DR. KARINA PHILIPS, DERMATOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KARINA PHILIPS, DERMATOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.676.684

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 30.07.2014 14360-0339-009
02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 28.08.2013 13473-0051-009
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 31.07.2012 12355-0507-008
31/03/2011
ÿþ MoQ 2.1

lut D In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



2 1 MAR. 2011

CRUSs`e

+~. ~[`-

Griffie

Voor-

behouden aan het  Belgisch _

Staatsblad

'11098592"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Dr. Karina PHILIPS, Dermatologie

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 1820 Steenokkerzeel, Mulslaan 13 bus 0001

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

UIT EEN AKTE verleden voor notaris Patrick Van den Weghe te Kessel-Lo op 17 maart 2011, aangeboden; ter registratie Leuven 2, BLIJKT DAT:

Mevrouw PHILIPS Karina, arts, geboren te Dendermonde op dertien april negentienhonderd drieënzeventig,; wonende te 3078 Kortenberg, Hoekstraat 35, is overgegaan tot de oprichting voor onbepaalde duur, van een: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder: de naam "Dr. Karina PHILIPS, Dermatologie" met zetel te 1820 Steenokkerzeel, Mulslaan 13 bus 0001, en:

" waarvan het geplaatst kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, volledig onderschreven en volstort door genoemde: oprichtster, waarvoor zij 186 aandelen kreeg die heel het maatschappelijk kapitaal verteganwoordigen, zoals; blijkt uit een bankattest van KBC, dat door mij, notaris, bewaard zal worden samen met het financieel plan.

De vennootschap heeft als doel: De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, met: specialisatie dermatologie, venerologie, flebologie, de behandeling van contactallergieën en fototherapie,: overeenkomstig de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening, in naam en voor rekening van de: vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, onder meer betreffende het; beroepsgeheim. De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen; Zij heeft meer bepaald tot doel de hiertoe: nodige middelen ter beschikking te stellen van de vennoten, de inning van de erelonen en het dragen van de" uitgaven van deze activiteit, de verwezenlijking van de professionele bijscholing en internationale contacten, het: inrichten van een medische bibliotheek, het verschaffen van alle materiële, technische, administratieve en financiële organisatie en infrastructuur. De activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met: inachtname van wettelijke en administratieve regels terzake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim,; doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van: de geneeskunde en collusie te weren. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een; gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere; geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. In het algemeen mag de vennootschap geen overeenkomsten afsluiten, die voor een geneesheer verboden zijn. De vennootschap zal; niet zelf de geneeskunde beoefenen. Dit zal enkel gebeuren door de door de vennootschap aangewezen; vennoot (vennoten), wiens professionele aansprakelijkheid onbeperkt is. De geneesheer-vennoot verbindt er zich toe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen. De vennootschap heeft tevens tot? doel het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, te beheren en' oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken en op voorwaarde dat deze: handelingen het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang brengen. Wanneer de; vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel worden nagestreefd nadat het schriftelijk.: akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale raad van de Orde van Geneesheren: meegedeeld werd.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd); heeft de meest uitgebreide machten en bevoegdheden om, in naam van de vennootschap op te treden, zowel' als eiser dan als verweerder, en alle daden van bestuur en beschikking te stellen, met uitzondering van die' handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder kan: lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een: reeks bepaalde rechtshandelingen van niet-medische aard zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de; vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Statutair zaakvoerder: Op heden wordt: aangesteld tot statutair zaakvoerder voornoemde mevrouw PHILIPS Karina. Zoals uiteengezet geldt haar; aanstelling voor de duur van de vennootschap, en oefent zij deze functie bezoldigd uit, wat zij expliciet: aanvaardt.

_....__.

~~___..__....__.._.........__....

~ ~ 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden .aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand mei om vijftien uur (15u00). Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al of niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december daaropvolgend van ieder jaar. Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen van alle geneesheren-vennoten, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Het nettoprovenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op 31 december 2011, en zal alle verrichtingen en boekingen omvatten, ontstaan of verschuldigd sinds 01 januari 2011, zodat er retroactieve werking wordt vastgesteld zoals hieronder uiteengezet. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2012.

Er wort geen commissaris benoemd.

Retroactiviteit: De vennootschap is verbonden en gehouden door alle handelingen van de oprichter, mevrouw PHILIPS Karina, die in het kader van het voormeld doel zijn gesteld en die aanleiding geven tot betalingen vanaf één januari tweeduizend en elf, ongeacht de prestatiedatum, zodat al deze handelingen en prestaties van gemelde oprichter dienen gezien te worden als gesteld voor rekening en in naam van de heden opgerichte vennootschap, in uitvoering van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

Volmachten:

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan genoemde zaakvoerder, dan wel aan de heer VAN DEN BREMT Achille, accoutant, kantoorhoudende te 3020 Herent, Overstraat 5, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister of de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) De Notaris,

SAMEN HIERMEE NEERGELEGD: expeditie

Patrick Van den Weghe

Notaris

L. Ruelensstraat 54

3010 Kessel - Lo

Tél. 016/25.71.22

Fax. 016126.19.38

Ernaii : patrick.vandenweghe@notaris.be

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 23.07.2015 15327-0595-009

Coordonnées
DR. KARINA PHILIPS, DERMATOLOGIE

Adresse
MULSLAAN 13, BUS 0001 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande