DR. SEBASTIAN PETERS, ORTHOPEDIST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. SEBASTIAN PETERS, ORTHOPEDIST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.758.757

Publication

21/11/2013
ÿþbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod warel 7 i.S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeErge:ecd ter griffe dei

r achtuGrSg, van Koopl't~n~c2013

t~ Leuven, de NOV.

DE GRégfe

Ondernemingsnr : ©S ({.4 " 1-'S'S1--

Benaming

(voluit) : Dr. Sebastian PETERS, orthopedist

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rerum Novarumfaan 23 - 3010 Leuven/Kessel-La

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 31/10/2013, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der Registratie, op 05111/2013, boek 1375 blad 71 vak 17, dat een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met, als naam Dr. Sebastian PETERS, orthopedist, met zetel te Leuven/Kessel-Lo, Rerum Novarumlaan 23, voor onbepaalde duur, mits overname van alle verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting sinds 01/08/2013, door de heer Peters Sebastian John, orthopedische chirurg met aandachtsveld handchirurgie, gehuisvest te Leuven/Kessel-Lo, Rerum Novarumlaan 23.

Het kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 en is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn volledig geplaatst, én volgestort ten belope van ¬ 12.400,00, in geld, door de oprichter.

Ondergetekende notaris bevestigt dat bedoeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de bank ING België, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 31/10/2013, dat hem is overhandigd.

De vennootschap heeft als doel: 1) In binnen- en buitenland, voor eigen rekening het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de orthopedische chirurgie met extra aandacht voor de handchirurgie, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer. Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend. 2) Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten. 3) De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot. 4) Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. 5) Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake algemene geneeskunde, met in het bijzonder de orthopedische chirurgie met extra aandacht voor de handchirurgie, en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. 6) De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. 7) De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening, Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. 8) De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten, Zij worden door de algemene vergadering benoemd. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap. Hun opdracht is hernieuwbaar. Hun opdracht kan om gewichtige redenen

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van' de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van zaakvoerder kan vergoed worden. Deze vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, aile vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk -inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder- en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand maart om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Behalve de gevallen voorzien door de wet of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Behalve de gevallen voorzien door de wet of huidige statuten, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten met eenparigheid van aan alle aandelen verbonden stemmen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het boekjaar begint ieder jaar op één oktober en eindigt telkens op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt: t ten minste vijf ten honderd (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt; 2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen van alle geneesheren-vennoten. Tot het aanleggen van een toereikende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 8. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. De vereffenaars dienen geneesheren te zijn. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd.

ALS OVERGANGSMAATREGEL eindigt het eerste boekjaar op 30/09/2014. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg plaatsgrijpen in 2015.

Comparant verklaart dat de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen en dat dienvolgens geen commissaris hoeft benoemd te worden.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Wuille Gustaaf Alfons Emmy, accountant, te Leuven/Kessel-Lo, Koning Albertlaan 111, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-)administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

DE VENNOOTSCHAP OPGERICHT EN HAAR STATUTEN VASTGESTELD ZIJNDE, wordt in hoedanigheid van zaakvoerder benoemd, de heer Peters Sebastian voornoemd (en dit voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap conform artikel 15 der statuten).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

HUGO KUIJPERS, NOTARIS

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 14.03.2017, NGL 28.04.2017 17110-0508-009

Coordonnées
DR. SEBASTIAN PETERS, ORTHOPEDIST

Adresse
BERKENLAAN 2 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande