DR. K. DELVAUX, FYSISCHE GENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. K. DELVAUX, FYSISCHE GENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.852.663

Publication

28/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15308792*

Neergelegd

26-05-2015

Griffie

0630852663

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Dr. K. Delvaux, fysische geneeskunde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Hugo Van Elslande te Leuven op zesentwintig mei tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam  Dr. K. Delvaux, fysische geneeskunde , met zetel te 3061 Bertem (Leefdaal), Nollekensstraat 17/A, van onbepaalde duur, door:

Mevrouw DELVAUX Katrien Dominique, wonende te 3061 Bertem (Leefdaal), Nollekensstraat 17/A. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00), werd volledig in geld geplaatst, gestort ten belope van VEERTIENDUIZEND EURO (¬ 14.000,00) en is vertegenwoordigd door HONDERD (100) gelijke aandelen, waarop werd ingeschreven door mevrouw DELVAUX Katrien, voornoemd, die een som stortte van VEERTIENDUIZEND EURO (¬ 14.000,00) waarvoor haar alle aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste woensdag van de maand mei om 11 uur. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend zestien. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, artsen-vennoten. Indien een niet-arts tot mede-zaakvoerder wordt benoemd, kan deze enkel instaan voor niet-medische aangelegenheden en mag hij geen lidmaatschapsrechten noch stemrecht hebben op de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Wordt in hoedanigheid van statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap: mevrouw DELVAUX Katrien, voornoemd.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE57 0689 0202 3235 bij Belfius bank geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door deze bank op 19 februari 2015, dat in het dossier van de notaris zal bewaard blijven.

De vennootschap heeft tot doel het beoefenen van de geneeskunde en het exploiteren en het ontwikkelen van de middelen die nodig zijn om de geneeskunde te beoefenen, meer in het bijzonder op het gebied van de fysische geneeskunde, motorische revalidatie en sportgeneeskunde, een

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Nollekensstraat 17 Bus A

3061 Bertem

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

vakgebied dat voorbehouden is voor een arts, gespecialiseerd in deze discipline.

De geneeskunde wordt uitgeoefend door de arts-vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De arts-vennoot verbindt er zich toe haar volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De aandelen zijn ondeelbaar en zijn steeds op naam; zij kunnen slechts door artsen verworven worden, die bevoegd zijn de geneeskunde in België uit te oefenen, op de lijst van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep in de vennootschap actief uitoefenen of zullen uitoefenen. Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar afgekocht worden of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker. Behalve de gevallen door de wet of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regels voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

Indien de vereffenaar geen arts is, moet deze voor de overdracht van de medische dossiers bijgestaan worden door een arts.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP DE NEERLEGGING TER GRIFFIE

DE NOTARIS, Hugo Van Elslande

Tegelijk hiermede neergelegd:

Uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Coordonnées
DR. K. DELVAUX, FYSISCHE GENEESKUNDE

Adresse
NOLLEKENSSTRAAT 17, BUS A 3061 LEEFDAAL

Code postal : 3061
Localité : Leefdaal
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande