DR. ERWIG VAN BUGGENHOUT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ERWIG VAN BUGGENHOUT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.533.343

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.07.2014, NGL 19.08.2014 14440-0246-015
31/12/2013
ÿþ Mod Word 11,1

'~t = 1, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 196891*

Çer4US?

7 DEC. 2013

Griffie

Ondememingsnr : 0890.533.343

Benaming (voluit) : Dr. Erwig Van Buggenhout

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Sneppelaar 34 -1840 Londerzeel

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor ARNOUT SCHOTSMANS, geassocieerd notaris te Mechelen op vier december tweeduizend dertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR, ERWIG VAN BUGGENHOUT, met zetel te 1840 Londerzeel, Sneppelaar 34.

Ondememingsnummer 0890.533.343

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

Eerste agendapunt

De vergadering beslist een tussentijds dividend uit te keren, voor een globaal bedrag van honderd vijfenzestig duizend euro (¬ 165.000,00), hetzij achthonderd vijfentwintig euro (¬ 825,00) per aandeel.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap.

De vennoot verklaart deze schuldvordering onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van de verschuldigde roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

Tweede agendapunt: verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaaiverhoging en vara het verslag van Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding,

De enige vennoot, vertegenwoordigd als voormeld, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Con lusies van de bedriifsrevisor

De conclusies van het verslag van Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, de dato negenentwintig november tweeduizend dertien, luiden letterlijk als volgt: "BESLUIT

Ondergetekende, Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 5 november 2013 door de zaakvoerder van de Burg. BVBA Dr. Eiwig Van Buggenhout, met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Sneppelaar 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0890.533.343, gekend op de Rechtbank te Brussel, met als opdracht, overeenkomstig artikel 313 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbreng in natura omvat een vordering op de vennootschap ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangs) maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013. De beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van dit dividend zal plaatsvinden op 4 december 2013. Het bestuursorgaan stelt in haar bijzonder verslag dd. 4 november 2013 voor aan de aandeelhouder om, in plaats van het dividend te ontvangen in contante betaling, zijn vordering die ontstaat ten gevolge van de beslissing tot dividenduitkering in te brengen in het kapitaal van de vennootschap. Dit voorstel gebeurt onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de voorgestelde dividenduitkering door de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De conclusies in dit verslag zijn dus enkel van toepassing als wordt voldaan aan de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de voorgestelde dividenduitkering door de algemene vergadering van 4 december 2013.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van het in te brengen bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordes! dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrjfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidel jkheid;

- de voor inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is, doch niet leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

- de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 313 §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Drongen, 29 november 2013

Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA,

Vertegenwoordigd door

Mevrouw Wendy Van der Biest

Bedrljfsrevisor

(getekend)"

Deze verslagen werden opgemaakt onder de opschortende voorwaarde van daadwerkelijke beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

Neerlegging,

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Tweede agendapunt: kapitaalverhoging door inbreng in natura

De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde honderd achtenveertig duizend vijfhonderd euro (148.500,00) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00) op honderd zevenenzestig duizend honderd euro (167.100,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot van zijn zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer VAN BUGGENHOUT Erwig ten bedrage van honderd achtenveertig duizend vijfhonderd euro (¬ 148.500,00) gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen, gezien er slechts één vennoot is, doch wordt de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd,

Derde agendapunt: verwezenliiking van de kapitaalverhoging

Tussenk.mst Inbren. o. en volstorting van de kagitaalverho" in.

Is vervolgens tussengekomen, de heer VAN BUGGENHOUT Erwig, voornoemde enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de vennoot negentig procent (90%) van deze schuldvordering die hij bezit jegens de vennootschap in rekening-courant ten belope van honderd achtenveertig duizend vijfhonderd euro (¬ 148.500,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoedi g voor de inbren.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden geen nieuwe aandelen gecreeerd, gezien er slechts één vennoot is, doch wordt de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd.

Vierde agendapunt: vaststelling van de kapitaalverhoginq

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd achtenveertig duizend vijfhonderd euro (¬ 148.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd zevenenzestig duizend honderd euro (¬ 167.100,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Viifde aq r nda " unt: wrzi. in. van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

ARTIKEL VIJF. - KAPITAAL.

Luik B - Vervnlcs

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd zevenenzestig duizend honderd euro (¬ 167.100,00),

vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste

(11200-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zesde agendapunt: volmacht tot coördinatie

De vergadering verleent aan mevrouw VAN CRAEN Gerda, ten dien einde woonstkeuze gedaan hebbende op

het kantoor van notarissen Amout Schotsmans & Adrienne Spaepen te 2800 Mechelen, Goswin de

Stassartstraat 24, alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te

ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig de wettelijke

bepalingen ter zake.

Voor ontledend uittreksel

Arnout Schotsmans, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-lijst met publicaties

-gecoördineerde statuten

-verslag van de bedrijfsrevisor

-verslag van het bestuursorgaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

. béhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 20.08.2013 13436-0261-015
08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.07.2012, NGL 06.08.2012 12382-0275-015
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.07.2011, NGL 26.08.2011 11439-0136-015
23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 13.07.2010, NGL 20.08.2010 10422-0547-015
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 17.07.2009 09425-0352-013
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 22.07.2008 08430-0090-013

Coordonnées
DR. ERWIG VAN BUGGENHOUT

Adresse
SNEPPELAAR 34 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande