DR. GEENS CHRIS - HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. GEENS CHRIS - HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.726.885

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13367-0334-010
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.08.2012, NGL 31.08.2012 12482-0509-011
12/08/2011
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III iu i iii i iu u i iii i i i i iii

tiiiaacsa"

V' bah, aai Bel Staa

_; ,.~ " " 'J

0 2.08- 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0832.726.885

Benaming

(voluit) : Dr. GEENS CHRIS - huisarts

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Europalaan 27 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Onderwerp akte : Verslagen m.b.t. quasi-inbreng

Controleverslag van de BVBA "ERNST & YOUNG & PARTNERS", bedrijfsrevisorenkantoor, met ais mandaatdrager Marleen HOSTE, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de regularisatie van de overdracht van vermogensbestanddelen aan de BVBA 'Dr. GEENS CHRIS - huisarts" - quasi-inbreng - dd. 26 mei 2011.

Bijzonder verslag van de zaakvoerder van de BVBA "Dr. GEENS CHRIS - huisarts" overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 3 juni 2011.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge







Chris Geens Zaakvoerder













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/01/2011
ÿþ M°tl $.0

tl'=<~~ I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bE ~Y

a

st,





'i2, JAN. 2411

Griffie

32 ? Z  Us'

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. GEENS CHRIS - huisarts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Europalaan 27

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Jozef VAN ELSLANDE te Alsemberg op 23 december 2010, aangeboden'. ter registratie, blijkt:

1° dat er door de Fleer GEENS Christiaan Anna-Maria August geboren te Lot op 3 juli 1946, wonende te: 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Europalaan 27

2° een burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "Dr. GEENS Chris- huisarts", met maatschappelijke zetel te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Europalaan 27

3° dat de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van oprichting;

4° dat het kapitaal van de vennootschap bepaald is op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600) , vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die ieder één', honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd ingeschreven door voornoemde Heer Christiaan GEENS, ten belope van alle' honderd zesentachtig (186) aandelen, door middel van een inbreng in speciën ten belope van TWAALF' DUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400).

BAN KATTEST.

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek'. van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer IBAN BE73 7340 3090 9360 bij; KBC Bank te Sint-Pieters-Leeuw zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest', de dato twintig december tweeduizend en tien. Dit attest zal door ondergetekende notaris bewaard worden in', zijn dossier.

De inschrijver heeft verklaard en erkend dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volgestort. is ten belope van twee derden (2/3) zodat het kapitaal van de vennootschap volgestort is ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ).

5° De vennootschap tot doel heeft

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de algemene geneeskunde door de geneesheren vennoten-huisartsen in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de: geneeskundige plichtenleer en met inachtneming van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-; vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

De geneesheren-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde van Geneesheren, verbinden zich ertoe:. hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd; worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn; rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch: overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door dei vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennoot dient te voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake: professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen als een goede huisvader en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter: mag krijgen.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen. Wanneer de vennootschap twee of meer personen telt kan dit bijkomstig doel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten: over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naamen hoedanigheid van de instrumenterende_....__.. ._ ..._.ris,.____ .___..____ .so(o)n(..___.....

notaris, hetzij van de perso4o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

" 6° dat het maatschappelijk bopekjaar van de vennootschap telkens loopt van één januari tot eenendertig december van ieder kalenderjaar.

OVERGANGSBEPALING

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en eindigt op 31 december 2011.

7° .dat de jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur (19u) in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

gevolmachtigde. "

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij ;

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. "

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder. Elk aandeel geeft recht op één ; stem. Behoudens de uitzonderingen voorzien bij artikel 16 van de statuten, worden de besluiten genomen bij

volstrekte meerderheid vande uitgebrachte stemmen. Bij staking wordt het voorstel verworpen.

" OVERGANGSBEPALING

De eerste algemene vergadering van de vennootschap wordt gehouden in 2012.

8° Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, gekozen onder de geneesheren-vennoten, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een maximumduur van tien jaar. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, eventueel hernieuwbaar. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene ; vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en

" verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene

" vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend.

Tot gewoon zaakvoerder voor onbepaalde duur werd benoemd: de Heer Christiaan GEENS, geboren te Lot ; ` op 3 juli 1946, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Europalaan 27.

9°Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke ; reserve. Deze afneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk ; kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van aile geneesheren-vennoten vereist.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

" zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

10° Bij ontbinding, door welke oorzaak ook, of op welk ogenblik ze ook voorkomt, stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan en bepaalt hun machten en hun bezoldiging. Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

" Ingeval van verlies van de helft van het maatschappelijk kapitaal, moeten de zaakvoerders de kwestie van de ontbinding van de vennootschap onderwerpen aan de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze ; voorgeschreven voor de wijziging aan de statuten, en dit binnen de termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld. Indien het verlies drievierden van het kapitaal bereikt, kan de ontbinding uitgesproken worden door de

vennoten die één/vierde van de aandelen bezitten. "

Na de betaling van alle schulden van de vennootschap, zal het netto actief in gelijke mate onder de aandelen verdeeld worden. Indien al de aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn geworden, zullen de vereffenaars voorafgaandelijk de aandelen op gelijke voet plaatsen, hetzij door nieuwe stortingen te eisen van de minder afbetaalde aandelen, hetzij door een voorafgaandelijke betaling te doen, ten bate van de meer afbetaalde aandelen.

-VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL-

Afgeleverd met het enige doel ter publicatie te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel:

" Voor-

behouden dan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belg

Notaris Jozef VAN ELSLANDE.

Bijgevoegde stukken : eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. Van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15368-0231-010

Coordonnées
DR. GEENS CHRIS - HUISARTS

Adresse
EUROPALAAN 27 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande