DR. RIA VERVLOESEM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. RIA VERVLOESEM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.648.336

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 22.07.2014 14335-0011-009
19/09/2014
ÿþ iLi Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 1111111111.1à1.1!11.ij[1011111

aan het

Belgisch Staatsbl

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

10 SEP, 2014

Griffie

' Ondernemingsnr : 0472.648.336

Benaming

(voluit) : DR. RIA VERVLOESEM

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Violetstraat 17, 3560 Lummen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke Zetel

De zaakvoerder heeft één parig volgende beslissing genomen:

Het verplaatsen van de maatschappelijke zetei naar Hasseltsebaan 5, 3290 Deurne (Diest).

De wijziging gaat in vanaf 15 juli 2014.

Ria Vervloesem

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

26/02/2014
ÿþ~

C' i

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r,'achtbankvan koophandel

I % FEB. 2011i

. . r-.,~~ ..~ ,.

Griffie

i

*FI 311,1311

I

Ondernemingsnr :0472.648.336

Benaming (voluit) :Dr. RIA VERVLOESEM

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3560 Lummen, Violetstraat 17

(volledig adres)

Onderwerpien) akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte opgesteld door notaris Koen Vermeulen met standplaats te Beringen-Paal op 28 januari

2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke

Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Dr.

RIA VERVLOESEM volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt na akkoordbevinding door de vergadering als juist erkend; zij

stelt vast dat ze geldig is samengesteld, dat alle aandelen aanwezig zijn en dat zij bevoegd is om over

de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

a) Verslagen

De voorzitter overhandigt een bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 28 januari 2014 omtrent de voorgestelde doeluitbreiding, voorgeschreven door artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva de dato 30 november 2013 gevoegd, hetzij minder dan drie maanden vót5r heden vastgesteld.

Een exemplaar van dit verslag en van de staat van activa en passiva, zal tegelijk met de expeditie en het uittreksel van deze akte worden neergelegd zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het in extenso voorlezen van het verslag van de zaakvoerder bij de voorgestelde doeluitbreiding, en van de daarbijgevoegde staat van activa en passiva. Alle aanwezigen verklaren een exemplaar van de verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

b) Uitbreiding van het doel

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering vervolgens het doel van de

vennootschap uit de breiden met de hoger omschreven activiteiten,

c) Wijziging statuten

Vervolgens beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen artikel 4 van de statuten aan te passen zoals voormeld.

TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 16 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van twee miljoen honderd

zevenendertigduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (¬ 2.137.555,56), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij tweehonderd dertienduizend zevenhonderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (¬ 213.755,56), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. Het dividend werd toegekend aan de enige aandeelhouder, mevrouw VERVLOESEM Ria, voor een bruto-bedrag ten belope van twee miljoen honderd zevenendertigduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro

H : zesenvijftig cent (¬ 2.137,555,56J. ;y:

Op de 1éetete-b1z van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedarli-gftecketrede.instrumenterende notaris, hetzij van deperao .nien) : ~"

bevoegd de rechtspersoorrten aanzien van derden te vertegenwoordigen :" " "  " Versa : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

26/02/2014

"

II

~ 4 L ~

xOtir-

behouden

aan het

egsctt

StaaiOiad

Luik B - vervolg



DERDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder op 03 december 2013, en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY PARMENTIER" met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31 en vertegenwoordigd door de heer PARMENTIER Guy, bedrijfsrevisor te Schoten, opgemaakt op 20 december 2013, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt,

"BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DR. RIA VERVLOESEM door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voorkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van de solvabiliteit van aile vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 19.238 aandelen van de vennootschap Burgerlijke Vennootschap o. v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DR. RiA VERVLOESEM, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 20 december 2013. (getekend). BV ovv BVBA GUY PARMENTIER. Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger Dhr. Guy Parmentier Bedrijfsrevisor."

De aanwezige aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

VIERDE BESLUIT

a) Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één miljoen negenhonderd drieëntwintigduizend achthonderd euro (¬ 1.923.800,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op één miljoen negenhonderd tweeënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 1.942,400,00) door inbreng in natura van een dividendvordering gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van twee miljoen honderd zevenendertigduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (¬ 2.137.555,56), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van tweehonderd dertienduizend zevenhonderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (¬ 213,755,56), hetzij aldus netto één miljoen negenhonderd drïeëntwintigduizend achthonderd euro (¬ 1,923.800,00).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van negentienduizend tweehonderd achtendertig (19.238) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Is alhier tussengekomen:

Mevrouw VERVLOESEM Ria, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met haar nettoaandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten één miljoen negenhonderd drieëntwintigduizend achthonderd euro (¬ 1.923,800,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de dividendvordering op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

Mevrouw VERVLOESEM Ria, voornoemd erduidelijkt nogmaals dat voormei l 'divid_andvordering tot



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



r:.~ " ~'<<~~,5., ,  .

ç t `

Luik B - vervolg

stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 16 december 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden negentienduizend tweehonderd achtendertig (19.238) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze negentienduizend tweehonderd achtendertig (19.238) nieuwe - volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen aan mevrouw VERVLOESEM Ria, voornoemd, als vergoeding voor de gedane inbreng.

b) Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot één miljoen negenhonderd tweeënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 1.942.400,00).

c) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten aan te passen

zoals voormeld.

VIJFDE BESLUIT

Herbenoeming statutaire zaakvoerder

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om mevrouw VERVLOESEM Ria Paula Rosa,

geboren te Putte op 01 oktober 1963, nationaal nummer 63.10.01 286-10, wonende te 3560 Lummen,

Violetstraat 17 te herbenoemen tot statutaire zaakvoerder voor een maximum duur van twintig (20)

jaar vanaf heden.

Hier aanwezig en verklarende deze opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen

werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder oefent haar ambt bezoldigd uit.

ZESDE BESLUIT

Aanpassing van de statuten aan het Wetboek van vennootschappen na de Reparatiewet van 23

januari 2001

Tenslotte beslist de algemene vergadering met éénparige en voltallige stemmen de nieuwe tekst van

de statuten aangepast aan het Wetboek van vennootschappen van 23 januari 2001 en rekening

houdend met de hierboven voorgestelde wijziging aan de statuten goed te keuren en te aanvaarden

zoals uiteengezet onder punt 6),

STATUTEN

RECHTSVORM EN NAAM :

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de vorm aanneemt van een Besloten Vennoot-

schap met Beperkte Aansprakelijkheid. De naam luidt "DR. RIA VERVLOESEM",

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Lummen, Violetstraat 17,

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen negenhonderd

tweeënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 1.942.400 00).

Het kapitaal werd samengesteld als volgt:

- achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, 00) bij de oprichting in 2000;

- één miljoen negenhonderd drieëntwintigduizend achthonderd euro (¬ 1.923.800,00) bij

kapitaalverhoging conform artikel 537 WIB (dividendenuitkering) In 2013.

Het is verdeeld in negentienduizend vierhonderd vierentwintig (19.424) gelijke aandelen zonder

vermelding van nominale waarde, die ieder één/negentienduizend vierhonderd vierentwintigste van het

Kapitaal vertegenwoordigen.

BEGIN EN EINDE BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES - DE VERDELING VAN DE

WINST:

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

He ldo twordt aangewend volgens het besluit vanideleemene vergadering. Re,

Voer,

behouden

aan het

Belgisch

Staat lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het e gisá-

Staatsblad

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BESTUUR  OMVANG BEVOEGDHEDEN EN WIJZE VAN UITOEFENEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoot, beperkt tot maximum twintig (20) jaar. In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders waarvan er minstens één steeds geneesheer-vennoot dient te zijn. Indien een niet-vennoot als zaakvoerder benoemd wordt, treedt deze op als mede-zaakvoerder en dienen zijn beslissingen bekrachtigd te worden door de vennoot-zaakvoerder. Medische handelingen, handelingen die betrekking hebben op de medische praktijkvoering, op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of op het beroepsgeheim van de vennoten, vallen expliciet buiten de bevoegdheid van de niet-vennoot zaakvoerder. De niet-vennoot zaakvoerder kan een natuurlijk persoon zijn in welk geval de identiteit ervan bij de Orde bekend dient te zijn. De niet-vennoot zaakvoerder kan ook een rechtspersoon zijn in welk geval uit de statuten van deze rechtspersoon moet blijken dat het om een managementvennootschap gaat en waarvan het doel niet strijdig is met de Code van de Geneeskundige Plichtenleer. Bovendien dient de naam van de natuurlijk persoon die de rechtspersoon binnen de professionele vennootschap vertegenwoordigt, bij de Orde bekend te zijn. De vennoot-zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen waarvan de volmachten beperkt zijn in tijd en tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen die geen invloed hebben op de medische praktijkvoering of geen uitstaans hebben met de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

Mevrouw VERVLOESEM Ria Paula Rosa, geboren te Putte op 01 oktober 1963, nationaal nummer 63.10.01 286-10, wonende te 3560 Lummen, Violetstraat 17, hier aanwezig en die verklaart die opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat niets zich daartegen verzet.

INTERN BESTUUR -- BEPERKINGEN:

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

De zaakvoerder, die alleen Kan optreden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. COMMISSARIS:

Er werd geen commissaris benoemd.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde als radioloog, door de geneesheer-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De geneesheer-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in te brengen en alle daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook voor de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap is gehouden de bepalingen van de "Code van Geneeskundige Plichtenleer" te eerbiedigen.

De vennootschap heeft tevens tot doel het behouden en aanscherpen-van wetenschappelijke kennis door zelfstandig wetenschappelijk werk en door het volgen van wetenschappelijke seminaries, congressen, voordrachten en dergelijke naast het doorgeven van kennis door het geven van onderwijs of door publicaties.

Het inrichten van algemenen diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

- deze handelingertniet-van aard zdn het burgerlijk karakter van defeerenzbtschapte wi'zi" en;





Bijlagen bij het Belgisch Staats

Luik B - vervolg

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activtiteit ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met

tenminste een 213de meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook

voor de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een volmachtdrager die zelf

stemgerechtigd vennoot is.

STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN:

Meerdere gerechtigden voor één aandeel

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel. Wanneer één of meerdere aandelen

toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van

vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap

slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon, die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle

gerechtigden; zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven ze geschorst,

Vruchtgebruik op aandelen

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager

werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht geschorst

totdat één persoon is aangeduid die voldoet aan de voorwaarden om ais vennoot te worden

toegelaten.

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten

uit te voeren,

Onderhavige tekst is geldend als gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Notaris Koen Vermeulen

Tegelijk hiermee aangelegd expeditie van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de zaakvoerder ivm doeluitbreiding, staat van activa en passiva en verslag van de zaakvoerder ivm art. 313 W. Venn,

Voorbehouden

neTes-EF

aan het atsblad

12/07/2013 : HAT000809
07/09/2012 : HAT000809
05/07/2011 : HAT000809
23/07/2010 : HAT000809
20/07/2009 : HAT000809
14/07/2008 : HAT000809
03/08/2007 : HAT000809
28/07/2006 : HAT000809
07/07/2005 : HAT000809
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 20.07.2015 15326-0273-009
06/07/2004 : HAT000809
10/07/2003 : HAT000809
24/10/2002 : HAT000809

Coordonnées
DR. RIA VERVLOESEM

Adresse
HASSELTSEBAAN 5 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande