DR. PIETER MARCHAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PIETER MARCHAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.637.848

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 29.08.2014 14563-0404-011
22/09/2014
ÿþ - Mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11J1)11P3O 11111

L i . , ,_

_.--, ...:..- -0

-

................._.....,....., I

1 i f_i.. 2.1.);

I

Griiffe, Rochuo.21-}k v;-2rt KDopi-iaiici,;;

1;



Ondernemingsnr : 0838.637.848

Benaming (voluit) Dr. Pieter Marchai

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Professionele Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Celestijnenlaan 49 bus 1

3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: ZETELVERPLAATSING KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD - AANPASSING DER STATUTEN.

! Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, notaris te Herent, op 9! september 2014, voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Pieter Marchai" als volgt heeft beslist: EERSTE BESLISSING ZETELVERPLAATSING

De vergadering beslist vanaf heden de zetel te verplaatsen van 3001 Leuven (Heverlee), Celestijnenlaan 49 bus 1 naar 3020 Herent (VVinksele), Schoonzichttaan 96,

TWEEDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING IN GELD

! De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal overeenkomstig artikel 269 §2 VVIB92!l !te verhogen met vijftigduizend vierendertig euro (¬ 50.034,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op achtenzestigduizend!j zeshonderdvierendertig euro (¬ 68.634,00), door de creatie van tweehonderd!! ! negenenzestig (269) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, door inbreng in geld. Deze tweehonderd negenenzestig (269) aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen!! hebben als de bestaande honderd (100) aandelerh

Zij zullen in de winsten delen vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen zullen a pari worden geplaatst in geld en zullen volledig worden volgestort.

Deze tweehonderd negenenzestig (269) aandelen zullen genummerd worden van 101 tot! ! 369.

DERDE BESLISSING: PLAATSING - VOLSTORTING

Deze inbreng in geld werd volledig volstort op een bijzonder rekeningnummer BE16 6455!1 0388 9874 op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van!! vennootschappen bij Bank Van Breda.

!i Een attest van deze storting werd afgeleverd door de bank op een datum binnen de drie! maand, voorafgaand aan deze vergadering, en wordt door de comparant aan!! !! ondergetekende notaris overhandigd om het in zijn dossier te bewaren.

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bankl werden geplaatst, beschikbaar zijn.

VIERDE BESLISSING: VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS I! VERWEZENLIJKT

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de !! kapitaalverhoging volledig geplaatst is, dat ieder nieuw aandeel volledig volgestort is, en! at liet___Égpitaa _w_e rd,ve r,hp.pad,_ tot_a_chten ze stig.du [zen çl_ zestIon ciel-d:vie rende g ,.. ep

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 111

Voor- Q8.634,00), verdeeld over driehonderd negenenzestig (369) aandelen, zonder nominale waarde.

behouden aan het Belgisch VIJFDE BESLISSING: AANPASSING DER STATUTEN,

Staatsblad De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen en met het Wetboek van Vennootschappen, als volgt:

De tekst van artikel 7. van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtenzestigduizend zeshonderdvierendertig euro (¬ 68.634,00), en wordt vertegenwoordigd door driehonderd negenenzestig (369) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderd negenenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1. tot en met 369."

De tekst van artikel 24. van de statuten wordt vervangen ais volgt:

"Bil ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over alle machten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen

Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld In verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling" van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten."

Daarnaast beslist de vergadering alle verwijzingen naar de woorden "geneesheer" of "geneesheren" in de statuten te schrappen en te vervangen door de woorden "arts" of "artsen".

ZESDE BESLISSING: MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ZEVENDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan D'Hollanders & Ulens Burg. BVBA, boekhouders  fiscalisten te 3010 Kessel-Lo, Liemingenstraat 21, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

ACHTSTE BESLISSING: COÖRDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet en Croes alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de greffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge







VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de echtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

o..

"

;

4

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoördineerde statuten.

'y

Voor-

Dehoutten aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie'

11I RANI 111 I tilt) 1111 min

*11132748*

Ondernemingsnr : O $ 3g C 3 ,

Benaming

(voluit) : Dr. Pieter Marchal

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3001 Leuven (Heverlee), Celestijnenlaan 49 bus 1.

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Thomas BOES, geassocieerd notaris te Leuven (Heverlee), op 8 augustus 2011, geregistreerd zeven bladen geen renvooien te Leuven 2e kantoor der registratie op 12 augustus 2011, boek 1362 blad 22 vak 4, ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR), De Ontvanger (getekend) De CLERCQ; G., dat:

1. De heer MARCHAL Pieter Bruno Ann (Nationaal nummer 80.12.04-403.77), geboren te Leuven op 4 december 1980, ongehuwd, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Celestijnenlaan 49 bus 1, een burgerlijke° professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' heeft opgericht.

2. De vennootschap de naam "Dr. Pieter Marchal" draagt.

3. De,zetel van de vennootschàp gevestigd is te 3001 Leuven (Heverlee), Celestijneniaan 49 bus 1.

4. Het doel van de vennootschap is: "De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door geneesheren-vennoten in naam en, voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels: van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim. De vennootschap kan: bovendien alle werkzaamheden ep rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar! doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen. Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Ordevan Geneesheren zijn toegelaten als vennoot. De geneesheren vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. De vennootschap: mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die, geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet; mogen afgesloten worden. De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het; schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van; Geneesheren meegedeeld werd."

5. Het maatschappelijk kapitaal vastgesteld werd op ¬ 18.600,00, verdeeld in 100 aandelen zonder! nominale waarde. De heer MARCHAL Pieter verklaarde volledig in te schrijven op de 100 aandelen. Op het` gehele maatschappelijke kapitaal werd aldus ingeschreven. De heer MARCHAL Pieter verklaarde dat het: maatschappelijk kapitaal volstort werd ten belope van twee/derde, hetzij van ¬ 12.400,00, door storting in geld; door hem uitgevoerd op een geïndividualiseerde rekening met nummer 645-1002804-53, geopend op naam van! de vennootschap in oprichting bij Bank van Breda. Het bankattest van 4 augustus 2011 zal door de notaris op het kantoor bewaard worden.

6. De vennootschap is voor onbepaalde duur opgericht.

7. De vennootschap bestuurd wordt door één of meer zaakvoerders, waaronder minstens één geneesheer-vennoot. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van zaakvoerders herleid tot: maximum zes jaar. Hun opdracht is hernieuwbaar. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de: algemene vergadering anders beslist.

8. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te verrichten' die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die: handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder die geen: geneesheer is, mag evenwel geen medische handelingen stellen dewelke bij wet voorbehouden zijn aan! ,geneesheren. ledere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid niet-medische handelingen, zoals de` technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet! vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale: volmachten mogen verlenen voor niet-medische handelingen.

9. Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan is ieder van hen individueel bevoegd om de vennootschap in alle akten en in rechte te vertegenwoordigen, met uitzondering evenwel van de medische handelingen die voorbehouden zijn aan geneesheren.

Nochtans zullen alle zaakvoerders gezamenlijk hun toestemming moeten verlenen voor elke akte houdende aankoop, vervreemding of hypotheekstelling van onroerende goederen, voor het bekomen van leningen, investeringskredieten, kaskredieten en elke andere vorm van externe financiering.

10. De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand mei om 19u. indien die dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen tot de algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, ten minste vijftien dagen voor de vergadering. De oproeping vermeldt de agenda.

Om toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf volle dagen op voorhand de zaakvoerder ' ' schriftelijk inlichten omtrent zijn intentie aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen voor dewelke

hij zijn stemrecht kan uitoefenen. :

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

11. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

12. Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld ; als volgt:

-ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

-over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s), door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

13. Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit deze akte op de bevoegde griffie en eindigt op 31 december 2012.

' 14: De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op 17 mei 2013.

15: Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer MARCHAL Pieter, voornoemd, die aanvaardt en bevestigt dat de aanvaarding van zijn mandaat hem niet verboden is.

Zijn mandaat is'onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

15. Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan D'Hollander & Ulens BVBA, te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Liemingenstraat 21, of eenieder erkend Ondernemingsloket, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen in de zin van de Wet van zestien januari tweeduizend en drie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou" s+vorden toegekend, alsook, desgevallend, al het nodige te doen bij ieder andere administratie, waaronder deze,van de BTW, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat, alsmede bij de provinciale raad van de orde der geneesheren.

Voor analytisch uittreksel, tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Voor-'

behouden aan het Befgisch

Staatsblad

(Get.) Thomas BOES, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 14.09.2015 15586-0297-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 30.08.2016 16542-0368-010

Coordonnées
DR. PIETER MARCHAL

Adresse
SCHOONZICHTLAAN 96 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande