DR. MORTELMANS KELLY, ACUTE GENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MORTELMANS KELLY, ACUTE GENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.900.965

Publication

08/06/2015
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111111111

*15080547*

ie

NEERGELEGD

2 8 MEI 201S

GriffieRechfbantcvan Koopttandei Gidiffirtiven.

Ondernemingsnr jQV, cI~

Benaming (voluit): Dr. MORTELMANS KELLY, ACUTE GENEESKUNDE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3320 Hoegaarden (Meldert), René Hendrickx-straat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Benjamin DEPUYDT, notaris te Hoegaarden, op 22 mei 2015,

neergelegd of neer te leggen ter registratie, dat:

OPRICHTERS

Mevrouw MORTELMANS Kelly, geboren te Duffel op 17 juni 1983, wonende te 3320 Hoegaarden,

René Hendrickx-straat 10,

VORM - NAAM

een professionele burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "Dr. MORTELMANS KELLY, ACUTE

GENEESKUNDE".

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3320 Hoegaarden (Meldert), René Hendrickx-straat 10.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land,

alsmede in Brussel, bij besluit van de zaakvoerder.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België, voor eigen rekening:

De uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten met inachtname van de regels van de

geneeskundige plichtenleer in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met

de regels van de medische plichtenleer, onder meer betreffende het beroepsgeheim, de specifieke

beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

Voormelde activiteit omvat:

1. het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen;

2. het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit, met inbegrip van een medisch secretariaat;

3, de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, kortom van een volledige materiële infrastructuur in rechtstreeks verband met voormelde activiteit om deze ter beschikking te stellen van de artsen-vennoten.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten ais vennoot.

De artsen-vennoten verbinden zich er toe hun volledige medische activiteit in de vennootschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Bijkomstig doel:

Het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van a11e

Op de laatste blz. van Luc BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/06/2015

ijlagen bij het Belgisch Staatsblad

.; .

Voorbehouden aan het -`w19-élglscI Staatsblad Luik 13 - vervolg

onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur, inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverieningscontracten. De vennootschap handelt, voor wat dit bijkomstig doel betreft, voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd warden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in 248 gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde, waarop volledig in geld ingeschreven werd en dat ten belope van in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) volgestort werd bij deze oprichting op een rekening bij cvba LANBOKAS te Brussel, hetgeen ondergetekende notaris bevestigt.

Bijgevolg moet mevrouw MORTELMANS Kelly nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) volstorten.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Een gevolmachtigde kan slechts over één volmacht beschikken.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Mevrouw MORTELMANS Kelly, voormeld, werd benoemd tot bezoldigde niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van haar medische activiteiten binnen de vennootschap en zij heeft verklaard te aanvaarden.

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om twintig uur in de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2017.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar,

Het eerste boekjaar begint op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal eindigen op 31 december 2016,

VERDELING VAN DE WINST

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

_De overige winst krijgt de bestemming die de jaarverladering haar zal geven beslissend biL__

Sti





+~

Luik B - vervolg

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algefnene'vergadering volgens de regels voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt e rènwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Bij ontbinding van de vennootsphap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

- Volmacht

De comparante stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIELENS & VAN BOSSTRAETEN, met zetel te 2661 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Dijk 70 en haar medewerkers een aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de S.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Voor analytisch uittreksel,

Benjamin DEPUYDT, notaris.

Gelijktijdig neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel: uitgifte en uittreksel akte en KBO-formulieren..

"

Voorbehouden aan het BelgrieT Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 0$/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. MORTELMANS KELLY, ACUTE GENEESKUNDE

Adresse
RENE HENDRICKSTRAAT 10 3320 MELDERT(BT)

Code postal : 3320
Localité : Meldert
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande