DR. M. LUYTEN, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. M. LUYTEN, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.925.484

Publication

05/08/2013
ÿþº% Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BRUS sEI-

Griffie 2 5 JUIL. 2013

IINNUR

Ondernemingsnr : sus t`i

r

Benaming oCJ

(voluit) : Dr. M. Luyten, huisarts

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1780 Wemmel, L. Vander Zijpenstraat 63

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Rik ROOSENS, met standplaats te Diegem, Comeel De Cetsterstraat, nummer 4 A, op 24 juli 2013 blijkt dat de heer Luyten Marcus, huisarts, geboren te Gent op 15 juni 1953, wonende te 1780 Wemmel, L. Vander Zijpenstraat 63.

1. Een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam `Dr. M. Luyten, huisarts' burgerlijke vennootschap: onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1780 Wemmel, L. Vander Zijpenstraat 63, en met als doel :

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige: plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn dei verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

2. waarvan het geplaatst kapitaal achttienduizend zeshonderd euro, verdeeld in honderdzesentachtig aandelen, met een nominale waarde van 100,00 euro. Het kapitaal is volstort tot beloop van 12.400 euro.

3.De vennootschap wordt in en buiten de rechte geldig vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, voornoemde heer Luyten Marcus.

4. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni van elk jaar om twintig uur.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

5. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvend saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

WAARVAN UITTREKSEL

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 19.08.2016 16436-0458-011

Coordonnées
DR. M. LUYTEN, HUISARTS

Adresse
L. VANDER ZIJPENSTRAAT 63 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande