DR. KRISTEL WAUTERS, CARDIOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KRISTEL WAUTERS, CARDIOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.332.250

Publication

07/10/2014
ÿþ'

mod 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

111111Lilill

V beh

aa

Bel Staa

UI

H

Ondernemingsnr 05(3 33z

Benaming (voluit) : DR. KR1STEL WAUTERS, cardiologie

(verkort):

Rechtsvorm BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel TRIOHOFSTRAAT 98

1850 GRIMBERGEN

Onderwerp akte :OPRICHTING

i!

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Thibault VAN BELLE, te Zomergem, op 15 september 2014,1 afgeleverd voor registratie, dat:

Mevrouw WAUTERS Kriste! Odette Marcel, arts, geboren te Vilvoorde op acht mei negentienhonderd: zesenzeventig, rijksregisternummer 76.05.08-048.82, kientiteitskaartnummer 591.8251122,16, ongehuwd, wonende te 1850 Grimbergen, Triohofstraat 98.

VORM  NAAM,

!! een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidii

heeft opgericht onder de benaming << DR. KRISTEL WAUTERS, cardiologie >>

i"

" : De overneming van de huidige op te richten vennootschap zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

INSCHRIJVING VOLSTORT1NG.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

;i Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant, mevrouw WAUTERS Kristet, voornoemd, verklaarde en erkende zich ingeschreven te hebben!; !i voor deze honderd (100) aandelen en te hebben volgestort voor achttienduizend zeshonderd euro 18.600,00).

BANKATTEST.

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening, bij BNP PARIBAS FORTIS Bank,!i kantoorhoudende te Zomergem, dragende rekeningnummer BE98 0017 3616 3893.

Zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op vijftien september tweeduizend en veertien afgeleverd" ! bankattest, welk attest in het dossier van de notaris wordt bewaard.

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1850 Grimbergen, Triohofstraat 98, Vervolgens, en dit vanaf één ; januari tweeduizend vijftien, wordt de zetel gevestigd te 9971 Kaprijke, Lembeke, Scheutbos 6.

;i DOEL

De vennootschap heeft tot doel tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot of de artsenvennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de;i geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim. De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te;; bevorderen, op voorwaarde dal deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap; ;! te wijzigen. Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven:; zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot. De arts-vennoot of de artsen-!:

;i vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. i!

1;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

neergetegd/ontvangen op

26 SEP. 2014

ter gele vanrccbt' Oiklederlandstalige i' van knophandel Brussei

mai 11.1

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de ; vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Mits inachtname van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven en die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

Elke geneesheer-vennoot zal de andere vennoot of vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De artikels 39 en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de beëindiging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Onverminderd de gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Verkrilping van rechtspersoonlijkheid.

De overneming van de huidige op te richten vennootschap zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, §4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris heeft de vennootschap erop attent gemaakt dat het aangewezen is om aile daden en verbintenissen gesteld vanaf heden tot op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, aangegaan voor rekening van onderhavige vennootschap als toekomstige rechtspersoon onder de opschortende ! voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig voormeld artikel van het Wetboek van Vennootschappen, uitdrukkelijk door de vennootschap als rechtspersoon over te nemen en te bekrachtigen binnen de twee maanden vanaf de oprichtingsakte.

Artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris heeft de oprichter ingelicht omtrent de draagwijdte van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen, dat bepaalt dat een oprichter slechts van één enkele besloten vennootschap met ; beperkte aansprakelijkheid de enige vennoot kan zijn en dat hij geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De oprichter heeft verklaard dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één juli tweeduizend veertien, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

KAP1TAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

; Elk aandeel geeft gelijk recht bij de verdeling van de winsten en van de opbrengst van de vereffening.

De aandelen zijn steeds op naam; zij kunnen slechts verworven worden door artsen die op de lijst van de Orde ! van Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen in de

!

vennootschap.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

Indien men kiest voor splitsing van aandelen in naakte eigendom en vruchtgebruik gelden de volgende regels. ln afwijking van voorgaande paragraaf, mag de naakte eigenaar van de aandelen val (zonder toestemming van de bestaande vennoten) worden overgedragen aan de echtgeno(o)t(e) van de overdrager en aan de bloedverwanten in de rechte neerdalende lijn van de overdrager, De overdracht van de naakte eigendom aan niet-artsen is onderworpen aan de volgende cumulatieve voorwaarden:

-De voorafgaandelijke goedkeuring van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren;

-Het vruchtgebruik van de aandelen dient in het bezit te zijn van de personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap;

gak.oigenaaris gon neturtijke..getsgse

Op de laatste blz. van j.i},B B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

r-De naakte eigenaar wordt nominatief aangeduid in de statuten:

-Elke inmenging van niet-artsen in de uitoefening van de geneeskunde en het artsenberoep is verboden;

-Indien de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar een einde willen maken aan de splitsing, kan dit enkel in de

richting van de arts-vruchtgebruiker,

-indien bij overlijden van de vruchtgebruiker de naakte eigenaar de volle eigendom verkrijgt, dient hij ;

onmiddellijk de aandelen over te laten aan een arts of het doel van de vennootschap te wijzigen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende

aandelen;

2< de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de

rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De verdeling der aandelen onder de artsen-vennoten mag niet beletten dat elke arts-vennoot een normale

vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de

vennootschap.

De aandelen van de enige vennoot mogen op straffe van nietigheid slechts worden overgedragen onder

levenden en overgaan wegens overlijden, aan artsen die in het kader van de vennootschap hun beroep actief

uitoefenen of zullen uitoefenen.

Indien dit bij overgang onder levenden niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk gemeld worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van

Geneesheren.

Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen

enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden

aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd bill%

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot

toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het

overlijden van de enige vennoot de procedure tot wijziging van de statuten met onder andere de aanpassing

van de naam en het maatschappelijk doel wordt gestart en ten laatste beëindigd binnen de vijf maanden, zodat

elke verwijzing naar een geneeskundige activiteit uit de statuten verdwijnt.

De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken van

een inbreng of quasi-inbreng in een artsenvennootschap en van een overdracht aan een artsenvennootschap.

Zowel inbreng, quasi-inbreng als overdracht moeten door een schriftelijke overeenkomst worden geregeld en

meegedeeld aan de Orde van Geneesheren. Door deze overeenkomst mag geen afbreuk gedaan

worden aan de deontologische verplichtingen van de betrokken geneesheren<

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten.

Bovendien moet de overnemer eveneens een arts zijn die in het kader van de vennootschap zijn beroep actief uitoefent of zal uitoefenen.

De geneeskunde wordt uitsluitend door de arts-vennoot of de artsen-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten en ook de aansprakelijkheid van de vennootschap dient verzekerd te zijn.

Elke arts-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Wordt een vennoot geschorst, dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen<

De getroffen schikkingen betreffende de continuïteit van de zorg dienen te worden meegedeeld aan de Provinciale Raad waartoe de arts behoort.

Rekening houdend met de professionele autonomie van de arts dienen alle artsen-vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

BESTUUR<

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd, met de meest uitgebreide machten, en dit voor de duur van de vennootschap:

Mevrouw WAUTERS Kristel, voornoemd, die verklaart haar opdracht te aanvaarden, en die eveneens verklaart dal de uitoefening van deze functie haar niet verboden is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voort

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hemieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Een gevolmachtigde kan slechts over één volmacht beschikken.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet artsen delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarlijkse algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap. BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

W1NSTVERDELING.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1 tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

ONTE3INDING EN VEREFFENING,

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel zeven.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten,

De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s),

OVERGANGSBEPALINGEN.

Het eerste boekjaar loopt bij wijze van uitzondering vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend vijftien, met dien verstande dat alle. handelingen gesteld vanaf één juif tweeduizend veertien gedaan zijn geworden voor de vennootschap in - oprichting.

De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden op de derde maandag van de maand juni in tweeduizend zestien.

Het begin der werkzaamheden van de vennootschap vangt aan bij haar inschrijving in het register der ! burgerlijke vennootschappen.

Alle door de comparant in naam van de vennootschap sinds één juli tweeduizend veertien gedane of afgesloten verrichtingen, zullen worden beschouwd als gedaan voor rekening, ten bate en voor risico's van huidige vennootschap.

BIJZONDERE VOLMACHT,

Onder de opschortende voorwaarde van de neeriegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, werd door de comparant aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERENIGDE ACCOUNTANTS" met zetel te 3960 13ree, Kloosterpoort 14, de nodige machten verleend om aile formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

h Voor«.. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

'' ,,,Voor«,,., behouden aan het Belgisch Staatsblad

moc111.1

te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.)Notaris THIBAULT VAN BELLE.

Tegelijk hiermede werd neergelegd

Een expeditie van de oprichtingsakte van 15 september 2014, met inbegrip van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/02/2015
ÿþmua

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nee gelegdlontvangen op

.'é

er griffie van de landstaiige rechloank van kapmid '

"

I~ 1110111 iM

1 2 FR 2015

Ondernemingsnr : 0563.332.250

Benaming

(voluit) : DR. KRISTEL WAUTERS, CARDIOLOGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Triohofstraat 98, 1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke Zetel

Op een bijzondere algemene vergadering gehouden d.d. 15 januari 2015 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, Triohofstraat 98 te 1850 Grimbergen werd volgende beslissing genomen en goedgekeurd met eenparigheid van stemmen:

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van Triohofstraat 98, 1850 Grimbergen naar Scheutbos 6 9971 Lembeke met ingang van 01 januari 2015.

Wauters Kristel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. KRISTEL WAUTERS, CARDIOLOGIE

Adresse
TRIOHOFSTRAAT 98 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande