DR. J.W. DE KEYSER - CARDIO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. J.W. DE KEYSER - CARDIO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.273.325

Publication

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 29.08.2013 13489-0586-009
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.08.2012 12480-0068-009
26/05/2011
ÿþ Men 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

F 111

~ *11099316*

X16MAI2011

Griffie

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : DR. J.W. DE KEYSER - CARDIO

53 73.32_S

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1652 Beersel (Alsemberg), Meigemheidestraat 15

Onderwerp akte : OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Philippe Vemimmen, te Sint-Genesius-Rode, op

elp tien mei tweeduizend en elf, dat:

De heer DE KEYSER Jan Willem Estrella (nationaal nummer : 380813-009-67), geboren te Etterbeek, op 13 augustus 1938, wonende te 1652 Beersel (Alsemberg), Meigemheidestraat 15, een vennootschap heeft opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam DR. J.W. DE KEYSER - CARDIO, waarvan de maatschappelijke zetel voor het eerst gevestigd wordt te 1652 Beersel (Alsemberg),

eMeigemheidestraat 15.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde, op verantwoordelijkheid van degeneesheer-vennoot die gehouden is de bepalingen van de medische plichtenleer te eerbiedigen. De honoraria voortgebracht door de medische activiteiten ingebracht in de vennootschap van de geneesheer of de geneesheren-vennoten worden geïnd door en voor de vennootschap.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn

;, rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze

;..~ handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap en haar medische roeping te wijzigen.

Te dien einde, doch onder voorbehoud van de toestemming van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, mag de vennootschap deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Elke vorm van commercialisering van de geneeskunde, collusie, direct of indirect, van de dichotomie en overconsumptie is uitgesloten.

Investeringen in roerende en onroerende goederen, die geen verband houden met de uitoefening van de Kunst van het Genezen kunnen worden toegestaan in alle professionele vennootschappen, onder de volgende

e voorwaarden:

- het moet gaan om een bijkomstig doel,

er moet op uitdrukkelijk op gewezen worden dat des activiteiten geen afbreuk mogen doen aan het

burgerlijk karakter van de vennootschap en aan haar prioritaire medische roeping,

'WD het mag in geen geval leiden tot de ontwikkeling van enige commerciële activiteit,

già

eel de wijzen van investering dienen voorafgaandelijk goedgekeurd te worden door alle vennoten, mits een

meerderheid van twee/derden.

Overeenkomstig de Medische Deontologische Code dient de professionele aansprakelijkheid van de

geneesheer verzekerd te worden zodanig dat een herstel van de veroorzaakte schade mogelijk is.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kaptiaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/

honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

door de heer DE KEYSER Jan-Willem, wonende te 1652 Beersel (Alsemberg), Meigemheidestraat 15, ten

belope van honderd (100) aandelen, zijnde het volledige maatschappelijk kapitaal.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek

van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-0814906-49 bij de ING Bank,

zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10 mei 2011 afgeleverd bankattest, dat aan deze akte

zal gehecht blijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van zestienduizend en drie euro en zevenenveertig cent (16.003,47¬ ), zijnde zesentachtig komma nul vier procent (86,04%).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zestienduizend en drie euro en zevenenveertig cent (16.003,47¬ ).

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

indien de vennootschap slechts één vennoot telt, mag deze benoemd worden voor de duur van de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder zorgt ervoor dat de afzonderlijke verantwoordelijkheid van de vennootschap wordt verzekerd. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

De bezoldiging van de geneesheer dient effectief overeen te komen met de door hem geleverde beheersprestaties. Indien andere vennoten toetreden tot de vennootschap, dan kan de bezoldiging van de zaakvoerder niet gebeuren in hun nadeel.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De zaakvoerder die geen aandeelhouder is mag geen medische daden stellenen zal zich moeten verbinden de medische deontologie na te leven, en in het bijzonder het medisch geheim.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden de bepalingen van het vennootschapswetboek na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

ALGEMENE VERGADERING: De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 16u00.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap. teder aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. WINSTVERDELING: Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor zolang het een éénpersoonsvennootschap betreft, voor de duur van de vennootschap: de heer DE KEYSER Jan-Willem, voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennoot-schap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op tien mei tweeduizend en elf en zal worden afgesloten op eenendertig december twee duizend en elf.

EERSTE JAARVERGADERING.

. " Vogr-

" j.,ehouden aan het Belgisch Staatsblad

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar twee duizend en twaalf.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 februari 2011 tot op heden.

VOLMACHT BTW/ONDERNEMINGSREGISTERFORMALWEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de vennootschap SOCORGES, en/of de heer Behagel, te Sint-Genesius-Rode, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondememingsregister en voor de aanvraag van een BTW-nummer. VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd met het enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Handelsrechtbank, ter publicatie.

Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{erfij bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 29.08.2015 15504-0096-009

Coordonnées
DR. J.W. DE KEYSER - CARDIO

Adresse
MEIGEMHEIDESTRAAT 15 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande