DR. MARIJKE VERBIST, N.K.O.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MARIJKE VERBIST, N.K.O.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.720.811

Publication

05/02/2013
ÿþMO 2M

(tg i+~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-~~~I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

11111111!1111111,11111111111

is

Ne@Frelegd ter griffie der

. ehtbank van Koophandel

t Leuven, de 2 3 11N 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr; p502. t-,

Benaming

(voluit) : Dr. Marijke Verbist, N.K.O.

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, burgerlijke vennootschap met handelsvorm

Zetel : 3390 Tielt-Winge, Kiezegemstraat 21

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 21 januari 2013 dat Marijke Lia Frederika VERBIST, geneesheer, geboren in Leuven op 23 mei 1962, wonende in 3390 Telt-Winge,; Kiezegemstraat 21, voor een onbepaalde duur een burgerlijke professionele vennootschap met de rechtsvorm' van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht met de naam Dr, Marijke Verbist N.K,O., met zetel in 3390 Tielt-Winge, Kiezegemstraat 21, en met een door geldinbreng gevormd kapitaal van' 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen met stemrecht en zonder vermelding van een nominale waarde en elk met een fractiewaarde van 11186ste van het kapitaal, door de oprichtster gestort tot beloop van' 12.400,00 euro, met ontvagnst van ale 186 aandelen. Het gestorte kapitaal is gedeponeerd op een op naam; van de vennootschap in oprichting bij Bank van Breda geopende rekening.

De aandelen van de enige vennoot mogen op straffe van nietigheid slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan geneesheren die in het kader van de vennootschap hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen. indien dit bij overgang onder levenden niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.Elke overdracht moet voorafgaandelijk gemeld worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren,

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde, specialisatie otorhinolaryngologie, door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, onder meer betreffende het beroepsgeheim. Wanneer de vennootschap; twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van; de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld' werd. De vennootschap mag aile roerende of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van roerende en onroerende goederen als een goed huisvader, en zo dit niet de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd, Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot. De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuuritike personen, gekozen onder de, geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering. Indien de vennootschap slechts één: vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Indien: er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar en voor zover; de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar. Hun opdracht: kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging, Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden,.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r x .

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Niet- statutaire zaakvoerder voor de duur van de medische activiteiten binnen de vennootschap is de oprichter Marijke Verbist.

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen: in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap op 15 juni om 20.00 uur, of, indien dit een feestdag is, op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Er zijn, behoudens de hogervermelde, geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de ; vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf het ontstaan van de vennootschap tot 31 december 2013 en omvat alle vóór 21 januari 2013 voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen, De vennootschap neemt alle vóór de oprichting in naam van de vennootschap aangegane verbintenissen over, zodat deze geacht worden vanaf het begin door de vennootschap zelf te zijn aangegaan,

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt: 1. tenminste 5 % wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die 1110e van het maatschappelijk kapitaal bedraagt; 2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De statuten, goedgekeurd door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, zijn de enige rechtsgeldige. Iedere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde.

Analytisch uittreksel

Joz Werckx

Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 29.09.2015 15633-0027-010
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 30.09.2016 16642-0151-011

Coordonnées
DR. MARIJKE VERBIST, N.K.O.

Adresse
KIEZEGEMSTRAAT 21 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande