DR. J. LEEMAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. J. LEEMAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.461.793

Publication

31/03/2014
ÿþOndernemingsnr : 0479.461.793

Benaming

(voluit) : DR.J.LEEMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse Hoogstraat 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN - UITVOERINGSMACHTEN

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Melissa Vyvey, te Halle, op 12 maart 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een` besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR.J.LEEMAN met maatschappelijke zetel te 1730 Asse Hoogstraat 30, inge-schreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer BTW BE (0)479.461.793/RPR Brussel, de volgende beslissingen heeft genomen:

TITEL A.

Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

1. Voorafgaande verslagen.

- de algemene vergadering ontslaat de Voorzitter van zijn taak om lezing te geven van het verslag dat,

conform artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen werd opgemaakt door de bedrijfsrevisor die hiertoe werd aangesteld door de zaak-voerder, hetzij: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUK OSTYN BURGERLIJKE BVBA" met maatschappelijke zetel; te 3000 Leuven Karel Van Lotharingenstraat 23, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder: het ondernemingsnummer BTW BE (0)479.461.793/RPR Brussel.

Het besluit van het de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"5. BESLUIT

In het kader van de overgangsbepaling genomen bij de verhoging van de roerende voorheffing op de liquidatieboni van 10% naar 25% opgenomen in artikel 537 WIB 92, zou er worden overgegaan tot een, kapitaalverhoging door inbreng in natura van een bedrag van ¬ 667.800 ingeschreven in de boeken van de vennootschap op een afzonderlijke passiefrekening op naam en in het voordeel van de heer Jan LEEMAN, hetzij 90% van het in de bijzondere algemene vergadering van 15 december 2013 uitgekeerd bruto tussentijds: dividend van ¬ 742.000, werd ik door het bestuursorgaan van de BURGERLIJKE BVBA DR. J. LEEMAN, gecontacteerd voor de opstelling van de nodige revisorale verslaggeving.

Het bestuursorgaan is verantwoordelijk (1) bij een kapitaal-verhoging door inbreng in natura voor de, waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van door de vennootschap als: tegenprestatie te verstrekken vergoeding van de inbreng in natura, (2) alsook voor de naleving van de (fiscale) regels met betrekking tot de procedure voor uitke-ring van de belaste reserves met de aangifte in de roerende` voorheffing, de inhouding en de betaling ervan.

Tot besluit van mijn werkzaamheden verklaar ik dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2, De beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De inbreng zou door de enige vennoot gebeuren. De als te-genprestatie te verstrekken vergoeding zou uitsluiend bestaan uit de stijging van de fractiewaarde van de bestaande 186 aandelen van ¬ 100 naar ¬ 3690,32 per aandeel, hetzij dus met ¬ 3.590,32 per aandeel. Na de kapitaalverhoging zal het kapitaal van de, vennootschap ¬ 686.400 bedragen en ver-tegenwoordigd warden door 186 aandelen zonder nominale waarde.

4. De voor de inbreng in natura door partijen gekozen methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt (¬ 667.800) ten minste overeenkomst met de ars tegenprestatie voor de inbreng te verstrekken vergoeding bestaande uit de gemelde stijging van de fractiewaarde van ¬ 3590,32 per aandeel, met name in totaliteit ¬ 667.800 (= ¬ 3.590,32 x 186), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. _

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

i!r trof . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1.11.1RI9t1,11111 DI

rr" _ ,,,, .

MRT 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

R ,,rip -!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ik wens er ten slotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting,

Leuven, 11 februari 2014

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN,

Vertegenwoordigd door Luk OSTYN,

Bedrijfsrevisor,

Zaakvoerder'

- de Voorzitter wordt eveneens door de algemene vergadering ontslagen van zijn taak om lezing te geven van het bijzonder verslag dat conform artikel 313 van het Wetboek van Vennoot-schappen werd opgemaakt door de zaakvoerder van de vennoot-schap en waarin zowel het belang van de inbreng als van de vooropgestelde kapitaalverhoging worden uiteengezet en dat niet afwijkt van de conclusie van het verslag van de be-drijfsrevisor.

2, Beslissingen,

Bij bijzondere algemene vergadering de dato 15 december 2013 werd besloten om over te gaan tot een uitkering van dividend aan de (enige) vennoot. Het betreft een uitkering van dividend die overeenkomt met de vermindering van de belastbare reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van onderhavige vennootschap, hetzij een uitkering van dividend met het oog op de toepassing van de fiscale gunstmaatregel waarvan sprake in artikel 537 WIB 1992. Voor de uitkering van het dividend werden inzonderheid in rekening genomen: de beschikbare reserves van de vennootschap op datum van 31 december 2011, zoals deze blijken uit de jaarrekening van de vennootschap afgesloten op 31 december 2011 en goedgekeurd door de gewone algemene vergadering die in 2012 is samengekomen.

Uit de jaarrekening van 31 december 2011 blijkt dat de be-schikbare reserves 742.000,00 euro bedroegen. Er werd terzake besloten om een bruto-dividend van 742.000,00 euro uit te keren aan de vennoot. Na inhouding van de roerende voorheffing, blijft een netto-dividend over van 667.800,00 euro dat kan worden uitgekeerd aan de vennoot. De vennoot heeft be-sloten om dit netto-dividend opnieuw in te brengen in de vennootschap.

Tot op heden werd dit netto-dividend niet uitbetaald aan de vennoot. Het netto-dividend werd dan ook binnen de onderhavige vennootschap geboekt als een schuld ten aanzien van de ven-noot.

De vennoot bezit bijgevolg een schuldvordering op de onder-havige vennootschap ten belope van de waarde van het niet-uitgekeerde netto-dividend, hetzij: 667.800,00 euro,

2.1 Goedkeuring van de inbreng.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk ka-pitaal van de vennootschap te verhogen tan belope van zes-honderdzevenenzestigduizend achthonderd euro (¬ 667.800,00) om het te brengen van 18.600,00 euro op 686.400,00 euro, bij wege van inbreng in natura door Mijnheer Jan LEEMAN, van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering op de on-derhavige vennootschap, met een waarde van 667,800,00 euro.

Het betreft inzonderheid de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die de inbrenger bezit op de onderhavige vennootschap, dewelke voortvloeit uit het bedrag aan niet-uitbetaalde dividenden, hetzij voor een waarde van 667.800,00 euro, die de onderhavige vennootschap verschuldigd is aan de inbrenger.

De algemene vergadering beslist om de conventionele waarde van de inbreng vast te stellen op de nominale waarde van de onder sub 2.1) vermelde schuldvordering, hetzij een waarde van 667,800,00 euro.

2.3 De algemene vergadering beslist om geen nieuwe aandelen uit te geven ter vergoeding van deze inbreng. De kapitaal-verhoging zal dus gepaard gaan met de verhoging van de frac-tiewaarde van de aandelen, zoals ook wordt weergegeven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

3. Verwezenlijking van de inbreng.

Is hier tussengekomen

Mijnheer Jan LEEMAN, dewelke verklaart, na te hebben erkend kennis te hebben van zowel de financiele

situatie als van de statuten van de onderhavige vennootschap, over te gaan tot de inbreng in natura in de

onderhavige vennootschap van :

- de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die hij bezit tegen de onderhavige vennootschap ten

belope 667.800,00, hetzij het bedrag aan niet-uitbetaalde dividenden die de onderhavige vennootschap

verschuldigd is aan de inbrenger.

Terzake waarborgt Mijnheer Jan LEEMAN het volgende:

dat hij de enige eigenaar is van de ingebrachte en hiervoor beschreven schuldvordering en dat hij alle

rechten bezit om er vrij over te kunnen beschikken, zonder enige beperking;

- dat de ingebrachte schuldvordering vrij en zuiver van gelijk welk pandrecht, inschrijving, inpandgeving of

beletsel is die van aard zou zijn haar verhandelbaarheid aan te tasten;

- dat alle elementen die afgeleverd werden teneinde de voor-noemde schuldvordering te waarderen, oprecht

en exact zijn

4. Vaststelling van de werkelijke verwezenlijking van de ka-pitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de notaris authentiek te willen vaststellen dat ingevolge de

hiervoor vermelde beslissingen en de hiervoor vernielde tussenkomst het maatschappelijk kapitaal van de

onderhavige vennootschap werkelijk op 686,400,00 euro is gebracht en werkelijk wordt vertegenwoordigd door

186 aandelen.

TITEL B.

Statutenwijzigingen.

De algemene vergadering beslist om de statuten te wijzigen als volgt:

- artikel 5: vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal werd

vastgesteld op een bedrag van 686.400,00 euro, vertegenwoordigd door 186 maatschappelijke aandelen,

zonder aanduiding van nominale waarde, waaraan dezelfde rechten en voordelen verbonden zijn, en waarvan

elk een identiek onderdeel van het kapitaal vormt en die genummerd zijn van 1 tot 486."

TITEL C.

Uitvoeringsmachten.

Voor eensluidend verklaard analytisch uittreksel.

notaris Melissa Vyvey (getekend)

Worden tegelijkertijd neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene

vergadering, een kopie van de verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor en de gecoördineerde

statuten van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 31.07.2014 14389-0008-014
08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 31.10.2013 13652-0478-016
04/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bis het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llI 11111 't II I Ili II 1 iii I fl11

*13020197*

N

RUSSEL

2 2 JAN 2015

Griffie

Ondernemingsar : 0479.46t793

Benaming

tvatuit) : DR. J. LEEMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse Hoogstraat 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel uit het proces-verbaal verleden voor notaris Frans Van Achter, te Halle, op 09 januari 2013, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. J. LEEMAN met maatschappelijke zetel te B-1730 Asse Hoogstraat 30, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer BTW BE (0)479.461.793/RPR Brussel de volgende beslissingen heeft genomen:

TITEL A.

Wijziging van het maatschappelijk doel,

1.Voorafgaand verslag

De Voorzitter wordt door de algemene vergadering ontslagen le-zing te geven van het in de agenda vermelde verslag. De vennoot erkent voorafgaand aan heden een afschrift te hebben ontvangen van het betrokken verslag evenals er kennis van te hebben genomen, zijnde: het verslag van de zaakvoerder opgemaakt ingevolge artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen inzake de omstandige verantwoordiging van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel. Aan dit verslag werd een staat gehecht de dato 12 november 2012 die een samenvatting geeft van de actieve en passieve situatie van de vennootschap.

Het betrokken verslag wordt in bijlage aan de onderhavige akte gehecht na "ne varietur' te zijn ondertekend door de comparante en Ons, Notaris.

2.Bestissing am het maatschappelijk doel te vervangen

Beslissing om het maatschappelijk doet te wijzigen en te ver-vangen zoals voorgesteld onder titel A van de agenda.

TITEL S.

Statutenwijzigingen.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap te wijzigen als volgt:

- artikel 3: toevoeging aan de tekst van dit artikel van de volgende tekst: 'De vennootschap kan eveneens, doch uitslul-tend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, inclusief zakelijke rechten met betrekking tot deze goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar toebehoren te bevorderen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen".

- artikel 29: vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst: "Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal bovendien een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die be-trekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De vereffenaar(s) zal/zullen slechts in functie treden na de bevestiging van zijn/hun benoeming door de algemene vergade-ring, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennoot-schappen.

Zij beschikken over alle machten voorzien door de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bij-zondere toelating van de algemene vergadering. De algemene vergadering mag evenwel op elk moment deze machten beperken door een beslissing genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

Alle activa van de vennootschap moeten worden verkocht tenzij de algemene vergadering hierover anders

------- beslist.

Op de laatste bfz van Luik B vermelden . Recto , Naam en Toedan¬ ghe¬ d van de instrumenterenee notar¬ s hetzij van de persofolntenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening,

Bijlfgëri iïj liëtBéTgisèlï Sfaatibrà-d = 4T02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Sijlageir-bij-het -BelgisclrStaut3ül-atl =-0-4/02/2013-- Annexes du 1VTóiiitëü-r-6éYgë

Indien niet aile aandelen werden volstort op dezelfde manier, moeten de vereffenaars het evenwicht

herstellen vooraleer tot enige verdeling over te gaan, hetzij door bijkomende volstor-tingen te vragen, hetzij door

vooraf betalingen te doen."

TITEL. C.

Uitvoeringsmachten.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

(getekend) Frans Van Achter

Wordt tegelijkertijd neergelegd: een uittreksel uit het voormelde proces-verbaal verleden op 9 januari 2013

cpn de gecoördineerde statuten van de vennootschap.

Op de laatste blz van t UR B versnelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de i ersoloJnieni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 28.09.2012 12601-0083-015
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.05.2011, NGL 30.08.2011 11489-0318-014
09/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 30.08.2010 10525-0379-014
30/09/2009 : BLA124973
14/08/2008 : BLA124973
05/09/2007 : BLA124973
31/08/2006 : BLA124973
28/09/2005 : BLA124973
28/10/2004 : BLA124973
12/02/2003 : BLA124973
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 31.08.2016 16569-0199-017

Coordonnées
DR. J. LEEMAN

Adresse
HOOGSTRAAT 30 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande