DR. LEEN WOUTERS, KINDERNEUROLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LEEN WOUTERS, KINDERNEUROLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.436.571

Publication

10/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

08-04-2015

Griffie

*15306281*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628436571

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dr. Leen Wouters, kinderneuroloog

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op acht april tweeduizend vijftien, neer te leggen ter registratie, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam  Dr. Leen Wouters, kinderneuroloog , met zetel te 3050 Oud-Heverlee, Waversebaan 220, van onbepaalde duur, door mevrouw WOUTERS Leen Louisa Ghislaine, wonend te 3050 Oud-Heverlee, Waversebaan 220.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), werd volledig in geld geplaatst, gestort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) en is vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen, waarop werd ingeschreven door mevrouw WOUTERS Leen, voornoemd, die een som stortte van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) waarvoor haar alle aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort.

Met een boekjaar dat begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het volgende kalenderjaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig maart tweeduizend zestien. De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste september om twintig uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering heeft plaats op 1 september 2016.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren vennoten.

Indien een niet-geneesheer tot mede-zaakvoerder wordt benoemd, kan deze enkel instaan voor niet-medische aangelegenheden en mag hij geen lidmaatschapsrechten noch stemrecht hebben op de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Wordt in hoedanigheid van zaakvoerder benoemd voor maximum 20 jaar, hernieuwbaar, binnen de vennootschap: mevrouw WOUTERS Leen, voornoemd

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE45 7340 4087 4189 bij KBC Bank geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door deze bank op 19 maart 2015, dat in het dossier van de notaris zal bewaard blijven.

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, in bijzonder pediatrie en kinderneurologie, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels

Onderwerp akte :

Waversebaan 220 3050 Oud-Heverlee

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de geneeskundige plichtenleer. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

- zij heeft meer bepaald tot doel de hiertoe nodige middelen ter beschikking te stellen van de vennoten, de inning der erelonen en het dragen van de uitgaven van deze activiteit, de verwezenlijking van de professionele bijscholing en internationale contacten, het inrichten van een medische bibliotheek, het verschaffen van alle materiële, technische, administratieve en financiële organisatie en infrastructuur;

- de activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met inachtneming van wettelijke en administratieve regels ter zake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van de geneeskunde en collusie te weren;

- de vennootschap mag geen overeenkomsten afsluiten, die voor een geneesheer verboden zijn; - de vennootschap zal niet zelf de geneeskunde beoefenen; de geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap;

- de geneesheer-vennoot verbindt zich er toe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen;

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende en onroerende goederen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen; - deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook; - tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een twee/derde meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd.

De aandelen zijn ondeelbaar en zijn steeds op naam; zij kunnen slechts door geneesheren verworven worden, die bevoegd zijn de geneeskunde in België uit te oefenen, op de lijst van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep in de vennootschap actief uitoefenen of zullen uitoefenen. Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar afgekocht worden of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker, totdat één enkele eigenaar is aangeduid die voldoet aan de voorwaarden om als vennoot te worden toegelaten.

Behalve de gevallen door de wet of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regels voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

Indien de vereffenaar geen arts is, moet deze voor de overdracht van de medische dossiers bijgestaan worden door een arts.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP DE NEERLEGGING TER GRIFFIE

DE NOTARIS, Isabelle Mostaert

Tegelijk hiermede neergelegd:

Uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Coordonnées
DR. LEEN WOUTERS, KINDERNEUROLOOG

Adresse
WAVERSEBAAN 220 3050 OUD-HEVERLEE

Code postal : 3050
Localité : OUD-HEVERLEE
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande