DR. K. VANRYKEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. K. VANRYKEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.634.430

Publication

14/11/2012
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~. ~q :

,-.









Voor- . behouden aan hek Belgisch Staatsblad

N ~NIIII IiI'iI III N .. .

*12184885* ivIrm





Griffie



Ondernemingsar : {1833634434]

Benaming (voluit) : DR. K., VANRYKEL

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : kerkstraat 10

1840 Londerzeel

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  AANPASSING VAN DE STATUTEN OM ZE IN OVEREENSTEMMING TE BRENGEN MET DE BEMERKINGEN VAN DE

;! ORDE VAN GENEESHEREN

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op zestien oktober tweeduizend en twaalf, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op tweeëntwintig oktober tweeduizend en twaalf, boek 232 blad 72 vak 3, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur ai. C. Van Eisen.";

BLIJKT dat:

- doorheen de statuten de termen "neuroloog-pediater" of "geneesheer-neuroloog-pediater" vervangen werden door te term "kindergeneesheer", waarbij het doel van de vennootschap gewijzigd werd als volgt:

"De vennootschap heeft doel : de uitoefening van de geneeskunde in de ruimste zin van het woord en als kindergeneesheer in het bijzonder, alsmede het stellen van alle handelingen die ermee verband houden in zover ze conform zijn met de richtlijnen opgesteld door de Orde van Geneesheren en goedgekeurd door deze, iï zoals onder meer huur, koop, onderhoud en beheer van alle toestellen en benodigdheden dienstig voor de geneesherenpraktijk in het algemeen en die van de kindergeneesheer in het bijzonder.

De uitoefening van de geneeskunde gebeurt door de vennoten zelf, in naam en voor rekening van de vennootschap. Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het medisch geheim, de vrije keuze van geneesheer door de patiënt, de therapeutische vrijheid, de waardigheid en de onafhankelijkheid van het beroep blijven gewaarborgd.

Bovendien is het de vennootschap verboden, overeenkomsten af te sluiten die voor een geneesheer in het algemeen verboden zijn.

De vennootschap kan elle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor !zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, moeten de vennoten met unanimiteit van stemmen de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid bepalen,"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

;: ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

: - expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Op de ]ritste Dix van Luik B vermeiden : Recto . Naar en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de persa(e)n(en) bevoegd de rschtopsrsccn ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naaai en handteksning

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/10/2011
ÿþMatl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe dir

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 8 SEP. 2011 DDrJFFIER,

Iltit 1111 tOit ilt i t i I ll tilt ti

" 11152200"

vi beha aai Bel Staa

NI

Ondernemingsnr: 0833634430

Benaming

(volglit) : DR. K. VAN RYKEL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Windmolenveldstraat 58

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst naar Kerkstraat 10 te 1840 LONDERZEEL met ingang vanaf 1 juni 2011.

K. VAN RYKEL,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301081*

Neergelegd

10-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): DR. K. VANRYKEL

0833634430

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3000 Leuven, Windmolenveldstraat 58 bus 201

Onderwerp akte: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op negen februari

tweeduizend elf, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde persoon een burgerlijke vennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  DR. K. VANRYKEL .

2. De vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Windmolenveldstraat 58 bus 201.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. De vennoot/oprichter is mevrouw VANRYKEL, Katrien Monique Gaston Maria, wonende te 3000 Leuven, Windmolenveldstraat 58 bus 201.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt. Het is tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro gestort.

Mevrouw Katrien Vanrykel, voormeld, heeft zich verbonden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro bij te storten.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend twaalf.

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de bestemming ervan bepaalt. Tot vorming van een reserve kan evenwel slechts besloten worden met éénparigheid van stemmen.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

9. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: mevrouw Katrien Vanrykel, voormeld.

De opdracht geldt voor een duur van tien jaar en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 12 der statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd : de heer Dirk Gilbert Coudijzer, advocaat, wonende te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Van Der Meydenstraat 40, om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met :

-inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen daarvan in de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket;

- neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het nemen van inschrijving(en) latere wijzigingen en schrappingen als BTW-plichtige en bij de directe belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap bij zelfde fiscale administraties;

- de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

10. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

11. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

 De vennootschap heeft tot doel : de uitoefening van de geneeskunde in de ruimste zin van het woord en als neuroloog-pediater in het bijzonder, alsmede alle handelingen die ermee verband houden in zover ze conform zijn met de richtlijnen opgestelde door de Orde van Geneesheren en goedgekeurd door deze, zoals onder meer huur en verhuur, koop en verkoop, onderhoud en beheer van alle toestellen, benodigdheden dienstig voor de geneesherenpraktijk in het algemeen en als neuroloog-pediater in het bijzonder.

De uitoefening van de geneeskunde gebeurt door de vennoten zelf, in naam en voor rekening van de vennootschap. Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het medisch geheim, de vrije keuze van geneesheer door de patiënt, de therapeutische vrijheid, de waardigheid en de onafhankelijkheid van het beroep blijven gewaarborgd.

Bovendien is het de vennootschap verboden, overeenkomsten af te sluiten die voor een geneesheer in het algemeen verboden zijn.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, moeten de vennoten met unanimiteit van stemmen de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid bepalen.

12. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar worden gehouden op de tweede dinsdag van de

maand mei om eenentwintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de

statuten de volgende bepalingen bevatten.

 Een vennoot kan zich op de algemene vergadering door een medevennoot laten vertegenwoordigen;

iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : - expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. K. VANRYKEL

Adresse
KERKSTRAAT 10 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande