DR. IRMA KEMPER - HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. IRMA KEMPER - HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.094.738

Publication

21/11/2013
ÿþMod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gnome der

Rechtbank van Koophande'

te Leuvers; de 0 8 NOV, 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

d II 111 111



1

Ondernemingsnr : 0839 094 738

Benaming

(voluit) : DR. IRMA KEMPER - HUISARTS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noormannenstraat 81, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder, mevrouw Irma Kemper wordt de maatschappelijke zetei van

DR. IRMA KEMPER - HUISARTS besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verplaatst en dit vanaf 24 december 2013

van

Noormannenstraat 81

3000 Leuven

naar:

Bevrijdingsstraat 6

3290 Diest

Irma Kemper

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 10.06.2013 13169-0557-009
19/09/2011
ÿþMae 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer gril% de

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 7 SEP. 2011

DE GRIFFIER,

Grime

1111111111ffill 111

*11141099*

Ondernemingsnr : Benarnina

(voluit) . Dr. Irma Kemper  huisarts

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noormannenstraat 81, 3000 Leuven

Onderva rla aMe : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Gwen Daniels te Oud-Heverlee op 5 september 2011 blijkt dat burgerlijke

professionale vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht:

- door mevrouw KEMPER Irma, geboren te Eindhoven (NL) op 3 maart 1981, wonend Noormannenstraat

81, 3000 Leuven;

- onder de naam "Dr. Irma Kemper  huisarts", met zetel te 3000 Leuven, Noormannenstraat 81;

- waarvan het kapitaal:

.achttienduizendzeshonderd euro (18.600 ¬ ) bedraagt;

.volledig in speciën geplaatst werd;

. gestort werd ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 ¬ );

verdeeld is in 100 aandelen zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voormelde oprichter die

stortte ten belope van 12.400 ¬ , zodat nog 6.200 ¬ te volstorten blijft en waarvoor haar 100 ten belope van

el twee/derde gestorte aandelen worden toegekend;

4.< Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van 12.400 ¬ voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 Wetboek Vennootschappen gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-6506581-91 bij de Fortis Bank, zoals blijkt uit het bankattest afgegeven door deze instelling op 31/08/2011, dat aan haar werd overhandigd en in haar dossier bewaard zal blijven.

- met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot 31 december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31/12/2012);

- met jaarvergadering op de eerste vrijdag van juni om 20 uur (de eerste jaarvergadering heeft plaats in

°z1 2013) met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen en verplichtingen overneemt die sedert 1 juni 2011 al zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen;

- met als gemachtigden tot besturen een of meer zaakvoerders-vennoten, die ais volgt de vennootschap in en buiten rechte kunnen vertegenwoordigen : elke zaakvoerder afzonderlijk. Voomoemde mevrouw Irma Kemper wordt benoemd tot gewone zaakvoerder voor de duur van haar medische activiteiten binnen de

L vennootschap.

Het mandaat kan worden bezoldigd.

- met als doel: "De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde, op het gebied van algemene geneeskunde  huisarts, door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

p De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn

rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag overgaan tot het huren, leasen of aankopen van alle medische apparaturen en

:.~ begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kosten van een volledige materiële infrastructuur om deze Fter beschikking te stellen van de geneesheervennoot.

De vennootschap heeft tevens tot doel het scheppen van mogelijkheden om de vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. Zij heeft meer bepaald tot doel de hiertoe nodige middelen ter beschikking te stellen van de vennoten, de inning der erelonen en het dragen van de uitgaven van deze activiteit, de verwezenlijking van professionele bijscholing en internationale contacten, het inrichten van een medische bibliotheek, het verschaffen van alle materiële, technische, administratieve en financiële organisatie en infrastructuur.

De activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met inachtname van wettelijke en administratieve regels terzake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de

Op ûe laatste blz. van Luis Ç ,,s '" e;den " Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrurnsn.eie,1:JS Ir3tar=.s, etui van de perso(o)a(enï

bevoegd de rechtspersoon ten aanz;en van :de cen te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

"

Voor-

behouden

aan het

Belglui:h

52aâtshEad

vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van de geneeskundige producten en collusie te weren.

De vennootschap mag geen overeenkomsten afsluiten, die voor een geneesheer verboden zijn.

De vennootschap zal niet zelf de geneeskunde beoefenen; dit zal enkel gebeuren door de door de vennootschap aangewezen vennoot (vennoten), wiens professionele aansprakelijkheid onbeperkt is.

De geneesheervennoot verbindt zich er toe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap te brengen en uit te oefenen.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De vennootschap heeft tevens tot bijkomstig doel het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, als een goede huisvader te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede aile verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken uitmaken en op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige doeleinden.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken op de wijze en volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken binnen de perken van de deontologie. De vennootschap mag overeenkomsten afsluiten. Doch overeenkomsten die door geneesheren niet mogen afgesloten worden, mogen ook niet door de vennootschap afgesloten worden."

- met volgende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van winst en vereffeningsoverschot :

"Artikel 24 - Bestemming van de winst - Reserve

Het saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist."

"Artikel 25

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 6.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Indien de vereffenaar geen arts is, moet hij voor de overdacht van de medische dossiers bijgestaan worden door een arts.

De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s)."

- zonder statutaire bepalingen betreffende de voorwaarden voor de toelating lot de jaarlijkse algemene vergadering en met volgende bepaling aangaande de uitoefening van het stemrecht:

"Artikel 21 - Uitoefening van stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem. "

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, DE NOTARIS, Gwen Daniels

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte;

Op de laatste hlz. van Laik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perao(o)n(er,) bevoegd rie rechtspersoon ter: aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 13.07.2016 16316-0329-010

Coordonnées
DR. IRMA KEMPER - HUISARTS

Adresse
BEVRIJDINGSSTRAAT 6 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande