DR. INGRID MONSIEUR INTERNIST-PNEUMOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. INGRID MONSIEUR INTERNIST-PNEUMOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.530.473

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 19.07.2014 14347-0373-011
25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 18.07.2013 13331-0408-011
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 31.07.2012 12375-0311-011
10/10/2011
ÿþV(

bet< aar

Bet,

Staa

Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111~IIIN~~G1152107* 111

aerge!egd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

R SEP 2.011

Griffie

Ondernemingsnr : 0836.530.473

Benaming

(voluit) : Dr. Ingrid Monsieur Internist-Pneumoloog

Rechtsvorm : Burg. Venn. ow besloten venn. met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Theophiel Roucourtstraat 11 2600 Antwerpen

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar Lenniksesteenweg 462 Bus 6 te 1500 Halle, met ingang vanaf 1 juni 2011.

Ingrid Monsieur

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2011
ÿþ Mod 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'- rnnlegd ter griffie van de Rerhtban.s .. _ -.,:.;:(;del te Antwerpen, op

25 MEI 2011

Griffie

" 11084614*

V beh aa Bel Stae

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

0836.530.473

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. Ingrid Monsieur internist-pneumoloog

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA

Zetel : 2600 Antwerpen, district Berchem, Theophiel Roucourtstraat 11

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit een oprichtingsakte van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verleden voor notaris Jacqueline Helderweirt, te Antwerpen," district Berchem op 13 mei 2011, "Geregistreerd vier bladen geen renvooien, te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 16 mei 2011 boek 223 blad 78 vak 08 ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De eerstaanwezend inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN " bevattende:

1 Q' Rechtsvorm en Naam: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bestolen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam " Dr. Ingrid Monsieur internist-pneumoloog "

20 Zetel: 2600 Antwerpen, district Berchem, Theophiel Roucourtstraat 11.

30 Duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

40 Identiteit van de oprichters en de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het: bedrag van hun nog niet volgestorte inbrengen:

- Mevrouw MONSIEUR Ingrid Ann Caroline, wonende te 2600 Antwerpen, district Berchem, Theophief-Roucourtstraat 11.

50 Bedrag Kapitaal; het gestorte bedrag: het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, volledig volgestort, zoals blijkt uit het aan ondergetekende notaris overhandigde bankattest uitgaande van KBC Bank NV op 13 mei 2011.

60 Samenstelling Kapitaal: volledig door inbreng in geld.

70 Boekjaar: ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december daaropvolgend. Uitzonderlijk loopt het eerste boekjaar vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en elf.

80 Bepalingen inzake het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na. vereffening: na eventuele voorafname voor het wettelijk reservefonds besluit de jaarvergadering soeverein, betreft het overschot onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in het wetboek van vennootschappen. leder, batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

90 Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de. omvang en wijze van uitoefening van de bevoegdheid, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

leder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan niet-vennoten bij bijzondere volmachten doch enkel voor niet-medische zaken.

Werd als statutair-zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd: mevrouw MONSIEUR Ingrid, wonende te 2600 Antwerpen, district Berchem, Theophiel Roucourtstraat 11.

100 Aanwijzing van de commissarissen: er werd geen commissaris benoemd.

11 Q' Doel: de vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste btz. van Luist B vermelden : Recto : Naam en hoedarugneid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l'IL

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

bé uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van' de vennootschap, onder hun persoonlijke en onbeperkte beroepsaansprakelijkheid en met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dal deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennoten  die enkel artsen kunnen zijn die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren  dienen hun volledige medische activiteit in vennootschap uit te oefenen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de provinciale raad van de Orde " van Geneesheren meegedeeld werd.

120 Plaats, dag en uur van de jaarvergadering, alsmede de voorwaarden voor toelating en voor de uitoefening van het stemrecht:

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap

De jaarvergadering heeft plaats op de derde vrijdag van juni om achttien uur, of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de jaarvergadering en voor de uitoefening van het stemrecht. Elk aandeel geeft recht op één stem.

De aandelen kunnen slechts verworven worden door geneesheren die op de lijst van de orde van Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen in de vennootschap.

De Lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel geneesheer-vennoot.

Zijn er meerdere eigenaars van eenzelfde aandeel dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden " lidmaatschapsrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die geneesheer dient te zijn en ingeschreven op de lijst van de orde van Geneesheren en die zijn beroep actief uitoefent of zal uitoefenen in de vennootschap en daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan dit aandeel verbonden rechten geschorst. Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Ingeval het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, koopt de vruchtgebruiker de " blote eigendom af of andersom waarbij de uiteindelijke vennoot de hoedanigheid van geneesheer moet hebben . die in de vennootschap zijn praktijk uitoefent of zal uitoefenen .

Bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen overname en bekrachtiging door de vennootschap van de rechten en verbintenissen die in naam en voor rekening van de in oprichting zijnde vennootschap voor haar oprichting werden gesteld sinds één januari tweeduizend en elf.

Als bijzondere lasthebbers worden aangesteld met macht om ieder afzonderlijk te handelen: de heer Marc DEVROYE te Zemst, Tarweveld 7, de heer Dirk DE VETTER te Sint-Niklaas, Vrasenestraat 83 en OUTCOME BVBA te Machelen, Dorpsplein 2 om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het register van de burgerlijke vennootschappen de Kruispuntbank van ondernemingen, het ondernemingsloket, de diensten van de Directe Belastingen en RSZ teneinde alle aanvragen, inschrijvingen en wijzigingen te vorderen.

Voor Ontledend Uittreksel, De Notaris, Jacqueline HELDERWEIRT

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik ¬ 3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertea nwoordioen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
DR. INGRID MONSIEUR INTERNIST-PNEUMOLOOG

Adresse
LENNIKSESTEENWEG 462, BUS 6 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande