DR. K. MARIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. K. MARIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.537.740

Publication

17/09/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 11.09.2014 14583-0541-011
30/01/2014
ÿþ mod 11.1

f= " ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Hill



Neergelegd tel griffie der

1,RechUo=,nkvan Koophandel

te Leuven, de 2 1

05 GR1FFIEF ,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0810.537.740

Benaming (voluit) : DR. K. MARIS

:1

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerljke Professionele Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : EEKHOORNLAAN 26

3110 Rotselaar

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: REGIME ARTIKEL 537 WIB  ; KENNISNAME UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE  AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te Herent, op 27 december 2013, geregistreerd te Haacht, vier bladen geen verzendingen, op 3 januari daarna, boek N80 blad 60 vak 8, tegen het recht van vijftig euro (E 50,00), dat de buitengewone algemene :I vergadering van de vennoten van de burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. K. MARIS" als volgt heeft beslist; EERSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, honderd achtentwintigduizend tweehonderd tweeënveertig euro (128.242 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering van 16 mei 2012. TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, honderd achtentwintigduizend tweehonderd tweeënveertig euro (128.242 EUR) bedraagt.

DERDE BESLISSING: KENNISNAME BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 4 DECEMBER 2013.

De vergadering beslist kennis te nemen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap de dato 4 december 2013, waarin werd beslist tot uitkering van een tussentijds bruto dividend van honderd achtentwintigduizend euro (128.000 EUR) en waarbij de enige vennoot individueel en vrijwillig de intentie heeft geuit om haar schuldvordering op de vennootschap ten ,; belope van haar deel in het tussentijdse dividend  weliswaar mits inhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing  integraal te incorporeren in het maatschappelijk kapitaal van de

vennootschap overeenkomstig het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft ,' op de vennootschap ten belope van haar deel in het tussentijdse dividend.

De enige vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek

inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VIERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen '

Verso " Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot, aanwezig zoals vermeld, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 4 december 2013, opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E. CLUKKERS Bedrijfsrevisor", met zetel te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 A/8, vertegenwoordigd door de heer Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk ais volgt:

"Ondergetekende, Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F. Clukkers Bedrijfsrevisor" met maatschappelijke zetel in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, ° verklaart, in uitvoering van artikel 312 en 313 van het Wetboek van Vennootschappen, het vereiste nazicht te hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, inzake de vooropgestelde inbreng in natura ad 115.200, 00 ¬ , ter gelegenheid van een kapitaalsverhoging bij de Bvba "Dr. K. Maris" in het kader van artikel 537 van het WIB en onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun intentie om het kapitaal te verhogen ook daadwerkelijk uitvoeren.

Mijn besluitverklaring is als volgt

dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controle normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor de inbreng in natura en dit in de vorm van een beperkt nazicht,

dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng,

dat de beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid, "

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

dat de kapitaalsverhoging door inbreng in natura 115.200, 00 ¬ bedraagt waarvoor 201 aandelen worden uitgegeven zodoende dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding rechtmatig en bilpk is. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Gedaan ter goeder trouw Leuven, 4 december 2013 Voor de Bvba

F. Clukkers Bedrijfsrevisor

(get.)

Frédéric Clukkers

Vertegenwoordigend vennoot Bedrijfsrevisor"

Weerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek lnkomstenbe(astingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd vijftienduizend tweehonderd euro (115.200 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) te brengen op honderd drieëndertigduizend achthonderd euro (133.800 EUR), door de uitgifte van tweehonderd en één (201) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de , bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent

Op de Laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

~,-

mod 49.9

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

(90%) van de vordering tot uitkeringsvan het tussentijds dividend, die zijheeft ten laste ven de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten faste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige,vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderd vijftienduizend tweehonderd euro (115.200 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) als roerende voorheffing worden

ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die aanvaardt, de tweehonderd en één (201) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ZESDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd vijftienduizend tweehonderd euro (115.200 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd drieëndertigduizend achthonderd euro (133.800 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd en één (301) aandelen zonder nominale waarde.

ZEVENDE BESLISSING: AANPASSING DER STATUTEN.

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen, als volgt:

*Artikel 5. van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd drieëndertigduizend achthonderd euro (133.800 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd en één (301) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/driehonderd en eerste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn genummerd van 1. tot en met 301.

Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 18 maart 2009 met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde.

Op 27 december 2013 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen verhoogd tot honderd drieëndertigduizend achthonderd euro,

vertegenwoordigd door driehonderd en één aandelen zonder nominale waarde."

Daarnaast beslist de vergadering alle verwijzingen naar de woorden "geneesheer" of "geneesheren" in de statuten te schrappen en te vervangen door de woorden "arts" of "artsen".

ACHTSTE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

NEGENDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE ADMiNISTRATIE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCS Accountants" te 3200 Aarschot, Amerstraat 147, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besruiten.

TIENDE BESLISSING: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te neggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de notulen,

-verslagen (bestuursorgaan + revisor) en

-de gecoördineerde statuten.

~ Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

















mod t t,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(cjn(on) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

24/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 17.10.2012 12612-0404-011
07/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.05.2011, NGL 31.10.2011 11595-0372-011
07/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.09.2010 10565-0147-011
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.05.2015, NGL 30.09.2015 15637-0453-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 30.08.2016 16543-0414-011

Coordonnées
DR. K. MARIS

Adresse
EEKHOORNLAAN 26 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande