DR. PEETERS TINNE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PEETERS TINNE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.972.256

Publication

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.04.2013, NGL 23.10.2013 13641-0060-010
21/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11300560*

Neergelegd

19-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. Peeters Tinne

0832972256

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3293 Diest, Smodderpotstraat 12

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op negentien januari tweeduizend elf, eerstdaags te registreren te Hasselt, dat door mevrouw Tinne PEETERS, arts, geboren te Brasschaat op vier juni negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 3293 Diest (Kaggevinne), Smodderpotstraat 12, een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht, genaamd "Dr. Peeters Tinne", met zetel te 3293 Diest, Smodderpotstraat 12, en dit voor een onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter heeft een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) in geld ingebracht, volgestort ten belope van twee derden per aandeel, hetzij in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zodat nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) te volstorten blijft.

Het volgestorte gedeelte van de inbrengen in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 068-8918060-04 bij Dexia Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de algemene vergadering voorgelegd.

Ten minste één maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en commissarissen te verlenen kwijting.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1.ten minste vijf ten honderd (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2.over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7 van de statuten.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Indien de vereffenaar geen arts is, moet hij voor de overdracht van de medische dossiers bijgestaan worden door een arts.

De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoeder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slecht één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 60 van de vennootschapswet na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van maart om negentien uur (19u00).

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Behalve de gevallen voorzien door de wet of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Gaat het om een wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Werd door de oprichter tot eerste, niet-statutaire, Zaakvoerder, en dit voor een termijn van vijftien (15) jaar, ingaande op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt: mevrouw Tinne PEETERS, wonende te 3293 Diest, Smodderpotstraat 12, dewelke dit mandaat aanvaard heeft.

Onder voorbehoud van retro-activiteit ingevolge de overname van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting, neemt het eerste boekjaar een aanvang op negentien januari tweeduizend en elf en zal het worden afgesloten op dertig september tweeduizend twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Samuël Van der Linden Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. PEETERS TINNE

Adresse
SMODDERPOTSTRAAT 12 3293 KAGGEVINNE

Code postal : 3293
Localité : Kaggevinne
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande