DR. SARAH VERFAILLIE, DERMATOLOGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. SARAH VERFAILLIE, DERMATOLOGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.707.069

Publication

25/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.02.2014, NGL 21.02.2014 14045-0573-011
02/07/2012
ÿþ Motl word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet " 12115904+

az

Be Sta;





Neergeiegd tér Of1ie ddr RecrEttne van goeiiine 2012

te Leuven, de

De. Gi3tPF!1<R,

Griffie

Ondernemingsnr : 0845.707.069

Benaming

(voluit) : Dr. Sarah Verfaillie, dermatologie

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3012 Wllsele, Aarschotsesteenweg 632

(volledig adres)

,[Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 14 mei 2012 en van het controleverslag d.d. 14 mei 2012 van de Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.

Sarah VERFAILLIE, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2012
ÿþMod Word 11,1

îlegil311 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111I 1 4iao9osoeI IIIII

Neergelegd ter griffe der

Rechtbank van Koophande

te Leuven, de Q l M E 1 2.012

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbias

Bijlagen bij lièt8eigisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : c&'$ " 063

Benaming

(voluit) : Dr. Sarah Verfaillie, dermatologie

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Aarschotsesteenweg 632, 3012 Leuven (Wilsele)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Patrick Coppieters `t Wallant te Leuven op 30 april 2012, neergelegd alvorens registratie, dat door mevrouw VERFAILLIE Sarah Maria Magdalena, arts, wonende te 3012 Leuven - Wilsele, Aarschotsesteenweg 632, een burgerlijke professionele vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "Dr. Sarah Verfaillie, dermatologie", met zetel te 3012 Leuven - Wilsele, Aarschotsesteenweg 632, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro bedraagt en verdeeld is in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde.

Het geplaatste kapitaal is volstort ten beloop van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij de KBC Bank. Mevrouw VERFAILLIE Sarah dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro te volstorten.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de oprichting.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet

van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten ais vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de

geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering,

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap,

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERING :

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand februari om twintig uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in dezelfde gemeente, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september.

RESERVES - WINST

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

OVERGANGSBEPALINGEN:

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 30 september 2013.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

N

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Mevrouw VERFAILLIE Sarah Maria Magdalena, arts, wonende te 3012 Leuven - Wilsele, Aarschotsesteenweg 632, benoemt zichzelf tot niet-statutaire zaakvoerder, en verklaart dit zaakvoerderschap te

aanvaarden. Zij bevestigt niet getroffen te zijn door een beroepsverbod.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparante verklaart dat de vennootschap overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 januari 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan In de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

MACHTIGING

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan VGD Accountants en Belastingconsulenten cvba kantoor Brugge, te 8000 Brugge, Gerard Davidstraat 48 bus 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, met de macht om afzonderlijk te handelen en de macht om indeplaats te stellen, teneinde alle nog noodzakelijke stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale administratie, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte.

Notaris Patrick Coppieters 't Wallant



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. SARAH VERFAILLIE, DERMATOLOGIE

Adresse
AARSCHOTSESTEENWEG 632 3012 WILSELE

Code postal : 3012
Localité : Wilsele
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande