DR. LUC HOLMAN - ALGEMENE GENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LUC HOLMAN - ALGEMENE GENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.081.908

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 20.05.2014 14129-0586-010
03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.03.2013, NGL 30.04.2013 13105-0013-010
04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 23.03.2012, NGL 31.05.2012 12136-0530-009
13/04/2011
ÿþMal 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de ® APR. 2011 DE GRIF R,

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. Luc Holman  algemene geneeskunde

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetet : Milsestraat 66, 3053 Haasrode

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Gwen Daniels te Oud-Heverlee op 23 maart 2011 blijkt dat burgerlijke: vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd: opgericht:

- door de heer HOLMAN Luc Henri, wonend Milsestraat 66, 3053 Haasrode.

- onder de naam "Dr. Luc Holman  algemene geneeskunde", met zetel te 3053 Haasrode, Milsestraat 66;

- waarvan het kapitaal:

.achttienduizendzeshonderd euro (18.600 ¬ ) bedraagt;

.volledig in natura geplaatst en volstort werd;

.verdeeld is in 186 aandelen zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voormelde oprichter die een inbreng in natura deed ten bedrage van 18.600 ¬ en waarvoor hem 186 volstorte aandelen worden. toegekend;

De besluiten van het revisoraal verslag, opgemaakt naar aanleiding van de inbreng in natura, door de B.V.B.A. VYVEY & Co, met zetel Vaartstraat 9 bus 1 te 2240 Massenhoven, vertegenwoordigd door Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, op 14 maart 2011, luiden als volgt:"

a.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b.de beschrijving van het overgedragen vermogensbestanddeel beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c.de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger, rekening houdende met een: mogelijke vergoeding aan de huwelijksgemeenschap "Luc Holman  Rita Rondas";

d.de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de uitgifte van 186 aandelen zonder nominale waarde van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DR. LUC HOLMAN - ALGEMENE GENEESKUNDE" en een lopende rekening ad. 71.400,00 EUR ten voordele van Dr. Luc Holman zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is onder. voorbehoud het mogelijke bestaan van niet-geboekte verbintenissen, en onder voorbehoud inzake de niet-tegenstelbaarheid ten opzichte van de fiscale administratie wegens het ontbreken van de diverse attesten op datum van ondertekening van onderhavig verslag.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de" rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Massenhoven, 14 maart 2011."

- met boekjaar lopend vanaf 1 oktober tot 30 september (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 30/09/2011);

- met jaarvergadering op de derde zaterdag van maart om 18 uur (de eerste jaarvergadering heeft plaats in, 2012) met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen en verplichtingen overneemt die sedert 1: januari 2011 al zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening in overeenstemming met artikel 60' van het Wetboek van Vennootschappen;

- met als gemachtigden tot besturen een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die als volgt de vennootschap in en buiten rechte kunnen vertegenwoordigen : elke zaakvoerder afzonderlijk. Tot statutair. zaakvoerder voor de duur van 10 jaar wordt benoemd : voornoemde oprichter. Het mandaat kan worden: bezoldigd.

- met als doel: "De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde, op het gebied van: algemene geneeskunde  huisarts, door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

v~

behq

aa:

Ber;

staa

I 1 !Il

*11055951

ó $at . scml

q0Z-

r

behdiden aan het Belgisch

l Staatsblad

vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag overgaan tot het huren, leasen of aankopen van alle medische apparaturen en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kosten van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheervennoot.

De vennootschap heeft tevens tot doel het scheppen van mogelijkheden om de vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. Zij heeft meer bepaald tot doel de hiertoe nodige middelen ter beschikking te stellen van de vennoten, de inning der erelonen en het dragen van de uitgaven van deze activiteit, de verwezenlijking van professionele bijscholing en internationale contacten, het inrichten van een medische bibliotheek, het verschaffen van alle materiële, technische, administratieve en financiële organisatie en infrastructuur.

De activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met inachtname van wettelijke en administratieve regels terzake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de

" noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van de geneeskundige

producten en collusie te weren.

De vennootschap mag geen overeenkomsten afsluiten, die voor een geneesheer verboden zijn.

De vennootschap zal geen multipele kabinetten en geen activiteiten in het buitenland uitoefenen.

De vennootschap zal niet zelf de geneeskunde beoefenen; dit zal enkel gebeuren door de door de

" vennootschap aangewezen vennoot (vennoten), wiens professionele aansprakelijkheid onbeperkt is.

De geneesheervennoot verbindt zich er toe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap te brengen en uit te oefenen.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De vennootschap heeft tevens tot bijkomstig doel het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, als een goede huisvader te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige doeleinden.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken op de wijze en volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken binnen de perken van de deontologie. De vennootschap mag overeenkomsten afsluiten. Doch overeenkomsten die door geneesheren niet mogen afgesloten worden, mogen ook niet door de vennootschap afgesloten worden."

- met volgende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van winst en vereffeningsoverschot :

"Artikel 24 - Bestemming van de winst - Reserve

Het saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze 1110 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist."

zonder statutaire bepalingen betreffende de voorwaarden voor de toelating tot de jaarlijkse algemene . vergadering en met volgende bepaling aangaande de uitoefening van het stemrecht:

"Artikel 21 : Elk aandeel geeft recht op één stem. "

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, DE NOTARIS, Gwen Daniels

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte;

- verslag van de oprichter en de bedrijfsrevisor aangaande de inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
DR. LUC HOLMAN - ALGEMENE GENEESKUNDE

Adresse
MILSESTRAAT 66 3053 HAASRODE

Code postal : 3053
Localité : Haasrode
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande