deze bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

ARTIKEL 15. STEMRECHT.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde. Ieder aandeel geeft recht op één stem. ;

Niettegenstaande elke andersluidende bepaling kunnen noch de vennootschap, noch de in eigen naam j maar voor rekening van de vennootschap optredende personen het stemrecht uitoefenen dat is verbonden aan de aandelen die hen in pand zijn gegeven.

ARTIKEL 16. WINSTVERDELING

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Na deze afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoering met meerderheid van stemmen over de bestemming die dit saldo moet krijgen.

De uit te keren winst is samengesteld uit de winst van het laatst afgesloten boekjaar, vermeerderd met de overgedragen winst alsmede de uitgevoerde afhoudingen op de uit te keren reserves en verminderd met de overgedragen verliezen en de wettelijke en onbeschikbare reserves gecreëerd bij toepassing van de wet en de statuten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd mot de voorzieningen en schulden.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepalingen moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij daarvan niet onkundig konden zijn, gezien de omstandigheden.

ARTIKEL 17 : ONTBINDING  VEREFFENING

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke redén ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomolcgeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de wettelijke voorwaarden. ARTIKEL 18. GEMEEN RECHT.

Voor al wat in deze statuten niet is voorzien, verwijzen de vennoten naar de bepalingen van het wetboek van vennootschappen?

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de notaris, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Alle beslissingen wordèn genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor eensluidend uittreksel

Notaris Tom VERHAEGEN

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van de akte van 20/10/2014

gecoördineerde statuten met historiek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 30.08.2013 13554-0352-011
17/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ 2e3

BRuSS~º%~

Griffie

Ondernemingsnr : 0828.620.520

Benaming

(voluit) : Dr. Elisabeth De Greef

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakiijkheid

Zetel : 1050 Brussel, Louisalaan 349 bus 10

Onderwerp akte : Zetel verplaatsing

E3ij beslissing van de enige zaakvoerder op 3 juni 2013 werd de zetel van de vennootschap verplaatst naar 1560 Hoeilaart, Tenboslaan 8

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte van het proces-verbaal van 3 juni 2013

Elisabeth De Greef



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/03/2012
ÿþ Matl 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergeiegd ter griffie dar Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 7 FEB. 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

flhlU lU Iao IIIIs3iis HII II UI

*i"

bel

a

BE Sta

Ondernemingsnr : 0828.620.520

Benaming

(voluit) : Dr. Elisabeth De Greef

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspraklijkheid

Zetel : 3061 Bertem (Leefdaal), Dorpstraat 545

Onderwerp akte : Zetel verplaatsing

Bij beslissing van de enige zaakvoerder op 21 februari 2012 werd de zetel van de vennootschap verplaatst naar 1050 Brussel, Louizalaan 349 bus 10.

VOOR EENSLUIDEND U1TïREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van het proces-verbaal van 21 februari 2012

Elisabeth De Greef

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. ELISABETH DE GREEF

Adresse
TENBOSLAAN 8 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande