DR. LOUIS KINNEN HEELKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LOUIS KINNEN HEELKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.568.555

Publication

22/08/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304684*

Neergelegd

20-08-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537568555

Benaming (voluit): Dr. Louis Kinnen Heelkunde

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3090 Overijse, Sint-Annastraat 95

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op acht augustus tweeduizend dertien heeft de heer KINNEN Louis Albert, geboren te Elsene op 24 februari 1949, wonende te 3090 Overijse, Sint-Annastraat 95, een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) met benaming Dr. Louis Kinnen Heelkunde, en met zetel te 3090 Overijse, Sint-Annastraat 95 opgericht.

De duur van deze vennootschap is een onbeperkte duur.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro,

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld.

Het is door de oprichter volledig geplaatst en volledig volgestort. Hij ontvangt 186 aandelen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 18.600,00 euro werd gedeponeerd op bankrekening 363-1195617-35 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap ING België.

De vennootschap heeft tot doel :

1) de uitoefening door de geneesheer-vennoot van zijn volledige medische activiteit als geneesheer-algemeen chirurg in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer, en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

2) Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

3) Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

4) de aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines.

5) De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn disciplines bij te blijven.

6) Met het oog op de optimale professionele samenwerking :

a. vennoot zijn van een (kosten) associatie of een middelenvennootschap van geneesheren, lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren;

b. toetreden tot een (kosten) associatie, een middelenvennootschap of een vereniging zonder winstoogmerk;

c. de vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orden van Geneesheren meegedeeld werd.

d. De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die de verwezenlijking van het doel bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

7) Het optimaal beheer van de reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan. Mits inachtneming van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

8) Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, mogen ook door de vennootschap niet afgesloten worden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering.

Alleen geneesheren-vennoten kunnen zaakvoerder van de vennootschap zijn.

Indien er slechts één vennoot is kan hij als statutair zaakvoerder worden benoemd, voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Dokter Kinnen Louis is statutair zaakvoerder van de vennootschap voor de duur van tien jaar en voor zover hij op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap en voor zover hij de enige vennoot is.

Luik B - Vervolg

Indien er meer dan één vennoot is worden de zaakvoerders benoemd voor een maximumduur van zes jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap.

Zij zijn herbenoembaar.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd op elk van de volgende wijzen:

a) door de zaakvoerder, die als er meer dan één zaakvoerder is, gezamenlijk bevoegd zijn de vennootschap te vertegenwoordigen.

b) door een volmachtdrager die houder is van een schriftelijke volmacht en die geldt voor een beperkte duur of een bepaald voorwerp.

Als de volmachtdrager geen vennoot is, kan de volmacht enkel betrekking hebben op zaken van niet medische aard.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op een andere in de bijeenroeping aangeduide plaats, de eerste zaterdag van de maand juni om 10 uur.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. De enige vennoot kan die bevoegdheden niet overdragen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt tot en met eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in de maand juni tweeduizend vijftien.

De beoefening van de medische praktijk van de oprichter geschiedt vanaf één april tweeduizend dertien voor rekening van de thans opgerichte vennootschap. Alle door de oprichter voor de vennootschap in oprichting gestelde rechtshandelingen worden bekrachtigd.

Van de winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd gevoegd bij het wettelijk reservefonds. Deze verplichting vervalt zodra het reservefonds het tiende van het kapitaal bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Een bijkomende reserve kan enkel worden aangelegd met éénparig akkoord van alle geneesheren-vennoten.

Voor ontledend uittreksel.

Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

14/07/2015
ÿþ*1510 59*

ID

i

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegdlontvangen Op

e

..i.~ ~ 0 a I:' 2815 :- ter griffie varoleiNederiandstalïge

I- : r -+.-

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvoren :

Zetel :

(volledig adres)

Onderweg akte 0537.568.555

DR. LOUIS KINNEN HEELKUNDE

Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Sint-Annastraat 95, 3090 Overijse

Verplaatsing maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 2 juni 2015 beslist om met ingang vanaf 13 juni 2015 de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar:

Kausdelle 64

3040 Huldenberg

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Louis Kinnen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16330-0483-012

Coordonnées
DR. LOUIS KINNEN HEELKUNDE

Adresse
KAUSDELLE 64 3040 HULDENBERG

Code postal : 3040
Localité : HULDENBERG
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande