DR. JOHAN DEBEUF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JOHAN DEBEUF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.386.655

Publication

24/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

11(ei,w In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc aar Bek Staal I1I iiuuiiuiii

*13019549*













Neergelegd tet griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, dp

DEGWRE ~ ~ 1 JAN. 2013

®3©Z . `3 g SS

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. Johan Debeuf (verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bessenlaan 62 - 3110 Rotselaar

(volledig adres)

QnderwerD akte OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 28/12/2012, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der Registratie, op 07/01/2013, boek 1375 blad 64 vak 11, dat een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam Dr. Johan Debeuf, met zetel te Rotselaar, Bessenlaan 62, voor onbepaalde duur, mits overname van alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, door:

de heer Debeuf Johan Maarten Renaat, geboren te Menen op acht februari negentienhonderd negenenzeventig, gehuisvest te 3110 Rotselaar, Bessenlaan 62.

Het kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 en is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn volledig geplaatst, én volgestort ten bedrage van ¬ 12.400,00, in geld.

De aandelen zijn als volgt onderschreven en ten belope van het volgende bedrag gestort door de enige oprichter, door de heer Debeuf Johan: 100 aandelen of ¬ 18.600,00, volgestort ten belope van ¬ 12.400,00.

Ondergetekende notaris bevestigt dat bedoeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de NV Centea, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 27/12/2012, dat hem is overhandigd,

De vennootschap heeft ais doel: -In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van anesthesie en pijnkliniek, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer. Aile inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geind voor en door de vennootschap, zoals aile uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend. -Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten. -De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot. -Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. -Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake anesthesie en pijnkliniek en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen, -De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald, Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. -De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. -De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die vennoot en dus geneesheer moeten zijn. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Het mandaat van de zaakvoeder is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten. ln geval van meerhoofdigheid van het bestuursorgaan is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar. Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden bij beslissing van de algemene vergadering. De bezoldiging dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten_ Reis, _en .andere kosten doorde.zaakvoerder. gemaakt. in _dienst .van_ de _vennootschap, Op de laatste blz" van luik B vermelden : Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. De kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

Niet-statutaire zaakvoerder: De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen,

Statutaire zaakvoerder: Het ontslag van een statutaire zaakvoerder kan slechts plaatshebben om gewichtige

redenen. Tengevolge van het ontslag van een statutaire zaakvoerder is een statutenwijziging vereist. .

Bestuursbevoegdheid: De (enige) zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap. Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid. Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden. In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen voor niet-medische aangelegenheden, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen,

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder. Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s). Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na iet neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde vrijdag van de maand juni om zestien uur dertig minuten (16.30 u); indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

Schriftelijke besluitvorming: De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere vennoten of schriftelijk hun stem uitbrengen. Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde beslissingen bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen, deze statuten of de medische deontologie,

Verdaging jaarvergadering: Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en rekening houdend met de regels van de deontologische code. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dal blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding; 2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. De benoeming van de vereffenaars moet aan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De voorzitter van de rechtbank van koophandel oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen. Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Bij de vereffening van de vennootschap moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste ais geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de venncotschap dient eveneens verzekerd te worden.

Iedere vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de bepalingen van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten,

Iedere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen. ALS OVERGANGSMAATREGEL eindigt het eerste boekjaar op 31/12/2013. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg plaatsgrijpen in juni 2014.

DE VENNOOTSCHAP OPGERICHT EN HAAR STATUTEN VASTGESTELD ZIJNDE, werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd: de heer Debeuf Johan, voornoemd, De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. VOLMACHTEN

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3010 Leuven, Martelarenlaan 38: -Mevrouw lise Engelen; -Mejuffrouw Jolien Van Aerschot.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

HUGO KUIJPERS, NOTARIS

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 25.09.2015 15602-0499-014

Coordonnées
DR. JOHAN DEBEUF

Adresse
BESSENLAAN 62 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande