DR. KATRIEN MERTENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KATRIEN MERTENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.091.066

Publication

30/06/2014
ÿþ Mod P DE 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1111111111,11111ijlijle11111111

Ondememingsnr 0840.091.066

Benaming (voluit) : Dr. Katrien Mertens

(verkort);

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Steenweg 75, 3440 Zoutleeuw, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Verslag Quasi-inbreng

Tekst

Bij de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten, gehouden op 13 mei 2014 werden de verrichtingen van de quasi-inbreng goedgekeurd.

In toepassing van artikel 220 en 222 van het wetboek van vennootschappen worden

onderstaande verslagen neergelegd:

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor BDO bedrijfsrevisoren Burg. Venn. o.v.v. CVBA,

gelegen te Prins-Bisschopssingel 36/3, 3500 Hasselt "

Opgemaakt te Zoutleeuw, 13 mei 2014

Katrien Mertens

zaakvoerder

Op de laatste blz. van-Luik g vormeaden : 'Recto Marn , aïirlèTriir'rîéi-ife-rWriffe ridgirs-. - riFtFIFfdri-dê - 15bïs-ciTdiriCe

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

NEERGELEGD

I 9 Mi 2014

Griffie Rechtbank ve.koophandei

te arew.

20/10/2011
ÿþ mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc III 911~IIVIII~ IIIIIIIp ia Neergelegd ter griffie der

aan hr *11159055* Rechtbank van Koophandel

Belgis Staatsb te Leuven, de RIF

1 0 ne 2011

DE Det

urne



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : O Pb~-{L~ O 34 M. Q ~~ ~

Benaming : Dr. Katrien Mertens

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg 75

3440 Zoutleeuw

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Christophe NOLENS te Sint-Truiden op 5 oktober 2011,;: ter registratie aangeboden, blijkt dat Mevrouw MERTENS Katrien Margareta Adrienne,; ongehuwd, geboren te Dendermonde op 16 juni 1967, wonend te 3440 Zoutleeuw, Steenweg- 75 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te hebben opgericht onder de naam "Dr. Katrien Mertens" met zetel te 3440:: Zoutleeuw, Steenweg 75 met een onbeperkte duur, met als maatschappelijk doel:

- de uitoefening door de geneesheer-vennoot van zijn volledige medische activiteit ale geneesheer (pediatrie in het bijzonder) in naam en voor rekening van de vennootschap,r rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer, en onder de specifieker beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat de inning van erelonen door en voor de vennootschap, dei; eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende; bestuursactiviteiten, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteit:: voortvloeiende uitgaven.

In dit kader: - het verstrekken van adviezen en raadgevingen;

- het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van;: voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat;

- aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines.

- de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn discipline bij te blijven;

- met het oog op een optimale professionele samenwerking:

# het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren, en het aangaan van': (kosten)associaties, professionele vennootschappen, middelenvennootschappen en verenigingen zonder winstoogmerk;

# vennoot zijn van een (kosten)associatie of een middelenvennootschap van geneesheren,;; lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren;

# toetreden tot een (kosten)associatie, een professionele vennootschap met; rechtspersoonlijkheid, een middelenvennootschap of een vereniging zonder winstoogmerk.

- het optimaal beheer van reserves als een goed huisvader en het veilig steilen ervan.

Zij mag in het algemeen, alle burgerlijke, roerende of onroerende, financiële handelingen;` verrichten die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar;: maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken. Zij kan alle roerende`. beleggingen doen en belang nemen bij wijze van vereniging, inbreng of fusie, inschrijving,:; deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle bestaande of nog op te richten;: vennootschappen en ondernemingen. Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste twee/derde meerderheid schriftelijk vast te leggen

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard mogen zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigingen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een twee/derde meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd.

" De vennootschap kan als bijkomstig doel optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere doktersvennootschappen.

Dit alles mits inachtneming de regels van de medische deontologie.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld bij de oprichting op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in HONDERDZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal, waarop volledig in geld ingeschreven werd en dat volstort werd bij deze oprichting ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

" Het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbrengen in geld voor de oprichting van de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de

vennootschap in oprichting geopend bij Dexia Bank onder nummer 068-8936226-31. "

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten, "zaakvoerder(s)" genoemd, die steeds de hoedanigheid van geneesheer moet hebben met dezelfde of .aanverwante specialiteit, ingeschreven bij de Orde van Geneesheren.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, evenwel onverminderd de bepalingen hierna.

Wat de vertegenwoordigingsbevoegdheid betreft, worden alle rechtsvorderingen in naam van de vennootschap en alle handelingen die de vennootschap verbinden, inbegrepen deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, alsook alle machten en volmachten, om geldig en tegenstelbaar aan de vennootschap te zijn, getekend door:

- hetzij één zaakvoerder,

- hetzij door elk ander persoon handelend krachtens en binnen de perken van de aan hem geldig toegekende machtsafvaardiging, met opgave van de hoedanigheid waarin zij handelen. Indien deze machtsafvaardiging gaat over medische handelingen of dossiers/gegevens van patienten dan kan dan de machtsafvaardiging enkel gebeuren aan personen die de ? hoedanigheid van geneesheer hebben.

De zaakvoerder(s) moeten zijn/hun hoedanigheid vermelden wanneer hij/zij namens de vennootschap teken(t)(en).

Werd benoemd als niet-statutair zaakvoerder : mevrouw Katrien MERTENS, voornoemd, geneesheer, voor twintig (20) jaren.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar begint vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op 31 december 2012.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief op de laatste vrijdag van de maand mei om eenentwintig uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2013.

Op het resultaat bepaald overeenkomstig de boekhoudkundige bepalingen wordt eerst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het ° reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van-bepaalt,. wel _verstaan_zijnde. dat.ieder aandeel- recht heeft. .op .een . gelijk. deel_in_de. verdeling:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

van de winsten. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening

houdend met het doel van de vennootschap

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst

aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd

terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun

aandelen.

Er werd geen commissaris aangesteld.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Notaris Christophe Nolens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 02.10.2015 15635-0377-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16556-0334-012

Coordonnées
DR. KATRIEN MERTENS

Adresse
STEENWEG 75 3440 ZOUTLEEUW

Code postal : 3440
Localité : ZOUTLEEUW
Commune : ZOUTLEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande