DR. STEFAAN DEWULF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. STEFAAN DEWULF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.588.982

Publication

02/01/2014
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behour

aan h

Belgis Staatst;

BRUSSEL

18 DEC 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

u 1111.11.1.1



Ondernemingsnr : 0479.588.982.

Benaming

(voluit) : DR. STEFAAN DEWULF BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1780 Wemmel, Samuel Morselaan 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING (ART 537 WIB 92) - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhenoxthoven te Herentals op dertien december twee duizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. STEFAAN DEWULF BVBA gevestigd te 1780 Wemmel, Samuel Morselaan 9, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op dertien februari twee duizend en drie, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven en twintig februari daarna onder het (referte)nummer 03025361, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLUIT. VERSLAGEN.

De enige vennoot erkent kennis te hebben van zijn verslag als zaakvoerder en tevens een exemplaar ontvangen te hebben en kennis te hebben van het verslag van de bedrijfsrevisor die handelen over de voorgestelde en hierna omschreven inbreng(en) in natura, over de toegepaste schattingswijze(n) en in voorkomend geval over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding(en).

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

CC

Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "RAVERT, STEVENS & C°", bedrijfsrevisoren-kantoor te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de voorgenomen kapitaalverhoging van de BVBA DR. STEFAAN DEWULF is gebleken dat

1, de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2. de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 450.000,-EUR in hun ge-heel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3. de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De als tegenprestatie ver-strekte vergoeding bestaat uit de uitgifte van 282 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, elk nieuw aandeel in alle opzichten identiek aan elk van de 186 bestaande aandelen;

4. de inbreng in natura bij kapitaalverhoging zal plaatsvinden onder opschortende voorwaar-de van de beslissing van de buitengewone algemene vergadering om over te gaan tot de uitkering van een dividend, dit in het kader van het artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van in-breng in natura" van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de BVBA DR. STEFAAN DEWULF is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte be-standdelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennoot-schappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 5 december 2013 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "RAVERT, STEVENS & C°", vertegenwoordigd door :

(getekend) Luc Ravert

Bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met onderhavig proces-verbaal en een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT. KAPITAALVERHOGING.

- De enige vennoot beslist om het kapitaal te verhogen met vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot vierhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 468.600,00) door de creatie van tweehonderd tweeëntachtig (282) nieuwe aandelen (zonder vermelding van hun nominale waarde) van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen, en die in de winsten en resultaten van de vennootschap zullen deelnemen vanaf hun creatie.

- De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (op een dividend) en dat de nieuwe aandelen, die volgestort zijn, hem/haar worden toegekend in tegenprestatie van de inbreng.

- Onderhavige kapitaalverhoging geschiedt ten gevolge van de voormelde toekenning en uitkering van (een) (tussentijdse) dividend(en) die bij toepassing van de overgangsmaat-regel van voormeld artikel 537 WIB92 hebben kunnen genieten van het verlaagd tarief van 10% roerende voorheffing, en dit als bijkomend bewijs met betrekking tot deze specifieke voorwaarde.

DERDE BESLUIT. VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG,

De enige vennoot verklaart volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van onderhavige vennootschap en zet uiteen dat hij houder is van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (op een dividend) voor een globaal bedrag van vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00).

-Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot en tussenkomende partij inbreng te doen in de vennootschap van zijn voormelde schuldvordering (onder de vorm van dividend) voor het bedrag van vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00),

-Hij verklaart dat voormelde ingebrachte schuldvordering vrij, zuiver en onbelast is van alle lasten, voorrechten en/of pand en van alle eventuele bevoorrechte en/of hypothecaire inschrijvingen,

-Ais vergoeding en tegenprestatie voor die inbreng wordt aan de enige vennoot die hierbij aanvaardt, tweehonderd tweeëntachtig (282) nieuwe aandelen van onderhavige vennootschap (die volledig volgestort zijn) verstrekt.

VIERDE BESLUIT, VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERMEERDERING IS VERWEZENLIJKT.

De enige vennoot stelt vast en verzoekt mij, instrumenterende notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te stellen dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven, dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort en dat het maatschappelijk kapitaal bijgevolg effectief werd verhoogd tot vierhonderd achtenzestig duizend zeshonderd euro (¬ 468.600,00), vertegenwoordigd door vierhonderd achtenzestig (468) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT. WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

De enige vennoot beslist om artikel 5 van de statuten te wijzigen en/of aan te passen teneinde het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk geplaatst kapitaal en teneinde het aan te passen aan de beslissing(en) genomen aangaande voorgaande punten, als volgt:

Artikel vijf: KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd achtenzestig

duizend zeshonderd euro (¬ 468.600,00) en werd volstort voor vierhonderd tweeënzestigduizend vierhonderd

euro (¬ 462.400,00).

Het is verdeeld in vierhonderd achtenzestig (468) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn op naam en ondeelbaar. Splitsing van de eigendom van de aandelen in vruchtgebruik en

naakte eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit

vruchtgebruik door de naakte eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van

de vennootschap.

In dat verband beperkt hun financiële aansprakelijkheid zich tot de algehele volstorting van de

onderschreven aandelen.

Professioneel blijft de geneesheer-vennoot-radioloog onbeperkt aansprakelijk.

f4

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De enige vennoot verleent zichzelf (in hoedanigheid van zaakvoerder) alle machten voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agenda-punt(en) waaronder de (desgevallend eerdere) betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%).

2. Volmacht wordt verder in het bijzonder gegeven

* aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statu-ten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

* aan PISCAMAR CVBA, te 1853 Strombeek-Bever, Klauwaartslaan 3 bus 5, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (han-

e`

+ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

: delsjomderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of aàministratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaron-der eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van onderhavige statutenwijzi-ging(en) en eventueel met het oog op elke latere wijziging, aanpassing of schrapping dienaangaande.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging (Art 537 Wib 92), statutenwijziging(en) -histortiek met coördinatie der statuten - bijzonder verslag van de zaakvoerder - verslag van de bedrijfsrevisor..



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2012 : BLA125279
06/09/2011 : BLA125279
02/09/2010 : BLA125279
11/09/2009 : BLA125279
25/09/2008 : BLA125279
14/08/2006 : BLA125279
03/10/2005 : BLA125279
27/02/2003 : BLA125279
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.05.2016, NGL 08.08.2016 16412-0266-015

Coordonnées
DR. STEFAAN DEWULF

Adresse
SAMUEL MORSELAAN 9 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande